Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Çok merak ettim açıkçası görümcen ve sen neler giydiniz bunu görmek istiyorum canım mümkünmü?

Tesekkurler cok kibarsiniz :)

Görgü kuralı. Başkalarının yanında yemek yerken ağız şapırdatılmaz gibi bir kural.

Şimdi buna adapsız diye kızabilirsin (ki adapsiz gorgusuz deeler ona) ancak her fotoda o yoktur degil mi?Niye almayacaksınız parasını vermişsiniz.Dis çekim de pahalı.Kac fotoda var?Varsa niye var onu fotoya almanıza gerek yoktu.Alsaniz alsanız bir tanesine alırsınız.Onu da bastirmazsiniz yada bastirir kensisine verirseniz isterse.Esin de boyle çekilemeyiz diye tepki gosterebilirdi beraber çekildiyseniz.Arkasindan baska çekiliriz deyip masraf yapmayla olmuyor.Yuzune soyleyip uyarsaydi.Neyse hukukları farkli herhalde.Ikinci çekim( bu pahalı da birsey) ben olsam gereksiz görürdüm.Daha neler var neler aile ici soruna dair.Bence bu kusur kalsin masrafa girmeyin.

Senin nisansa beyaz mi giydin duvaklı?Nisanda beyaz giyeni de pek gormedim.

Cok guzel yorum.On numara
Dış çekimi yeniden yapmak gereksiz bence de foto onemli degil de gorunce ya saf ya fena.Bunu sadece uyarı niteliğine alırım ben olsam.

Bence hic bir sey yapmayin, yoksa ona kendisini savunma sansini vermis olursunuz. Siz onun dugununde beyaz giyerseniz o da gelir sizinkinde giyer. Bir de esiniz sizi korumaktan vazgecip onun tarafina gecebilir. En buyuk ders onun oldugu resimleri cikarttirmamak olur. O zaten kendi kendisini rezil etmis, uzulunecek bir durumu var.

Benim evlenirken 21 idim, görümcek 34 düğünümde bildiğin kırık beyaz uzun elbise giydi.
Gel zaman git zaman oğluna sünnet düğünü yaptı ama bu kez ben ondan daha gösterişli hazırlandım
Pişman mıyım yok
İntikam soğuk soğuk yenir

Ispartalimi bu güzel kızımız geçenlerde trt belgeselde öyle bir belgesel izlemiştim köydeki düğünde her genç kız ve yeni gelinler gelinlik giymişti düğünde, sebebide düğün günü asıl geline nazar değmesin diyeymis ;o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…