- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
cocuk gibi neden inanip küsüyor koca kadinlar?Arkadaşlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyaçım var zaman ayırırsanız sevinirim
Gel gelelim konuya 14 aydır evliyim eşim ile sewerek ewlendim evliliğimiz de bi sıkıntı yok ama gelgelim bu kayınvalide diye adlandırılann kadın mahvet me yolunda ilerliyor bizi
Yüzde yüz benim haklı olduğum bi tartışma yaşadık gecenlerde bunu yedirememiş olsa gerek aramın çok iyi olduğu kardeş gibi gördüğüm görümcelerimi arayıp kendi yaptıklarını ben yapmışım gbi anlatmış ve bir sürüde yalan sonuç benim ile konuşmuyorlar
Bu olaydan sonra bi türlü affedemiorum konuşmuyorum hatta yüzüne bile bakmıyorum o hatasını bilio tabi sırnaşıp duruyor ama affedemiorum böle dawranıncada gönlüm raat etmiyor affedemiorumda nasıl dawranmalıyım sizce??? Bide görümcelere söylediği yalanlar öle böle değil onlarda beni dinlemeyip küstüker bana arayıp kendimi aklamalıyım yoksa tavrımı sürdürmelimiyim????
Bu huzursuzluğu bende eşime yansıtıyor onu huzursuz ediyorum ne yapmalıyım?????
Bi karar verin ama kiskancliginiz yüzünden esinizle sevgi saygı namına bir şey kalmadı mı? Yoksa simdiki gibi hic sikinti yok da tek dert o kadin; kayinvalideniz mi?
Kendinize bir iş, bir ugrasi, hobi bulun iki dertten de hemencecik kurtulun. 14 ayda bagiris seviyesine dusmeniz hic iyiye isaret değil.
bence hiç görüşme kaynanan da yaptığı yanlışı farkedip belki görümcelerine anlatır ben yaptım diye ..ama sen konuşmamaya devam edersen bak sırnaşıyomuş..yüz vermeArkadaşlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyaçım var zaman ayırırsanız sevinirim
Gel gelelim konuya 14 aydır evliyim eşim ile sewerek ewlendim evliliğimiz de bi sıkıntı yok ama gelgelim bu kayınvalide diye adlandırılann kadın mahvet me yolunda ilerliyor bizi
Yüzde yüz benim haklı olduğum bi tartışma yaşadık gecenlerde bunu yedirememiş olsa gerek aramın çok iyi olduğu kardeş gibi gördüğüm görümcelerimi arayıp kendi yaptıklarını ben yapmışım gbi anlatmış ve bir sürüde yalan sonuç benim ile konuşmuyorlar
Bu olaydan sonra bi türlü affedemiorum konuşmuyorum hatta yüzüne bile bakmıyorum o hatasını bilio tabi sırnaşıp duruyor ama affedemiorum böle dawranıncada gönlüm raat etmiyor affedemiorumda nasıl dawranmalıyım sizce??? Bide görümcelere söylediği yalanlar öle böle değil onlarda beni dinlemeyip küstüker bana arayıp kendimi aklamalıyım yoksa tavrımı sürdürmelimiyim????
Arkadaşım benim eşimle arada ki tek sorunum kıskançlığım ile on bunaltmam onun akabininde bişi yok ki buna sorun denmez bile yani diğmii??
bence hiç görüşme kaynanan da yaptığı yanlışı farkedip belki görümcelerine anlatır ben yaptım diye ..ama sen konuşmamaya devam edersen bak sırnaşıyomuş..yüz verme
Arkadaşlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyaçım var zaman ayırırsanız sevinirim
Allah yardimcin olsun canim. Ama baskasinin konusuna yazmissin. Yeni bir konu ac bencekızlar merhaba,Allah tüm çocuklara sağlık versin,bizimkilere de.ben de haziran annesiyim.sizleri zaman zaman takip ediyorum.çalıştığım için fırsat buldukça.
sadece paylaşmak için yazıyorum.yarın kayınvalidemlere gidicez.içim daralıyo.6 yıllık evliyim.malesef evlendiğim günden bu yana ilişkilerimiz zayıf.gittiğimiz zaman normal bi misafire yapılması gerekenleri boş verin hiç değer vermiyor.rahat bir kadın;değer vermiyor cümlesiyle ne kastettiğimi uzun uzun anlatmak istemiyorum.sabun bile yok düşünün.sabunumu,çarşafımı,yastığımı vs. her şeyimi beraberimde götürüyorum.onların tepkisi ise şu:çok tedbirli bi gelinim.bu özelliğimden ötürü çok seviyolarmış beni.son iki yıldır gitmiyordum;eşim yalnız gidiyordu ailesine.kendileri yılda 3-4 kere geliyolar.en az bir hafta kalıyolar.akşama kadar çalışan bir kadınım.eve gittiğimde onların bana muamele ettiği gibi değil tabi misafire nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranıyorm.
son zamanlarda kayınvalidem torunun çok özlediğini ve onu görmek istediğini söylüyor telefon görüşmelerimizde.karar verdik.burada bir şey daha söylemek istiyorum.oğlumu sevdiği konusunda da şüphelerim var.oğlumun cilt rahatsızlığı var;bayağı korkuttu bizi kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık bir süre.bu rahatsızlını telefonda söylememize rağmen sonraki görüşmelerimizde hiç sormadı durumunu.normalde yakınları arasında biri rahatsızlansa eşimi uyarır "ara" diye.oğlum için endişeleniyorum.ben ya da eşim neyse de o daha bebek 8 aylık.çok kirli bir ortamları var.ayrıntıya girmiycem ama kişilek temizliklerine dahi dikkat etmiyolar ve oğlumu şapur şupur öpüyolar.fosur fosur da sigara içiyolar.sobalı bide evleri.doğumda gelmişleri ayağa kalkmakta zorlanan ben hem normal doğum dikişim hem kötü durumda olan basurumla onların yataklarını dahi gözlerinin önünde kaldırırken hiç tepki göstermiyorlardı. ya sabır ya Allah diyorum.ama malesef onları sevmiyorum ve rol de yapamıyorum.benim için zor geçicek bir haftasonu.600 km de yol gidicez. inşallah oğlum sağ sali atlatır bu süreci.
hepinizi öpüyorum,sevgiler arkadaşlar.
Sağol canımAllah yardimcin olsun canim. Ama baskasinin konusuna yazmissin. Yeni bir konu ac bence