- 25 Ekim 2019
- 91
- 96
- 8
- 36
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
Arkadaslar beni biliyorsunuz basm görümce diye tabir ettigimiz organizmalarla dertde yapmadıklari kotuluk kem soz kotu eylem kalmadı iyi oldum olmadi kötü oldum olmadı ne yapsam anlasamadık tum iyi niyeti suistinal edilen kullanılan hep ben oldum sessiz gorup ezilmeyee calısıldım yapmadıkları musibet kalmadı bohçamı getirirken beni proveke ettiler ve çeyizimi parçaladılar yetmedi bana yumurtalıklarımı çatlatma büyüsü yaptılar yetmedi sagda solda arkamdan atıp tutuyorlar
ancak ben gorumcelerinden tekinin gerilla olduğundan suphe ediyorum kanitlarimda hazır kendisi eşiyle beraber kamp yapmayi cok sever vs vs
sizce polise sikayet etsem iceriye tikilma ihtimali nedir avukar arkadas varmi aranızda terör örgütüne üye oldugunu nasıl kanıtlayabilirim eger gerilla degilse fetöcü olduğuna dairde kanıtlarım var lütfen görümcemi nasıl hapse attırabilirim sevgiler...sevgiyle kalın
ancak ben gorumcelerinden tekinin gerilla olduğundan suphe ediyorum kanitlarimda hazır kendisi eşiyle beraber kamp yapmayi cok sever vs vs
sizce polise sikayet etsem iceriye tikilma ihtimali nedir avukar arkadas varmi aranızda terör örgütüne üye oldugunu nasıl kanıtlayabilirim eger gerilla degilse fetöcü olduğuna dairde kanıtlarım var lütfen görümcemi nasıl hapse attırabilirim sevgiler...sevgiyle kalın