• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcesini hiç sevmeyenler...

aleyna_83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
383
0
116
İzmir
sizde benim gibi görümcesini sevmeyenlerdenmisiniz ben hiç sevmiyorum çünkü düğünüm nişanımı bütün özel günlerimi mahvetti üzdü beni çok dengesiz

benimkide sürekli beni takip eder kendi aklı fikri yokmu kızım da der bak anne gitmiş aynısını almış diye ,kıskançlık işte gider aynı bluzleri alır ikiz gibi dolaşırız sinir bozucu!!!:çok üzgünüm:

benimde iki görümcem var ama şuana kadar çok şükür hiç bir kötülüklerini görmedim inşallah her zaman öyle olur :Saruboceq:

bende görümce olcam ilerde allah nasip eders ama asla kötü görümelerden olmam kendimi biliyorum çünkü

görümcem iyi biri sağolsun bize yardımı oldu manevi konuda maddi konuda sorunum yok ama bide yatak odasının özel olduğunu anlasa zırt pırt yeni gelinin yatak odasına girilmeyeceğini anlasa ve 7 yasında cin gibi olan kızınada anlatsa kızıda dolaplarımı karıstırmayı bıraksa eve girer girmez yatak odasına koşulmayacağını bilse cok iiii olacak tek sorunum bu baskada yok umarım olmazda

Back