- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Ahhh işte deme diyorlar ama sinirden cok laf sayıyorum sonra pişman oluyorum bırak diyorum kız zatn kendini belli ediyor ama sinir öfkeCanım seni çok iyi anlıyorum.. bende aynı yollardan geçtim ve hala görümcemi sevmem.. tavsiyem asla taviz verme lafini esirgeme kendini ezdirme.. sevgilinle arani bozacak şekilde senin anan böyle bacin böyle şeklinde asla konuşma.. yüz yüze gelince kendin konuş sınırlarını çiz moralini bozma
Ailede kayınvalide otorite ve sürekli kızının arkasında huzur bozuyor eşimde onu idare edemiyorum bari sen beni dinle kafasında yani onunla o şekilde olursam ne kayınvalide ne kayınbaba kimse kalmayacak etrafımızdagörüşmek istemiyorsunuz ama görüşüyorsunuz. ben de bunu anlamıyorum. aynı ev içinde değilsiniz ki. numarasını engelleyin, olduğu ortamlara gitmeyin. kapınıza dayanacak hali yok.
30Gorumcenizin yasi kac?
Hep iyilikten yanayım şimdi sert cıksam dünyanın en kötüsü ilan edilirim tecrübeyle sabit en bastan yumusak bir insan oldugum için öyle insanların çıkısları daha göze batıyorBazen kötü gelin olmak dünyanın sonu değildir. Ağzınızi açın. Kv de otoriter ise kizina bir ayar versin. Niye altda kalıyorsunuz ki.
Ayni sorun ben bide beraber yasiyorummerhaba kızlar konumuz belli görümceme nasıl davranmalıyım bilmiyorum hareketleri cok tuhaf ve modumu düşürecek seviyede en başından beri çekiyorum ondan kocam evlenme teklifi etmek için ondan yardım istemiş ve o da hemen anne babasına yetiştirip abim sizi saymıyor kızla yüzük takacak demiş ve doldurmus bayagı evlilik teklifi alamadım doğal wve içimde hep ukte kaldı hazmedemiyorum nişanımda beni gözyaşlarına boğdu nişan tepsisini kendi tutacakmıs eşimle nişan günü kavga etmemize sebep oldu fotoğraf cekimine bende gelecm deyip tüm aileyi peşimizden sürükledi rahat rahat cekim yapamadık ve daha neler neler hep biz arayalım biz soralım biz alalım ama kendisinden tık yok haaa diyeceksiniz ki görüşme ama değişik bir şey bu defa da sorun cıkarıyor beni aramıyor sormuyorlar diye sabrım taştı münakaşa da ettim eşim defalarca kavga etti öyle ya da böyle kurtulamıyoruz da olamıypryz da bunaldım artık tecrübelerinize güveniyorum hanımlar
İnanmıyorum cok zor olmalı neden aynı evdesiniz kiAyni sorun ben bide beraber yasiyorum
4 yilik evliyim ben eskiden eltimle kalrdi ben evlnince bende kaldi anne baba yok basim gozumle bakarrim ama onun icin asla kabullenmem dedim ne varsa kabul etim ve hep sabrediyorum cunku bi benle anlașiyor baskada kimse yapamaz zatn onlaİnanmıyorum cok zor olmalı neden aynı evdesiniz ki
Helal olsun4 yilik evliyim ben eskiden eltimle kalrdi ben evlnince bende kaldi anne baba yok basim gozumle bakarrim ama onun icin asla kabullenmem dedim ne varsa kabul etim ve hep sabrediyorum cunku bi benle anlașiyor baskada kimse yapamaz zatn onla
6 görumcem var iki tanesi dunya tatlisi dyerleri malesefHelal olsun
İnsalah siz cok mutlu olrsunuzHelal olsun
Oooo 6 mı ben bir tanenin derdindeyim :)6 görumcem var iki tanesi dunya tatlisi dyerleri malesef
Cok tesekkür ederim inşallah sizde cooook mutlu olunİnsalah siz cok mutlu olrsunuz
Hep iyilikten yanayım şimdi sert cıksam dünyanın en kötüsü ilan edilirim tecrübeyle sabit en bastan yumusak bir insan oldugum için öyle insanların çıkısları daha göze batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?