cok sınır bozucu bı durum bence sen haklısın canım ,
ama esınle bu konuyu konustukca görümcen amacına ulasmıs olmayacak mı ?
daha once konustugunuz da esın ne dedı pekı sana bu konuda
tabii ki konuyu açıp sakin sakin tekrar konuşabilirsiniz. belki eşiniz bikaç kez cevap yazmazsa görümceniz de bu mesaj-msn sıklığını azaltır.ya da "işlerimin yoğunluğundan dolayı cevap yazamadım" falan dese.
görümcenizin bebeği olmuyor diye eşinizin de bebek yapmak istememesi size haksızlık değil mi?
canım neler olmus boyle hanı cvp vermıyordu yazdıklarına ?
bı yandan da ıyımı oldu ne , nerden ınceldıyse oradan kopsun yanı
ortada bı sorun var ama konusulmuyor soguk savas gıbı
canını sıkma haklı olan sensın unutma bunu o kadın yuzunden esın cocuk ıstemıyor
sende anne olamıyorsun bahanen de var zaten hıc gerı adım atma derım gelısmelerı yaz olurmu
aynı tarz görümceden bende de var. bu kadar benzerlik olur dedim. benimki fazladan beni herkesin önünde küçük düşürmeye çalışıyordu. sonuna kadar haklısın. evliliğinizden çekin o kadını. çok sinir bozucu bir durum. hem nasıl yani onun çocuğu olmuyor diye çocuk istememek? eşiniz kim ile evli allah aşkına, yaptığına anlam veremedim. çok saçma. eşinizin bir şeyler yapması lazım yoksa işin sonu ya ben ya o durumuna gelecek.
aynı durumda ben de eşimle sakin sakin konuştum. anlattım defalarca dil döktüm. tepkisi de sen büyütüyorsun, bizim iyiliğimizi düşünüyor oldu. ayrıca o çocuk konusunu kapattık diyorsun ama sende kapanmamış böyle şeylere izin vermemelisin. bu bir tür bastırma, çocuk konusunda bile bunu yapacaksa ilerde neler yapacaktır.
Dogru mu yanlis mi yaptim bilmiyorum ama, gorumcemle yazistik.
Bende esinin artik yaninda oldugunu, meraklanacak birsey olmadigini soyledim.
Gayet sakin, seviyemi koruyarak konustum onunla.
Hesap sormasina anlam veremedigimi soyledim.
Fena halde bozuldu, ters cvplar bile verdi, karsiligini vermedim.
Onunla kardesi arasindaymis, hem o onun ablasiymis.
Kimseye aciklama yapmasi gerekmiyormus.
Resmen bana sen kimsinki dedi.
Hergun yazisiyorlarmis zaten. Bugun acmista gorememiste falan filan.
Msj atayim demis. Bende ondan haber alamadin bana niye msj atmadin peki dedim.
Cvp yok. Hanimlar belki yanlis yaptim ama kapiyi da kapamis oldum.
Nasil rahatladim bilemezsiniz.
Kuduruyordur simdi kendisi. Eminimki herkese de birseyler soyleyecektir.
Umrumda degil ama. Aksamda esimle konusmayacagim.
Muhakkak beni haksiz gorecek cunku.
Ama eminim o, yemeyecek icmeyecek soyleyecek.
Birde tmm by dedi kestirip atti, terbiyesiz.
GÖRÜMCENİZ KİME NE DESE HAKLI.kardeş onlar görüşmek için sizden izin isteyecek halleri yok.siz kardeşinizle ayda 2 kez görüşüyorsanız o sizin probleminiz.benim de 2 kardeşim var günde 3-4 kez görüşürüm.gerektiğinde hesap da sorarım.GÖRÜMCENİZİN ÇOCUĞU YOK DİYE EŞİNİZ ÇOCUK İSTEMİYORSA BU DA GÖRÜMCENİZİN DEĞİL EŞİNİZİN HATASI.eşiniz dünya iyisi bir adam da herşeyin suçlusu görümceniz mi???****ayrıca görümceniz size çok güzel cevap vermiş,tabiiki kardeşine hesap sorduğu için size açıklama yapacak değil.ŞUNU KABUL EDİN HANIMEFENDİ SİZ YOKKEN GÖRÜMCENİZ VARDI EŞİNİZİN HAYATINDA.
sevilmeyen bir gorumcesiniz galiba..
benim kocama nasil hesap sorarmis baskasi ? Bacisi bile olsa, o alnini bir guzel karislarim :)
o adamin baska bir ailesi var artik..Gorumce kaynana ya evliliklerine karismak,herseye burunlarini sokmak dusmez artikin .
hadlerini bilicekler.
konu sahibi,ben su olayi anlamadim,gorumcenin cocugu olmuyor diye esininde cocuk istememesi..
olagan ustu sacmalik..Boyle birsey hayatimda ilk defa duydum.
fazla takma gorumceni.Aranizi bozmaya,seni sinir etmeye,kavga etmenize sebeb olmak istiyor.
baska ugrasi yok sizi dert edinmis kendisine,eminim ruyalarina bile giriyorsunuzdur,guzel birsey
takmayin kiskansin catlasin patlasin hatta,:)faceniz falan varsa kocisinle guzel guzel fotolar cek koy,iyice sinir olsun
hahah ben olsam neler yapardim ah benle ugrasan esimle kafayi bozan gorumceye,,
hic gelemem bole seye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?