Mrh hanimlar. Yeni evliyim. Esimle severek evlendik.
Dugunden sonra yurtdisina geldik ve burada yasiyoruz simdide.
O da bende ailelerimizden uzaktayiz yani.
Sukur kimsenin kimseyle nisanlilikta dugunde vs sikintisi olmadi. Tek derdim gorumcem.
Biz daha sevgiliyken bile surekli herseyimize karisir, arkamdan is cevirir, emrivakiler yapardi.
Kendide evli 11yillik. Evliligimizin 3.gununde bile onun yuzunden esimle kavga etmistik.
Kayinvalidemin yapmasi gerekenleri sagolsun kendisi yapiyor.
Dugun hazirligi zamaninda da karismak istemisti ama tavrimi bastan koydugumdan yanasamamisti.
Simdilerde ise eli surekli esimin uzerine.
Hergun nerdesin nasilsin ya msj atar, ya da msn den muhakkak yazisir.
Sdc bu kadar olsa inaninki sorum etmem. Merak ediyor soruyor derim ama.
Konular farkli biraz. Esim yurtdisinda calistigi surece varini yogunu bunlara harcamis.
Evlendikten sonra bile, para istemenin yolunu denediler.
Birde benim varligimi kabullenemedi bir turlu.
Benimde ona karsi asiri tavirli olmamin sebebi bu surekli para muhabbetinden, birde onun bebegi olmuyor diye esiminde bebek istemiyor olmasi. Bu konuyu kapadik gerci ama. Birde bana sorun tabiki nasil kapattigimi.
Neyse bugun esim iste. Telinide evde birakmis.
Daha dun msn den yazistiklari halde, sabah yine msj atmis, msn de goremeyince, nerdesin diye.
Ben esiyim hesap sormuyorum esime. Ona noluyor?
Bende actim msn imi Esimin iste oldugunu, hayirdir bisi mi olmustu dedim. Cvp yazmadi bana.
Aksama esim geldiginde tekrar (cunku daha oncede bu konuyu konusmustu. daha fazla mudahale ediyordu cunku hayatimiza) konusayim diyorum.
Ama sakin sakin. Siz ne dersiniz dogru yapmis olur muyum?
Dugunden sonra yurtdisina geldik ve burada yasiyoruz simdide.
O da bende ailelerimizden uzaktayiz yani.
Sukur kimsenin kimseyle nisanlilikta dugunde vs sikintisi olmadi. Tek derdim gorumcem.
Biz daha sevgiliyken bile surekli herseyimize karisir, arkamdan is cevirir, emrivakiler yapardi.
Kendide evli 11yillik. Evliligimizin 3.gununde bile onun yuzunden esimle kavga etmistik.
Kayinvalidemin yapmasi gerekenleri sagolsun kendisi yapiyor.
Dugun hazirligi zamaninda da karismak istemisti ama tavrimi bastan koydugumdan yanasamamisti.
Simdilerde ise eli surekli esimin uzerine.
Hergun nerdesin nasilsin ya msj atar, ya da msn den muhakkak yazisir.
Sdc bu kadar olsa inaninki sorum etmem. Merak ediyor soruyor derim ama.
Konular farkli biraz. Esim yurtdisinda calistigi surece varini yogunu bunlara harcamis.
Evlendikten sonra bile, para istemenin yolunu denediler.
Birde benim varligimi kabullenemedi bir turlu.
Benimde ona karsi asiri tavirli olmamin sebebi bu surekli para muhabbetinden, birde onun bebegi olmuyor diye esiminde bebek istemiyor olmasi. Bu konuyu kapadik gerci ama. Birde bana sorun tabiki nasil kapattigimi.
Neyse bugun esim iste. Telinide evde birakmis.
Daha dun msn den yazistiklari halde, sabah yine msj atmis, msn de goremeyince, nerdesin diye.
Ben esiyim hesap sormuyorum esime. Ona noluyor?
Bende actim msn imi Esimin iste oldugunu, hayirdir bisi mi olmustu dedim. Cvp yazmadi bana.
Aksama esim geldiginde tekrar (cunku daha oncede bu konuyu konusmustu. daha fazla mudahale ediyordu cunku hayatimiza) konusayim diyorum.
Ama sakin sakin. Siz ne dersiniz dogru yapmis olur muyum?