Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Bu şekilde yani teşekkür ederim sonuna kadar okuduğunuz için
Bu şekilde yani teşekkür ederim sonuna kadar okuduğunuz için