- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
İyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın