konunun başlığı bile kıskançlık kokuyor, mevzu sadece ablanızın sizi yok sayması olsa görümcesi onu çok severmiş öpermiş! gibi bir başlıkla konu açıp da özellikle ikisi arasındaki ilişkiye yoğunlaşmazdınız.kıskanmıyorsanız bile öyle anlamam normal yani, demek ki öyle anlaşılabilecek bir şeyler yazmışsınız.herkese normal gelmeyen şey bana da normal gelmemek zorunda mı ki?hayır yani gelin-görümcenin iyi anlaşmaları, birbirlerini sevmeleri bana niye anormal gelsin ki sanki kötü bir şeymiş gibi?siz de demişsiniz gelin cana yakın bir insanmış, demek ki insanlara kendini nasıl sevdireceğini biliyor kadın.siz de ben istemez miyim şakacı olayım eğlenceli olayım demişsiniz, eğlenceli bir ortamda muhabbete ayak uyduramıyorsanız insanların o an size dikkat etmemeleri normal, kendimden biliyorum, ben de sizin gibiyim bu konuda, o yüzden masada herkes gır gır şamata muhabbet ederken ben öylece oturduğum için bir süre sonra sadece kendi aralarında konuşmaya başlıyorlar.bu her zaman böyle olur yani.ben olsam öptürmezdin demişsiniz ablanıza, o yüzden dedim negatif enerji yayıyorsunuzdur diye, ben kıskançlık diyeyim siz başka bir şey deyin, belli ediyorsunuz çünkü.