Kızlar hamileyim canım uzun zamandır börek çekiyor kaynanam da saolsun gel sana ateşte börek yapayım dedi görümce mi de aldık evinden kaynanama geçtik görümcemin bir komşusu var 10 senelik komşuluk muş benim çok bir muhabbetim tanımışlığım yok zaten karı koca çok Yaşlilar durum yapmış görümcem böğrekleri onlarıda kaynanam nezaketen davet etti onlarda gelirken mini market işleten bir akrabalarına uğramışlar adamda bir kaç paket lavabo peçetesi vermiş bize geldiklerinde de amca 1 tanesini bana verdi kızım senin çocuğun var sen çok kullanıyor sundur dedi bide biz sana ev görmeye gelmedik çocuk görmeye gelmedik hediye getirmedik buda ufak telafi olsun dedi bende amca önemli olan muhabbet ağız tadı Allah razı olsun dedim görümcem de yanımda ali amca ev hediyesi çocuk hediyesi tuvalet peçetesi verende seni gördüm ilk neyse edacım tuvalette kullandıkça ali amcayı hatırlarsın dedi kaynanamın nefesi kesildi kadının cimcikledi görümce mi sus ne diyorsun dedi böyle hediye ye böyle cevap verilir dalgamı geçiyor ev hediyesi çocuk hediyesi tuvalet peçetesi götüren kimi gördün sen dedi şok olduk sebeb ne olursa olsun karşısında ki dedesi yaşında adam sayıgan ötürü o cümle kurulmaz ya herkes benim yanıma hediye ile gelmek zorunda değil herkesin bu devirde ekonomik durumunu bilemeyiz herkes bu ülkede cürmü kadar var ayıp değil mi ben çok üzüldüm ve çok da doğru söyledi ben evimde oğluma lavabo peşetesi dayandıramıyorum o hediye o an bana çok makbule geçti Allah razı olsun düşünmesi yeter
Son düzenleme: