Görümcem hakkında

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.722
1.615
38
Kızlar selam yeni doğum yaptım ama kafama takılan bir şey var acaba ben mi abartıyorum bu lohusa halimle diye de sormak istedim . Görümcem bana sormadan 6 günlük bebeğimin resimlerini paylaşıyor internette değil yabancı ile değil ama kim olursa olsun bunu gizli saklı yapması rahatsız ediyor . Paylaştığı kişi boşanmış kuzeninin eşi hala yenge olarak görüyorlar farklı yere sahip eşimle görümcemde boşanmış olsa da samimiler hala Almanya da . Ama ben paylaşsın istemiyorum ve ctesi geldiklerinde de söyledim aile fotoğrafı çekildi üstelik söylerken kayınvalide eşim görümcem eşi hepsi vardı kayınvalide ve görümcemin eşi beni destekledi . Sormadan paylaşmak saygısızlık dedim . Fotoğrafları ben çektim o da arkamdan gizli gizli çekti atmak için . Almanya da ki yengenin kızı, eşimin kuzeni ile görüşüyor, ondan duydum resimleri görmüşler .. ya ben kayınvalideye anlatacağım konuşsun kızı ile yada ben arayıp görümceme rahatsız olduğumu söyleyeceğim . Ki neden benim eşimden istemiyorlar da böyle gizli saklı oluyor acayip rahatsız oluyorum açıkçası .. ben mi abartıyorum bu dönemde yoksa haklı mıyım ne yapacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️ akıl verir misiniz

bebeğim olsa ben de bu şekilde paylaşılsın istemezdim ama kötü amaçlı yapmamış olabilir yeni doğmuş bebek sonuçta insanlar da merak etmiş olabilir bence çok büyütmeyin lohusalıktan dolayı kafanızda kuruyo olabilirsiniz .Allah analı babalı saglık şekilde büyütmeti nasip etsin size : )

Güzel dille bir kez daha yeni doğmuş bebeğinizin fotograflarının paylaşılmasını istemediğni söyleyin anlayış göstereceklerine eminim

Nazar nazar diye surekli dusunup cevrenize set cekerseniz olumsuzu daha cok cagirmis olursunuz ve hatta en ufak bi seyde cevrenizi suclarsiniz aranizi bozarsiniz insanlarla. Sosyal medya wp insta story falan olmadikca ne var canim uzak bi akraba gorse. Belki dua alicak bebisiniz neden hemen kem goze yoruyosunuz ki?
Olumlu bakin dunyaya boyle yasamasi cok zor.

Kızlar selam yeni doğum yaptım ama kafama takılan bir şey var acaba ben mi abartıyorum bu lohusa halimle diye de sormak istedim . Görümcem bana sormadan 6 günlük bebeğimin resimlerini paylaşıyor internette değil yabancı ile değil ama kim olursa olsun bunu gizli saklı yapması rahatsız ediyor . Paylaştığı kişi boşanmış kuzeninin eşi hala yenge olarak görüyorlar farklı yere sahip eşimle görümcemde boşanmış olsa da samimiler hala Almanya da . Ama ben paylaşsın istemiyorum ve ctesi geldiklerinde de söyledim aile fotoğrafı çekildi üstelik söylerken kayınvalide eşim görümcem eşi hepsi vardı kayınvalide ve görümcemin eşi beni destekledi . Sormadan paylaşmak saygısızlık dedim . Fotoğrafları ben çektim o da arkamdan gizli gizli çekti atmak için . Almanya da ki yengenin kızı, eşimin kuzeni ile görüşüyor, ondan duydum resimleri görmüşler .. ya ben kayınvalideye anlatacağım konuşsun kızı ile yada ben arayıp görümceme rahatsız olduğumu söyleyeceğim . Ki neden benim eşimden istemiyorlar da böyle gizli saklı oluyor acayip rahatsız oluyorum açıkçası .. ben mi abartıyorum bu dönemde yoksa haklı mıyım ne yapacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️ akıl verir misiniz
Ben açık açık gorumceme arar söylerdim. Üstelik konunun üzerinden konuşulmuş istemediğini söylediğin halde yapmış. Bidaha böyle bişey istemiyorm diyin. Hem ciddiyetini anlar bidahada böyle habersiz arkadan iş çevirmez bu ne Cesaret yahu. Normalde görümcem beni hiç sevmez ama 5 yaşında çocuğumu bile paylaşmak istediğinde bana sormadan paylaşmaz baştan verdim uyarıyı ben sevmiyorum diye

Haklisiniz.

Kuzenin eski eşi senin bebeğini ne yapacak ki ona foto gönderiyorlar, merak mı ediyormuş… ne gereksiz insanlar var yaa oksijen israfı
Ya tamam sıkıntı yok istemelerinde kötü niyet olduğunu düşünmüyorum ama neden gizli saklı ve neden eşimden istenmiyor o da onlarla zamanında baya yakınmış ..

