gorumcemgilin tuhaf adetleri....baybshower???

kiraliceari58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
3
16
3
24
mrb arkadaslar sadece geleyim lisede ailemin isdegi ustune saglik meslek lisesi att bolumunu bitirdim 5 seneden belli bildiginiz gibi memleketim tokatda bu arada hemsolara selam :* ozel bir hastanede calisiorum isim kolay hastalara inne neyin yapiyorum mesleimi sevmiorum ama para kazanmak icin calismak mecburundayim farzi meral bir hasta gelior ufak bir yeri agriiyor sanarsin merkep citmis iste boyle zamanlar ummuklerini sikasim gelior velhasili kalem is olaylari icimi bunaltiyorr ama sadece geleiyim Ben 2 senedir evliyim amma ayilesi bana cok garip gelior surekli konusmalarima mana buluyorlar ve hebire hebire meygalemlere adet edip dururlar cogu dedikleri seyi anlamiorm bugun oyleleyin whatsaptan boyle konusduk sizce esimle bu duruu konusup ailesine bu konuyu nasil cozebilecegiimi eşimi kirmadan nasil soyleyebiliirm anesine yaziyorum bana carsamb gunu cuma mesaj gosteryo bayishower falan ne yapmam lazimiyor sizce

Eklentiler

• indir.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 1.016
  • indir (1)2.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 1.006
Neyce oluyor bu? Hangi dil? Ayile değil o, aile diye yazılır. Gözlerim kanadı okurken bir de lise mezunuymuşsunuz. Yazının bir kısmında çoğu dedikleri şeyi anlamıyorum demişsiniz de gerçekte de böyle konuşuyorsanız acaba sizi nasıl anlıyorlar ben onu daha çok merak ettim.

Kız çakma komedyen biz gülmedik sen az ötede eğlen.. işsizmisin nesin Allahim yarabbim sinir oldum.

İnne, ayile ,görümcemgil daha sayamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…