• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem yapınca destekliyorlar ben yapınca kıyamet kopuyor...

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba arkadaşlar çok bunaldım sizlerden fikir istiyorum..
1 senelik evliyim çocuğum da yok evde çok sıkılıyorum çalışmak istiyorum eşimi zar zor ikna ettim tamam düzgün bi iş bulalım çalış dedi. .

Bugun kayınvalidemlerdeydik. Görümcem sürekli kocasının para vermediğinden şikayet etti durdu. Adamın dedikodusunu yapıp durdular kv ile. Adamcağız görümceme atölye açtı iş yapmadı batırdı, sonra başka bi işe girdi onuda batırdı. Şimdi yine bi iş kurmak istemiş adamda param yok artık bi sürü borca soktun zaten demiş. Kayınvalidemin iki yüzlüğünü bi görceksiniz adamın arkasından atıp tutuyor adamcağız ne yapsa bunlara yaranamıyo..

Neyse görümcem ben çalışcam anne iş teklifi aldım dedi. Kayınvalidem de dedi ki tabi çalış kızım kocan olacak şerefsizle annesi de çatlasın onlardan üstün olursun falan baya destek oldu yani görümceme..
Onlar gittikten sonra eşim dediki anne bizimkide çalışmak istiyo düzgün bi iş bulsam da girse.. Kadın beyninden vuruldu sanki ne işi aman kızım napacan otur evinde ortalık kötü yok yok yok sakın sakın! Ben size elimden geldiği kadar yardım ederim kesinlikle olmaz..

Hiç bişey diyemedim sinirimden ağlicaktım kızına destek oluyo bana gelince böyle bide kılıfına uyduruyo ki eşimin yanında ortalık kötü diye.. Deli olcam ya ben onun 5 kuruşunu istemiyorum para verdigi zaman kölesi olmamızı istiyo resmen.. Kendi kızının kocasi ve kayınvalidesinden ústun olmasi için uğraşıyo kadın benden de bu yüzden mi korkuyor anlamadım napmam lazım bidaha derse ne diyim sizce.. ??

Arkadaşlar işin kötüsü bi iş bulamıyorum haftalardir ilanlara bakıyorum bikaç yer gel başla dedi onlarinda saatleri sıkıntı.. Eşimden sonra eve gelmek istemıyorum yemek falan malum bunların ağzına laf vermek istemiyorum. Bana yardımcı olabilcek kimse yok mu :(

Son düzenleme:
Kv nize gore kizi calisinca kvsinden kocadindan ustun olacak onlarda Ana ogul catlayacaklar sizinki catlamak istememis hic muhatap almayin bir an once is bulup girin esinizin kararini degistirmesin adam anladigim kadariyla cok gonullude degil taraf degistirir hemen ikinci bi kazancin guzelliklerini kolayliklarini anlatin rahat ederiz cocuk icin birikim yapariz ilerde dogum parasi falanda alirim deyin

1 senelik evliyim çocuğum da yok evde çok sıkılıyorum çalışmak istiyorum eşimi zar zor ikna ettim tamam düzgün bi iş bulalım çalış dedi. .

Bugun kayınvalidemlerdeydik. Görümcem sürekli kocasının para vermediğinden şikayet etti durdu. Adamın dedikodusunu yapıp durdular kv ile. Adamcağız görümceme atölye açtı iş yapmadı batırdı, sonra başka bi işe girdi onuda batırdı. Şimdi yine bi iş kurmak istemiş adamda param yok artık bi sürü borca soktun zaten demiş. Kayınvalidemin iki yüzlüğünü bi görceksiniz adamın arkasından atıp tutuyor adamcağız ne yapsa bunlara yaranamıyo..

Neyse görümcem ben çalışcam anne iş teklifi aldım dedi. Kayınvalidem de dedi ki tabi çalış kızım kocan olacak şerefsizle annesi de çatlasın onlardan üstün olursun falan baya destek oldu yani görümceme..
Onlar gittikten sonra eşim dediki anne bizimkide çalışmak istiyo düzgün bi iş bulsam da girse.. Kadın beyninden vuruldu sanki ne işi aman kızım napacan otur evinde ortalık kötü yok yok yok sakın sakın! Ben size elimden geldiği kadar yardım ederim kesinlikle olmaz..

Hiç bişey diyemedim sinirimden ağlicaktım kızına destek oluyo bana gelince böyle bide kılıfına uyduruyo ki eşimin yanında ortalık kötü diye.. Deli olcam ya ben onun 5 kuruşunu istemiyorum para verdigi zaman kölesi olmamızı istiyo resmen.. Kendi kızının kocasi ve kayınvalidesinden ústun olmasi için uğraşıyo kadın benden de bu yüzden mi korkuyor anlamadım napmam lazım bidaha derse ne diyim sizce.. ??
calismaniz onun iznine mi bagli? degilse "ben seni gelismelerden haberdar ederm" de kaynanaya.

Nasıl bir mantıkta olduğu, kızına söylediklerinden anlaşılıyor zaten.
Lafa gelince kendi kızımdan ayırt etmiyorum , seni düşünüyorum safsataları.. Ortalık sadece sana mı kötüymüş?
Çok sinir bozucu bir durum.
Ama sen sessiz kaldıkça devam edecek.

Senin esin annesindenmi izin alacak calisman icin.. kv karisamaz soylensin dursun..

E diyemediniz mi az önce görümceme çalış diyordun anne, madem devir kötü kızın nasıl çalışacak?
Sonra eve gidince diyemediniz mi eşinize benim çalışma durumum senle beni ilgilendirir annenle neden paylaşıyorsun diye?

E diyemediniz mi az önce görümceme çalış diyordun anne, madem devir kötü kızın nasıl çalışacak?
Sonra eve gidince diyemediniz mi eşinize benim çalışma durumum senle beni ilgilendirir annenle neden paylaşıyorsun diye?
Kayınvalideme diyemedim hemen eşimi doldurmak diye korktum. :(

Ya bu kaynanalar ne boyle yaa benimki de boyle bir acaip anlam veremiyorum yaptigina ettigine ayy cok dertliyim bu konuda cokk

Lutfen hamile kalmayin ,is bulup calisin ,gozunuzu simdiden acin ,
Cunku bunlar size soylke diyor sen calisma ,sen bizim hizmetcimizsin ,
Bize bagimli ol ,gidecek yerin ,
Elinde paran olmasin vs vs ,
Ayaklarinizin uzerinde durun izin almayin ,kararinizi bildirtin ,
Ornegin gidebilir miyim degil ,gidiyorumm vb .
Sonra basiniz cok agrir

Varya ters birsey mi diyor agzini bantlican soylemek istediklerini soyleyeceksin onu dinlemeden cekip gideceksin sonra istedigi kadar konusup dursun

Back