Görümcem

prensesinannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
64
28
3
32
Merhaba hanımlar daha önce açtığım konuları bilenler vardır. Kayınvalidem ve kayınpederimle yasıyordum.cok sorunlar yaşadım yapmadıkları kalmadı. Kayınvalidem annemi kardeşimi evden bile kovmuştu. Sorun benim ayrı ev istememdi. 1 tane görümcem var evli yurt dışında yaşıyor. Ordan buralara yetişiyor. Konuyu çok uzatmak istemiyorum. En son görümcem kardesimi bunaltıyorsun kardesimle arama girme kardesimle ailesinin arasını sogutmaya çalışma iki yüzlü falan bir sürü yazmıştı bende tabi cevabını vermiştim sonra her yerden silip engellemişti. O hafta Türkiye’ye geleceklerdi. Bende eşime anneme gideceğimi ablasının o hakaretlerinden sonra aynı ortamda olmak istemediğimi söylemiştim esimde hayır burda olacaksın kızımız var Ablam çocuğu hergün görecek demişti. Büyük kavga etmiştik üstüme yürümüştü bende annemin evine gitmiştim ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Eşim evi ayırdı kimseyle görüşmek zorunda değilsin seni zorlamayacağım Evimize çocuğu görmeye gelirlerse gelirler o kadar herşey düzelecek diye söz vermişti yaşadığım sıkıntıları anladığını benim haklı olduğumu söylemişti. Daha yeni taşındık pazar günü. Ve dün annem aradı ağladı çocuğu göremiyor ya özlemiş haftasonu uğrayalım mı dedi bakarız dedim ama çok sinirlendim daha 1 hafta bile olmadı. Bu gecede Watsapta ablasıyla konuşmalarını gördüm. Eşim abla keşke engellemeseydin demiş. Görümcem benim iki yüzlü insanla işim olmaz annemi üzdü arada sen varsın diye susuyorum yoksa bunları ona ödetirdim sen mutlusun diye katlanıyoruz demiş esimde sen bunları düşünme ablacığım boşver demiş farklı konuya geçmişler şok oldum. Eşim abla düzgün konuş bile dememiş sizce ne yapmalıyım eşime mesajları okuduğumu söylemelimiyim?

Gece gece bunlarla canını sıkma..
Demek ki bu görümce her halta maydonoz olmaya alışmış ve kimse de haddini bildirmemiş.
Esin bu şekilde konuşma da diyebilirdi ama en azından haklısın felan da dememiş.
Söyleme bile okuduğunu.
Esin seni desteklemeseydi ayrı eve çıkmazdı. Bu şekilde düşün.
Bi ölç tart bakalım, eşin sana nasıl davranıyor, seni el üstünde mi tutuyor..
Olaylaru iyi tarafından düşünmek lazım mümkün mertebe..
Yeni bir eve geçmişsiniz huzursuzluk çıkmasın.
Onlara inat da sen esin ile mutlu ol..
Ayrıca görümce nedir kimdir yani umursayıp kaale aldığına değmez..

Tabi ki söylemek olmaz ama olaki bir araya geldiğiniz ortam olur tavrına göre sende anladığı şekilde cevap verir yada hiç muhattap almazsın ki bence en güzeli

Keske okumasaydiniz..simdi soyleseniz bir dert soylemeseniz icinizde kalacak..
Madem esiniz artik duzelecek demis ustune gitmeyin.Yuzunuze karsi bir terbiyesizlik yaparlarsa o zaman bakarsiniz duruma..

Şöyle bir durum var eşimde telefonumu gördüğü yerde alır mesajlarımı okur bakar o yüzden yinede kararsız kaldım

Eşin ablasına laf anlatamayacağını anladığı için konuyu değiştirmiş bence. Yoksa en baştan keşke engellemeseydin falan demez.

KV için bir hafta yeterli bir süre. Özlemiştir normal. Ayrı evlerde yaşayanlar bile özlüyor bir haftada ki siz öncesinde bir aradaymışsıniz. Alışmış sürekli görmeye. Bir hafta iyi bile dayanmış bence. Sorun yapacak birşey yok. Ya o gelsin ya siz gidin görsün torununu. Bir de bundan sorun çıkmasın.

