Görüşleriniz çok önemli--kist--

karahindiba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
42
0
0
İstanbul

Malum bu konuda o kadar çok başlık ve konu var ki nereye yazacağımı şaşırdım biraz daha kolay ve hızlı iletişim adına yeni konu açıp size soruyorum arkadaşlarım...
Ben de 54mm lik bir kist çıktı genel jinekoloji muayenemde doktorum bu boyutun bi kist için çok fazla olduğumu zaten 70mm de operasyonla aldıklarını söyledi.
Kullanmam için de bana "yasmin" verdi. şimdi yasmin in bana faydası olur mu bilemiyorum ama doğum kontrol hapı kullanmaya hiçbir zaman iyi gözle bakmadım bugüne kadar. Ben şifalı bitkiler konusunda oldukça araştırmacıyımdır ısırganotu-aynısafa ve civanperçemi karışımı çayımı 1 ay boyunca kür olarak uygulamaya karar verdim. Eğer 1 ay içinde kontrolde bir küçülme ya da değişiklik göremezsem yasmin i kullanıcam. Bu kist konusu çok önemli malum çocuk doğurmadım henüz ve organlarımı operasyondan korumak istiyorum. Elbette aynı problemi yaşayan çok arkadaşım vardır acaba sizler ne diyorsunuz neler yaşadınız tedavilere nasıl sonuç aldınız. ???
hepimize Allah şifa versin.:gitme:

arkadaşım bende de vardı 5.5. cm ve 5 cm lik 2 kist.takip etmek adına doktorum 1 ay bekleyelim dedi bazı bünyeler yaparmış sürekli.geçmezse ilaç başlarız dedi.1 ay sonra gittim biri 2.5 cm biride 2 cm olmuş çok şükür.doktorum kontrolü kesti bünyemin buna müsait olduğunu bununla sürekli karşıalaşabileceğimi ve de çok fazla umursamamı söyledi.dediklerini bilmiyorum ama soğan kürünü kullananlar memnun.

selam bende pkoluyum sayısını bilmediğim bir sürü kistim
var yasmin içiyorum uzun zamandır hiç bi fark yok gerçi pko
daha başka bişey ama hapın faydasından çok yan etkisi
oldu bana mide bulantısı,ağrısı şişkinlik son olarak acayip
derece selülitlendim şu sıra onla mücadele ediyorum
çok mantılklı düşünmüşsün 1 ay dene olmadı son çare
yasmin kullan bu arada soğan suyunada bi göz at
derim faydasını gören çok ..

merhaba karahindiba doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorsun ama o boyutta birkistin kendiliğinden yada bitkisellerle geçmesi aylar sürebilir doğum kontrol hapı bu tür kistlerin en iyi tedavisi
ben yumurta takibi aşılama tüp bebek bir çok tedavi geçirdim yumurta takibi ve aşılama sonrasında hep kistlerim kaldı ve her seferinde 2-3 ay doğum kontrol hapı kullandım geçsin diğe
kaliteli yumurtam olsun diğe bitkisel ilaçlar kullandığım zamanlarda bunlarda kist yaptı ve yine hapla geçti şimdi hiçbir bitkisel tedavi uygulamıyorum benim kist olduğu zamanlar en büyük hali 22 mm idiki buna rağmen en az 2 ay hap kullanıyordum geçmesi için
inşallah seninde erken zamanda geçer

merhaba arkadaşım benimde sağ overde 5 solda 2 cm kistlerim vardı 2 ay ginera d.kontrol hapını kullandım ve geçen hafta kontrole gittim sol taraftaki gitmiş sağ taraftakı küçülmük 2.5 cm inmiş vee tekrar doğum kontrole devammm lütfen yan etkileri her ilacın olur ama sağlığın için fazla bekleme bitkisel kürler mutlaka faydalıdır ama emin ol d.kontrol hapı kadar hızlı ve çözüm getiremez bence hapını kullanmaya başlamalısın geçmiş olsun ):

evet kesinlikle sana katılıyorum...bi kere ben kontrolde regl dim doktora da dedim belki bu durum kistleirmde şişme yapmıştır normalden büyük gözüküyordur diye pek aldırış etmedi bana...onun dışında denizde kum annemde de kist miyom var o derece yani genetik yatkınlığım var hemen ilaca başlatmak istiyor beni hani biraz halsizim diye doktora gidersin antibiyotiği dayar ya o mesele.

inşallah canım hemen denicem sana da çok zararı dokunmadan biter tedavin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…