Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesafeliyiz fazlasıyla ama görüştüğümüz de de yapacağını yapıyo yine hiç hoşlanmıyorum eşime de söylüyorum ablanı sevmiyorum ama saygı göstermeye çalışıyorum diyorum Oda bişey yapamıyor garibimMesafeli olun eşinizin hatrina aynı ortamda bulunun sonra evinize dönün.
Yani onlarda öyle çok muhabbete girmezler zaruri olmadıkça .. ben aniden parlayan bir insanım çocukluğumdan beri düzgünce söyleme huyum yok birden tersliyorum ama ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor ve uzun süre etkisinden çıkamıyorumDiğer eltiler nasıl davranıyor arayıp sormanın dışında yüz yüzeyken. Çok fazla yüz vermeyin. İçinize atmayın söyleyin her şeyi kırmadan ama muhabbeti kesmeyin bence
mümkün olduğunca uzak durun . boşuna eşinizle sorun da yaşamamılş olursunuz.Selam arkadaşlar 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım .. benim bekar bir görümcem var 47 yaşında bu yaşına kadar hiç çalışmamış arkadaşı bile yok.. kendi bile kendine değer vermiyor asalak gibi yaşamış açıkcası.. kayınvalidem bile kaynanalık yapmaz ama o sürekli emrivaki yapma derdin de ters cevap verince odasına gidip ağlıyor..eşimde bu yüzden ablasına bişey diyemiyor psikolojisi bozuk diye Bende genel olarak çoğu zaman bişey demiyorum ama emri vaki yapılması beni çıldırtıyor içime atınca da içim içimi yiyor siz böyle bi durumda olsanız ne yaparsınız acaba muhabbeti keser misiniz yoksa eşinizin hatrına alttan mı alırsınız ?( 4 eltiyiz hepimize hizmetçi gözüyle bakıyor o yüzden kimse onu arayıp sormaz )