Tesekkurler cok kibarsiniz :)Konu bu canım :)
glyucelkcAktif ÜyeÜye
selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
Rica ederim :) üyenin ismini girersen canım en son konusunda düğünde ki gelişmeleri yazmış evliliği biraz catirdamis elçisi yüzünden galiba kocasına yakalanmış konu sahibi.Tesekkurler cok kibarsiniz :)
Baştan buna takılan
İlerde görümcenin nefes alıp verme rezaleti diye konu açar.
Kendimden örnek vereyim, düğün, davet bilmem ne
Beğendiğimi giyerim
Kimse abi kardeş evleniyor diye düşünmez herhalde.
Ya da aşşalık kompleksi o, benim günümde benim rengimi giydi diye hayıflanır, en güzel, en beyaz ben olmalıydım diye.
Sahi kim çıkardı bu düğünde beyaz giyilmez adetini?
Cok guzel yorum.On numaraFotografı boşverin ben görümceyi bu kafaya ulaştıran formülü istiyorum. Nedir, nerede bulunur, kaça alınır, dozu nasıl ayarlanır, aşırı doz alırsak bi sıkıntı olur mu? Onu ögrenin onu paylaşın bizle.
Keyif benim değil mi deyip ortamı fütursuzca trolleyecek o rahatlıgı istiyorum yani, yarın işe pijamalarımla gitmek istiyorum (bence cok güzeller), dügünlerde gelinlik giymek, kınalarda bindallıyla dolaşmak, nüdist kampına burkayla dalmak, kutsal bi mekanı bikiniyle ziyaret etmek istiyorum
Hayır bi yerde deliye her gün bayram vakası çünkü. İnsanın toplumsal hayvan yerine sadece dürtü benim degil mi deyip bencilce hareket eden memeli hayvan hali. Süper ego yok, empati yok, kural kaide yok, kücük düsme kaygısı yok ohh mis
Büyük bile olsa kıskanan her türlü kıskanıyor canım :)yaşı küçük herhalde en fazla 18-19 derim. abisini kıskanmış herhalde çocuk
Ispartalimi bu güzel kızımız geçenlerde trt belgeselde öyle bir belgesel izlemiştim köydeki düğünde her genç kız ve yeni gelinler gelinlik giymişti düğünde, sebebide düğün günü asıl geline nazar değmesin diyeymis ;o geldi aklımaMerhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.
Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.
Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!
Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?
Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?