Görümcem gelinliğime karışıyor sanırım!!!

Neptunex

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
196
30
13
25
Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Bu şekilde yani teşekkür ederim sonuna kadar okuduğunuz için

Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Nişanlınız ne düşüyor gelinlik konusunda o önemli bence. Her söylenileni kafaya takmamak lazım derim ben. YoksCevaplar hoşuma gitmediyse tekrar danışma, yollama resimlerini.

Şimdi dolaptan gardropstan gelinlik alınmaz değil,alınabilir. Kendiniz öyle isterseniz okey. Ama bunu görünce söylerse çok itici olur. Hoş değil.
Evet bende dedim alınabilir.. o da dedi biz ilk gelinimizin gelinliğini de oradan baktık hem kınalık hem gelinlik bende dedim ben kendim bakarım buradan

Nişanlınız ne düşüyor gelinlik konusunda o önemli bence. Her söylenileni kafaya takmamak lazım derim ben. YoksCevaplar hoşuma gitmediyse tekrar danışma, yollama resimlerini.
O da bir ara dedi bakalım oradan istersen ama dedi gidip direk kendi yerinden de bakabilirsin karışmam ben sen ne dersen o falan.. Ama ben şunu seziyorum sanki ablası vs onun aklına bunları koyuyormuş gibime geliyor çünkü bazen bir dediği bir dediğini tutmuyor ve ben onun bu halini nasıl aşacağını bilmiyorum

Beğendiğiniz gelinliklerin fotosunu çekip görümcenize atıp fikrini sormuşsunuz, beğenmediğini söyleyince de bozulmuşsunuz. Çok ilginç 😄 kimse size durduk yere fikrini söylememişiz, hatta foto atmasanız haberi bile olmazmış. Fikrini sormaz, foto atmazsanız hiçbir sıkıntı kalmaz ortada.

O da bir ara dedi bakalım oradan istersen ama dedi gidip direk kendi yerinden de bakabilirsin karışmam ben sen ne dersen o falan.. Ama ben şunu seziyorum sanki ablası vs onun aklına bunları koyuyormuş gibime geliyor çünkü bazen bir dediği bir dediğini tutmuyor ve ben onun bu halini nasıl aşacağını bilmiyorum
Aynı ailedeki bireylerlerin bu konularda konuşuyor olması garip değil bence. O da konuşmalardan çıkarımlar yapıp belki fikir sunmuştur. Sana istediğin yerden al dediyse istediğin yerden almayı dene. Sonrasında bir sorun çıkarsa o zaman bunu düşünürsün. Henüz gerçekleşmeyen şeyler için nasıl alacağını düşünüp üzerine gidersen nişanlının,hem sana hemde ona çok yorucu olacaktır. Baktın aldırmıyor istediğin yerden ablasınım dediklerini yapmanı istiyor o zaman konuş bunları ve bir yol çiz evlenmeden önce.

Evet bende dedim alınabilir.. o da dedi biz ilk gelinimizin gelinliğini de oradan baktık hem kınalık hem gelinlik bende dedim ben kendim bakarım buradan
Keşke fikir sormasaydınız
Ona ilk gelininize gelinliği nerden aldınız diye sormuşsunuz gibi onu da anlatmış. Belki ilk gelin bunun duyulmasından hoşlanmayacaktı yani olamaz mı?

Bence damatlığı da ordan baksın.

Sevmedim görümcenizi :KK53:

İkinci el karşıtı değilim .
Ona fikir danışmış olmam seçenek sunmam bana farklı yollar tavsıye etmesinde problem yok tabikide fikir alısverısı yapmak istedıysem yapabıliriz bunun ıcın kalkıp kadına bana nıe ıkıncı el tavsıye etti diye kızmam buraya kadar sorun sizde bence .

Herkes ikinci el kısmına takılmış da zaten gelınlikçilerden de çoğu kişi giyilmişlerden kiralıyor herkesin gücü yetmeyebiliyor özel dikime

Benım ıçin asıl problem şurda başlıyor
bunu nişanlımla tekrar bana yansıtması ve onunda ablasının aklıyla bana gelmesi kızdırırdı beni bana söylemiş daha bide kardeşini nie fişşikliyor ne gerek ! kararı bana bırakması gerekirdi değerlendirme bana kalmalıydı .son noktada bulunduğun sehırden emin olmazsam nısanlıma bu teklifi ben sunmalıydım bundan sonrası önemli

işte orda bi nişanlıma bana ablanın aklıyla gelme tavrımı takınırdım Alacağım varsa da almazdım bu saatten sonra o uygulamalardan

Fikrini sormuşsunuz onda söylemiş, niyetini bilemem. Cevabı sizi şüpheye düşürebilecek şeyler hakkında fikir sormamak ve “ben bunu çok beğendim” demek yeterli 😁 hatta ben görümceme atmazdım atmadım da zaten. Kendi düğününde kendi fikrini değerlendirebilir. Bu senin öz düğünün eşinle karar ver ki zaten o da hepsine güzel der ( standart erkek)
Ama sen görümcene danıştığın için o nişanlını kendi bilgisi (fiyat) doğrultusunda doldurup seni yönlendirmeye çalışabilirler.
Hiç baştan danışmadaymışsın keşke

Gorumceye neden gelinlik fotosu atilir ki? 🙄 Benim ne gelinlik denedigimi kimse görmedi secip satin aldiktan sonra bile kimseye gostermedim soran da olmadi. 😄 Dugunde gordu herkes.
Ben de kimsenin gelinligini bilmem nesini sormuyorum ki kimseyle samimiyeti olmayan biri degilim en yakinim diyecegim kardes gibi buyudugum kuzenim var birbirimizin nikah sahitleriyiz onun da ne giydigine yorum yapmadim foto istemedim.
Gereksiz insanlara gereksiz bilgiler verirseniz boyle keyfiniz kacar.

Görümcen fikrini beyan etmiş ama ben olsam yine kendi bildiğimi yapardım.Kimsenin beğenip beğenmemesi de umrumda olmazdı açıkçası

Bence ilk başta fikir almakla hata etmişsiniz gibi kendi zevkinize odaklanın dolaptan filan da gelinlik bakılmaz bence gelinlik gidip denenmeli denenmeden olmaz. Mankenin üzerinde durduğu gibi durmuyor kendi üzerimizde. Bence en yakınız kimse kiz kardeş, kuzen ya da yakın bir arkadaş dışında fikir almayın çünkü onlar sizin zevkinizi bilip ona göre yorum yapabilirler. Düğüne kadar da kimseye göstermeyin gelinliğinizi😅

Back
X