Görümcelerim ve kayınvalidem ile başım derte yardımm lütfenn

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Arkadaşlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyaçım var zaman ayırırsanız sevinirim
Gel gelelim konuya 14 aydır evliyim eşim ile sewerek ewlendim evliliğimiz de bi sıkıntı yok ama gelgelim bu kayınvalide diye adlandırılann kadın mahvet me yolunda ilerliyor bizi
Yüzde yüz benim haklı olduğum bi tartışma yaşadık gecenlerde bunu yedirememiş olsa gerek aramın çok iyi olduğu kardeş gibi gördüğüm görümcelerimi arayıp kendi yaptıklarını ben yapmışım gbi anlatmış ve bir sürüde yalan sonuç benim ile konuşmuyorlar
Bu olaydan sonra bi türlü affedemiorum konuşmuyorum hatta yüzüne bile bakmıyorum o hatasını bilio tabi sırnaşıp duruyor ama affedemiorum böle dawranıncada gönlüm raat etmiyor affedemiorumda nasıl dawranmalıyım sizce??? Bide görümcelere söylediği yalanlar öle böle değil onlarda beni dinlemeyip küstüker bana arayıp kendimi aklamalıyım yoksa tavrımı sürdürmelimiyim????
Bu huzursuzluğu bende eşime yansıtıyor onu huzursuz ediyorum ne yapmalıyım?????

Cani cehenneme bunlarin ya ya birisi de su anda benim karsimda oturuyor hem haksiz olup hem su yuzsuzlukleri kabul etmemeleri var ya cinnet gecirtir insana hic umrunda olmadin canim sen dustukce ustelerine bulunmaz hint kumasi saniyolar kendilerini gerek yok mesafe her zaman iyidir..

Anlamıyor yediremiyorum bir kv nasıl gelşnine iftira atabilir işin içinden çıkamıyorum yapım gereği merhametimden ay neyse lerîmden dolayı böle dawranıyor biliorum ama gidgide gaddarlaşıorum gibi

cocuk gibi neden inanip küsüyor koca kadinlar?

Bi karar verin ama kiskancliginiz yüzünden esinizle sevgi saygı namına bir şey kalmadı mı? Yoksa simdiki gibi hic sikinti yok da tek dert o kadin; kayinvalideniz mi?

Kendinize bir iş, bir ugrasi, hobi bulun iki dertten de hemencecik kurtulun. 14 ayda bagiris seviyesine dusmeniz hic iyiye isaret değil.

bosver kuzu yaaa kusen barisir benimkide bi ara kustu sonra kendi baristio gorumceleri hic sorma benimkide kiminle arama mesafe koysam bulur bulusturur samimi olur kiii gelin bizim icin dedikodu yapmismi onu ortaya cikarip anne babama anlatayimda gelin kotu olsun diye deliiiii vallahiiii deliiiii ben karar verdimmmm bi yandanda mutlu olmalimkiiii kadin isi gucu birakmis benle ugrasiyor insan kiskancligini fesatligini bu kadarmi belli eder senin mecaran yeni basliyor daha kac sezonluk dizi cikacak otur izle

Kv yaptığı hiç hoş değil, çok adice. Affetmeyin ama eşinizin hatırı için konuşun. Sakın yüz vermeyin.

Görümcelerinize gelince, maalesef onlarada tavrınızı koymak zorundasınız.

Arkadaşım benim eşimle arada ki tek sorunum kıskançlığım ile on bunaltmam onun akabininde bişi yok ki buna sorun denmez bile yanidiğmii??

bence hiç görüşme kaynanan da yaptığı yanlışı farkedip belki görümcelerine anlatır ben yaptım diye ..ama sen konuşmamaya devam edersen bak sırnaşıyomuş..yüz verme

Arkadaşım benim eşimle arada ki tek sorunum kıskançlığım ile on bunaltmam onun akabininde bişi yok ki buna sorun denmez bile yani diğmii??