Son olarak da eviniz ayrılmış işte. Ne güzel. Kapınızı kapatın ve problemler dışarıda kalsın biraz. Kendi hayatınıza bakın. Bir süre eşine de KV görümce lafını falan açma. Yani sen de görümceye cevap vermişsin. Evden gidip boşanmaya bile kaljmışsın. yani öyle ezdirmemişsin kendini. Ve eşin de yanında olmuş

Böyle laçkalaşmış bir ilişkim olsa eşimin ailesiyle görüşmezdim, evime sokmazdım.
Çocuğu görmek istiyorsa alsın eşin haftada bir kere götürsün.
Ayrıca çocuğa seni kötülüyorsa o zamanda gösterme. Kimse haddi olmayan konuda konuşmamalı.
Evliliğiniz hakkında söz hakkı olduğunu sanan görümcenize kendinden 1000 beter görümce dilerim.

boşansan bile bu insanlarla görüşmek zorundasın o yüzden
merhaba de çekil kenara heee sana direk laf söylersen altında kalma cvp yapıştır ama ortaya laf atarsa hç muhatap alma ,
o kendi terbiyesizliğiyle kalsın ,
kocan iki tarafı idare etmeye çalışıyor onun için mesajlarla ilgili bir şey deme bence ,

it ürür kervan yürür de çekil

Zaten size ayrı ev açmış istediğinizi yapmış görüşmek zorunda olmadığınızı da söylemiş ama sonuçta bebeğiniz o insanın torunu tabii ki görmek isteyecek daha 1 hafta oldu falan gibi konulata girmek anlamsız götürür eşiniz görür torununu. Görümcenize gelince siz kötüsünüz diye eşinizinde kötü olmasına gerek yok ki. Zaten sizin yüzünüze karşı demiş ikiyüzlüsün diye ne dediyse dedi boşverin eşiniz onlara uymuyor ki. Açıp okumayın sizde her konuştuklarını hen yakışıksız zaten okumanız siz evinize yuvanıza bakı artık.

Vay be , helal olsun :) nasıl da evi ayirmissin, örnek olsun kk ya .. demek ki esin seni seviyor ,aile baskısından tutarsız davranıyor ..

Ablasına cevap vermemesinin sebebi de konuyu uzatmam ak gibi geldi bana .. tabiki , eşim hakkında konusmalarina dikkat et ,demeliydi ama çok anlam yükleme .. Çok baskı yapıyor ailesi .. seni değil ailesini tercih etseydi evini ayirmazdı.

Esin arada kalmis kimseyi de kirmak istememis. Bence pek umursama sonucta senin istedigin oldu mu ? Oldu. Daha uzatip yuvanin huzurunu kacirma . Zatem kolayina da senin evine gelmezler. Cocugu gormek istiyorlarsa sa esin alsin haftasonu 1 2 saat gotursub yeter.

Şimdi senın yapman gereken bütün sorunları kapı dışında bırakıp eşinle çocuğunla cok mutlu olmak. Adam ayırmış evli adım atmış şimdi sen de eski hesaplara girme ki adam evli boşuna ayırmışız bılmem ne olaylarına girmesin haksız duruma düşersin kocanın gözünde. Görümceyi muhattap alma kendıne yurt dışında yaşıyormuş zaten evıne karışmasına izin verme

+1
Daha fazla uzatmanın kimseye faydası olmaz.İstediğiniz oldu,en nihayetinde arada eşiniz ve kendi kanlarından olan çocuğunuz var yani torunları bundan sonra hırçınlaşmaları normal,hiç oralı olmayın...

Yaa ne konuşsa bi ton laf işitecek diye boşver demiştir, boşverin evlerinizi ayırmışsınız eşiniz de sizden ayrılamayacağını anlamış çok şükür.
Gelsin görsünler haftada 1 -2 kalmasınlar ama gelsinler biraz idare edin.
Bişey der kapatın kulaklarınızı takmamanız daha çok deli eder daha iyi.
Görümce yurt dışında yaşıyormuş zaten, ana kız birbirlerini dolduruyorlar heralde, boşverin siz eşinize daha çok sarılın şu aşamada. Bu sefer ne istiyosan yaptım daha ne yapayım diye üste çıkar, idare edin.

bence bıraz zaman ver bellıkı kocan ana kuzusu ve cok arada kalıyor su an kendı capında buyuk bı adım atmıs senı ayrı eve cıkarmıs duygularınla degıl aklınla hareket et o zaman sonuc ıstedıgın gıbı olur sımdılık sus kv evıne sen gıtme esınle cocugu gnder su saatte evde olun de kv ve grumcen senden ozur dıleyene kadar byle yapmaya devam et emın ol sabırlı davranırsan hepsı yola gelecek esıne sakın kv grumce lafları yapma onlar hakkında knusma o gelır sana kotu bısey derse senı dolduruyorlar ben huzurumuz bozulmasın dıye uzulsemde duydugum o kotu lafları ıcıme attım sen uzulme dıye knusmadım butun yazdıklarını grdum sana da darıldım ama uzulme dıye agzzımı acmadım sımdı sen doldurusa gelmıssın kalkıp bana laf mı syluyrsun dıyeeee uste cıkarsın salak degılse esınde anlar azıcık elını ayagını ceker anasından

Çoğunlukla senin istediğin olmuş zaten eşini evde mutlu et ki pişman olmasın ailem haklıymış demesin. Aİlesini kötüleme eşinle çocuğunla ilgilen huzursuzluk çıkmasına izin verme ozaman ailesini daha az dinleyecektir. Sürekli tartışırsan ailem haklıymış da diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…