Görümcemin, yani 3 yıllık sevgilimin ablasının hamile olduğunu öğrendik ufak bir hediye almak istiyorum ona ufak bir çikolata, şekerleme, cupcake gibi birşey düşündüm maksat biraz olsun gülümsetmek ama bir çok yerde çoklu olarak satılıyor. bana bir öneriniz olabilir mi rica etsem. ne almalıyım? ufak şirin bebek figürlü olursa daha bir şahane olur :116:
tesadüfün bu kadar, yazını görünce dedim acaba ben mi yazdım farknda değilmiyim
benimde 3 yıllık sevgilim ablası hamile , ben tulum aldım ablama verdim bile , maviş maviş minnacık ya çok şeker bişi , şimdide bornoz bide tulum bere takım aldım ama henüz veremedim , bizim doğuma 4 ay kaldı heycanla bebişimizi bekliyoruz
allah sizinkinide bizimkinide sağlıkla dünyaya getirsin
şekerlemelere gelince dediğin gibi genelde doğum zamanı dağıtılsın diye çoklu paketlerde oluyor , arkadaşın dediği gibi cupcake leri kendin yada annenin yardımıyla yaparsan hemde hamarat gelin hanım olarak bonus toplarsın
aynı durumdayız tek fark sizin doğuma pek bişey kalmamış :)
bebek için kıyafet evet olabilir ama daha çok erken çünkü yaklaşık bi 8 ayımız var yeni öğrendik sıcağı sıcağına tebrik için birşeyler göndermek istedim evde süslemek için biraz arastırma yapmam gerekecek gıda boyaları şekerlemeler nerelerde satılır hiç bir fikrim yok yine de ikinizede çoook teşekkür ederim :)
aynı durumdayız tek fark sizin doğuma pek bişey kalmamış :)
bebek için kıyafet evet olabilir ama daha çok erken çünkü yaklaşık bi 8 ayımız var yeni öğrendik sıcağı sıcağına tebrik için birşeyler göndermek istedim evde süslemek için biraz arastırma yapmam gerekecek gıda boyaları şekerlemeler nerelerde satılır hiç bir fikrim yok yine de ikinizede çoook teşekkür ederim :)
gıda boyası olayına dikket et tatlım çünkü şimdi görümcen hamile ya , hassaslaşmış olabilir , öyle maddeler normalde bişi yapmaz tabi ama o şimdi temkinli davranmak ister falan , aklında olsun , organik falan al bari
ufacık bir kek ne dertler acacak başıma ya :) oda doğru organikte olması lazım hatun hamile şimdi en iyisi internetten gıda boyalarının içeriğini araştırmak :) katkı maddesi varsa evde normal kakaolu kek yapıp 5 çayına gitmek en iyisi
işe ilk cikolatasepeti.com'da arama yaparak başladım zaten :) şekerlemelerde en az 10 adet sipariş vermek gerekiyor çikolatalarda kız için olan varsa erkek için olan stokta yok ya da tam tersi :) şanssızlığıma denk geldi yani biraz birkaç gün daha beklemedeyim farklı bir öneri olursa benim düşündüklerim dışında hemen uygulamaya koyulacağım ama:100:
Hey gidi günler... :) zaman çok çabuk geçiyor görünce bu konuyu açtığım gün geldi aklıma :) daha cinsiyetini bile bilmiyoduk şimdiyse prensesimiz doğdu 3 günlük oldu bile :)
o zaman hamileliği kutlamak için bebek figürlü ne alsam ne yapsam diye düşünüp duruyodum ünlü güzel bi çikolatacıdan bebekli süslü püslü çilolata almıştım 2 tane cinsiyeti bilmediğimden bi kız bi erkek :)