-
- Konu Sahibi neliel2odel
O kişi doğru kişi olsaydı zaten aldatılmazdın güzellikle alakası yok.. çook güzel kadınlar da aldatılıyorBilmiyorum aldatıldım, o noktadan sonra buraya doğru geldim galiba. Gerçekten güzel bir kızla beraber oldu o sevgilim.
Ben de bu sekilde bir kafaya girdim. Güzel olmadığım için aldatıldım cünkü.. onun dısında ilişkimizde pek sorun yoktu o kişiyle.
26 yaşındayım, güzel bir kadın sayılmam. en azından ben kendimi beğenemiyorum.
Burnumun ucunda minicik bir yag tabakası var, miniccik bir sivilce boyutunda ve renksiz. Fondotenle anlasılmıyor bile. Kafaya onu taktım, onu bir şekilde yaktırıp sonra da burun ucu estetiği yaptırmayı planlıyorum, aslında çirkin bir burnum bile yok. Ama azıcık ucu düşük diye düsünüyorum.
Dişlerim yamuk, daha geçen gün doktorla konuştum, dişlerime diş teli takacağız. 26 yaşında bunu yaptırmaya karar verdim. Doktor bile neden yaptırıyorsun bu yaşta diye baktı gözlerime, estetik kaygı işte dedim.
Genital organımı da beğenmiyorum bir tarafı sarkık diğeri düzgün. Tüm bunları hallettikten onu yaptırmak istiyorum, rengini de açtırmak. Şimdiden para biriktirmeye başladım estetik için. Çünkü diş teli maliyetli oldu.
Çevremdeki insanlar bana kendinle durmadan uğraşıyorsun diyor. Saçlarım stresten azalıyor gibi geldi gittim saç vitaminlerinden içmeye başladım. Botoks yaptırdım alnıma, kırıksıklarım cıktı diye. Bir sürü para da oraya gitti. Bir de 6 ayda bir dudaklarıma dolgu yaptırıyorum. Durmadan paramı bunlara harcıyorum ama kendimi yine beğenemiyorum. yine bir kusur bulup onu düzeltmeye calısıyorum.
Psikologla görüştüm, bana instagramı kapatmamı önerdi. Kapattım 6 aydır kullanmıyorum. Ama durmadan kendimi çirkin buluyorum. Sırf bu yüzden hiçbir erkeğe yakınlaşamıyorum bir süredir. Daha güzeli var beni bırakır diye düsünüyorum hep.
Neden kendini beğenmiyorsun her insan kendine özel yaratılmıştır senden başka bir tane daha sen yok mesela kendini işte bu yüzden sevmelisin..ha şuda bir gerçektir ki insan kusursuz bir varlik bile değilken hata yapmaya hata işlemeye meyilliyken bu kadar dış görünüşünde kusur aramak çok saçma kimse dört dörtlük güzel değil ama sen birilerine göre belkide bu hayatta çok güzelsindir yanlis dusunceler kafandan çıkarmalisin bu düşünceleri kendimi beğenmiyorum deme herkezin kendini beğenmediği bir tarafi vardir mutlaka ama böyle hayattan bıkacak kadar olmamalı ruhsal bir sıkıntınız var belkideÖyle ama kendimi beğenmedikçe yaşama sevincim gelmiyor. Hiçbir yere gidesim bile gelmiyor
Bence de yakınlaşmayın. Zira şu cümlenizi yaşamak zorundasınız.Daha güzeli var beni bırakır diye düsünüyorum hep.
Daha güzelinide bırakır canım dert etme erkekleri ne zannediyorsun bilmiyorum ama erkeklerin yalnızca güzelliğe odaklı olduklarını düşünmüyorum kadın önce kendini sevmekten başlamalı sen hicbir erkege kendini begendirmek zorunda degilsin bırak sevmek isteyen böyle sevsin ya bu hayatta herşey güzellikten ibaret değil ki güzel olmayıp sevilen şeylerde var. Ben cok çirkinim kimse bana bakmaz kelimesi çok yanlış nerden biliyorsun ki belkide sen birileri için aslında dünyanın en güzelisindir bunu bilemezsinki bu bir takıntı düşüncelerin hep bir yerde sabitlenmiş saplantılı takıntılı bir tür bozukluk gibi... bundan kurtulmalısınBence de yakınlaşmayın. Zira şu cümlenizi yaşamak zorundasınız.
2 sene olacak hatlarım halen düzgün. 6 ayda bir dolgu mu yapılır yahu. Doktor bile kabul etmez böyle bir şeyi.
Diş telinin yaşla ne alakası var ben 22 yaşında taktırdım 24 de çıkardım. Kendime yaptığım en büyük iyilik. Ayrıca burnumu da yaptırdım. Artık özgüvenli bir şekilde sağa sola dönüyorum. Kendime para harcamak güzel. Bu yüzden dilediğiniz kadar yaptırın bence ben de dudak dolgusu ve ombre düşünüyorumÖyle ama kendimi beğenmedikçe yaşama sevincim gelmiyor. Hiçbir yere gidesim bile gelmiyor