İstemediğiniz bişeyin yapılması kadar insanı rahatsız eden bişey yok kocanız konuşsın kardeşiyle konuşmazsa siz konuşun

Nazar nazar diye surekli dusunup cevrenize set cekerseniz olumsuzu daha cok cagirmis olursunuz ve hatta en ufak bi seyde cevrenizi suclarsiniz aranizi bozarsiniz insanlarla. Sosyal medya wp insta story falan olmadikca ne var canim uzak bi akraba gorse. Belki dua alicak bebisiniz neden hemen kem goze yoruyosunuz ki?
Olumlu bakin dunyaya boyle yasamasi cok zor.
Evet nazar değer yabancı olmasa da ki ben burada neyim hadi beni geçtim insan gibi eşimden istesinler atarım ..

bebeğim olsa ben de bu şekilde paylaşılsın istemezdim ama kötü amaçlı yapmamış olabilir yeni doğmuş bebek sonuçta insanlar da merak etmiş olabilir bence çok büyütmeyin lohusalıktan dolayı kafanızda kuruyo olabilirsiniz .Allah analı babalı saglık şekilde büyütmeti nasip etsin size : )

Güzel dille bir kez daha yeni doğmuş bebeğinizin fotograflarının paylaşılmasını istemediğni söyleyin anlayış göstereceklerine eminim
Merak etmeleri kadar normal bir şey yok . Daha ctesi söyledim Almanya da ki yengeye atacaksan ben atarım dedim suratını değiştirdi sorun gizli saklı yapılması ..

Ne alaka kuzenin eski eşi yani. Bir de istemediğinizi söylediğiniz halde yapması hoş değil. Bu durumda direkt yüzüne söylerdim ben olsam

Hayırlı olsun. Allah sağlık, huzur, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

O kadın niye sizin bebeği böyle gizli gizli resimlerini isteyecek kadar merak ediyor kısmı daha da saçma.

Her ne kadar bana biraz tripli gelseniz de hakkınızdır, sizin bebeğiniz paylaşmak istemiyorsanız kimse karışamaz.

Çok saçma, kimse benim bebeğimi benden habersiz çekip de paylaşamaz. Hele elin yabancı insanı ile asla paylaşamaz. Ne münasebet.

İstemediğiniz bişeyin yapılması kadar insanı rahatsız eden bişey yok kocanız konuşsın kardeşiyle konuşmazsa siz konuşun
Aslında o da mantıklı kocama söyleyeyim o konuşsun ciddi ciddi eğer konuşmaz ise ben konuşacağım bilgin olsun derim ..

O kadın niye sizin bebeği böyle gizli gizli resimlerini isteyecek kadar merak ediyor kısmı daha da saçma.

Her ne kadar bana biraz tripli gelseniz de hakkınızdır, sizin bebeğiniz paylaşmak istemiyorsanız kimse karışamaz.
Ya kuzeni boşanmadan önce çok samimilermiş birlikte gezer tozarlarmış boşanmışlar bitmemiş aralarında ki bağ özellikle görümcem ile baya yakın . Ya yakın olabilirler ama benden gizli olması sıkıntı . Zaten konuşursam direk söyleyeceğim kulağıma geldi ve ben sana istemediğimi söylemiştim ve hala neden gizli saklı yapıldığını anlamıyorum . Bana saygı gösterilmeyen hiç bir şeyde kusura bakın yada bakmayın bende ona göre sınırımı ve duvarımı koyarım sen bilirsin diyeceğim . Abinle de konuşacağım bu konuyu sonuçta ben dedim sana ailemizin arasında kalsın diye saygı ve özen gösterilmiyorsa bende ona göre davranırım . Ve neden eşimden istenmiyor da yada benden gizli gizli yapılıyor bu anlamış değilim .. ve sende anca geldiğinde yada biz geldiğimiz de resmini çeker atarsın daha fazlası olmaz kusura bakma nasıl gelirseniz öyle . Her şeye ok ama söz konusu çocuğumda istemediğim bir şey oluyorsa izin vermem kocanın dediği gibi x basarım ..

Merak etmeleri kadar normal bir şey yok . Daha ctesi söyledim Almanya da ki yengeye atacaksan ben atarım dedim suratını değiştirdi sorun gizli saklı yapılması ..
hem paylasilmasini istemiyorum diyorsunuz hemde ben atarim sen kimsin ki demeye getiriyorsunuz. bana göre yanlis bir davranis. istemiyorsaniz hicbir sekilde istemiyorum yeni dogdugu icin dersiniz. aileniz onlar sizin ve kötü niyetle ufacik bi bebegi paylasmayacaagini düsünüyorum. sizde celiskili düsüncelerinizden vazgecip net olun

X