- 1 Nisan 2022
- 2.722
- 1.615
- 38
Kızlar selam yeni doğum yaptım ama kafama takılan bir şey var acaba ben mi abartıyorum bu lohusa halimle diye de sormak istedim . Görümcem bana sormadan 6 günlük bebeğimin resimlerini paylaşıyor internette değil yabancı ile değil ama kim olursa olsun bunu gizli saklı yapması rahatsız ediyor . Paylaştığı kişi boşanmış kuzeninin eşi hala yenge olarak görüyorlar farklı yere sahip eşimle görümcemde boşanmış olsa da samimiler hala Almanya da . Ama ben paylaşsın istemiyorum ve ctesi geldiklerinde de söyledim aile fotoğrafı çekildi üstelik söylerken kayınvalide eşim görümcem eşi hepsi vardı kayınvalide ve görümcemin eşi beni destekledi . Sormadan paylaşmak saygısızlık dedim . Fotoğrafları ben çektim o da arkamdan gizli gizli çekti atmak için . Almanya da ki yengenin kızı, eşimin kuzeni ile görüşüyor, ondan duydum resimleri görmüşler .. ya ben kayınvalideye anlatacağım konuşsun kızı ile yada ben arayıp görümceme rahatsız olduğumu söyleyeceğim . Ki neden benim eşimden istemiyorlar da böyle gizli saklı oluyor acayip rahatsız oluyorum açıkçası .. ben mi abartıyorum bu dönemde yoksa haklı mıyım ne yapacağımı bilmiyorum akıl verir misiniz