Bence değil, eşiniz sizi kıskançlığı hüzünden bunaltsa üstüne bir de baldızları ve anneniz yüzünden huzursuzluk verse, iki tane sorununuz olur. Siz böyle yazdınız diye diyorum. 3. kişiler yüzünden evin içindeki huzursuzluk en olmayacak şey. Laf değiştiren kv varsa bundan sonra umursamayın rahat edin, nasıl olsa eşiniz sizin gibi düşünmeyecek. Ancak lafları geçmezse sorun çıkmaz.

bence hiç görüşme kaynanan da yaptığı yanlışı farkedip belki görümcelerine anlatır ben yaptım diye ..ama sen konuşmamaya devam edersen bak sırnaşıyomuş..yüz verme

Tamda kafami karistiran bu nokta iste acaba arayip gorumceleri aklamalimiyim olani anlatmalimiyim yoksa oturup beklemelimiyim ????

kızlar merhaba,Allah tüm çocuklara sağlık versin,bizimkilere de.ben de haziran annesiyim.sizleri zaman zaman takip ediyorum.çalıştığım için fırsat buldukça.
sadece paylaşmak için yazıyorum.yarın kayınvalidemlere gidicez.içim daralıyo.6 yıllık evliyim.malesef evlendiğim günden bu yana ilişkilerimiz zayıf.gittiğimiz zaman normal bi misafire yapılması gerekenleri boş verin hiç değer vermiyor.rahat bir kadın;değer vermiyor cümlesiyle ne kastettiğimi uzun uzun anlatmak istemiyorum.sabun bile yok düşünün.sabunumu,çarşafımı,yastığımı vs. her şeyimi beraberimde götürüyorum.onların tepkisi ise şu:çok tedbirli bi gelinim.bu özelliğimden ötürü çok seviyolarmış beni.son iki yıldır gitmiyordum;eşim yalnız gidiyordu ailesine.kendileri yılda 3-4 kere geliyolar.en az bir hafta kalıyolar.akşama kadar çalışan bir kadınım.eve gittiğimde onların bana muamele ettiği gibi değil tabi misafire nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranıyorm.
son zamanlarda kayınvalidem torunun çok özlediğini ve onu görmek istediğini söylüyor telefon görüşmelerimizde.karar verdik.burada bir şey daha söylemek istiyorum.oğlumu sevdiği konusunda da şüphelerim var.oğlumun cilt rahatsızlığı var;bayağı korkuttu bizi kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık bir süre.bu rahatsızlını telefonda söylememize rağmen sonraki görüşmelerimizde hiç sormadı durumunu.normalde yakınları arasında biri rahatsızlansa eşimi uyarır "ara" diye.oğlum için endişeleniyorum.ben ya da eşim neyse de o daha bebek 8 aylık.çok kirli bir ortamları var.ayrıntıya girmiycem ama kişilek temizliklerine dahi dikkat etmiyolar ve oğlumu şapur şupur öpüyolar.fosur fosur da sigara içiyolar.sobalı bide evleri.doğumda gelmişleri ayağa kalkmakta zorlanan ben hem normal doğum dikişim hem kötü durumda olan basurumla onların yataklarını dahi gözlerinin önünde kaldırırken hiç tepki göstermiyorlardı. ya sabır ya Allah diyorum.ama malesef onları sevmiyorum ve rol de yapamıyorum.benim için zor geçicek bir haftasonu.600 km de yol gidicez. inşallah oğlum sağ sali atlatır bu süreci.
hepinizi öpüyorum,sevgiler arkadaşlar.

Madem sen haklısın,
ara isterseniz yüzleşelim de insanlık sende kalsın ..
Onlara hak ver sen sonuçta el kızısın onlar için ne olursa olsun,
tabikide annelerine inanırlar ..
Kv ye de bence mesafeli davran,
samimiyet kurma ki tartışmalardan da kaçmış olursun böylelikle ..

Allah böylelerini ıslah etsin diyorum bende de var aynılarından kıskanç eltiler ortalığı karıştıran görümceler evlat ayrımı yapan kaynana sürekli eşimle tartışıyoruz bunlar yüzünden 1 yıldır evliyim evliliğimden hiç birşey anlamadım tartışmaktan Allah sabır versin hepimize sana söyleyeceğim görümcelerini arasan bile onlar annelerine inanmaya ve onu savunmaya devam ederler çünkü anneleri sonuçta kv ona karşıda içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve onunla konuş kırgın olduğunu anlat bakalım ne yapacak ama asla kendinden taviz verme dik durmaya devam et

Allah yardimcin olsun canim. Ama baskasinin konusuna yazmissin. Yeni bir konu ac bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…