Kinci birisi asla değilim ama annesi hep kızım çok yoğun dedi ama herkesin çocuğuna pasta yaptı, oyunlara, düğünlere gitti zor durumda olan ben ortada kaldım ne diyim inşallah unuturum ama işte belli bir süre görmek istemiyorum nedense ikisini belki bardağı damlatan son damla denir ya o olduBuna bozulacak sın biliyorum ama
İlk gebeliğin kaybettiğin için çok acı cekiyorsun ama bir cok insan düşük için sadece tıbbi olay olarak görüyor ve duyulan Bi durumu olmuyor. Kv görümce de böyle demek ki. Elbette araması gelmesi gerekiyordu ama inan aradan zaman gecsin şu duygu yogunlugunu sen de unutacaksın.
Deseydin kaynanana herkese pasta tasıdı gercekten cok yogun diye. Ya da boşver inan Allah görüyor. Bizimkiler de... Çok iyidir dedi durdu ben nedense göremiyorum. Şimdi çocuklarıma halanızı arayın demiyorum ben de. Bir normal halaları daha var. Arar konuşurlar gelir Gideriz ama o aramayan halayı ben de aramıyorum. Demek ki tercihi buymuş.Kinci birisi asla değilim ama annesi hep kızım çok yoğun dedi ama herkesin çocuğuna pasta yaptı, oyunlara, düğünlere gitti zor durumda olan ben ortada kaldım ne diyim inşallah unuturum ama işte belli bir süre görmek istemiyorum nedense ikisini belki bardağı damlatan son damla denir ya o olduinşallah geçer kuzum
Diyemedim vallahi kırmayım yine de insanları dedim ama eşim eskisi gibi çok görüşmek isterse kabul etmeyeceğim ona söylerim ama aynen öyle Allah görüyor araması bile önemli değil bir mesaj atardı insan kimin başına bir dert gelse yardım eder biz böyle gördük ne diyim Allaha bıraktım zaten kimin ahı kimdeyse benim için bile geçerli Rabbim bana da yine nasip etsin inşallahDeseydin kaynanana herkese pasta tasıdı gercekten cok yogun diye. Ya da boşver inan Allah görüyor. Bizimkiler de... Çok iyidir dedi durdu ben nedense göremiyorum. Şimdi çocuklarıma halanızı arayın demiyorum ben de. Bir normal halaları daha var. Arar konuşurlar gelir Gideriz ama o aramayan halayı ben de aramıyorum. Demek ki tercihi buymuş.
Açmadım çünkü tam haberi aldım aradı zaten kötüydüm ama dün bi saat bile olsa gelebilir diye düşündüm inşallah kalırım ilk ya belki ondan böyle oldum bi de kaynanam hep savununca tam doldum belki çünkü kızını sormuyorum ama hep işi var diyor halbuki paylaşımlar yapıyor yok sormam artık isteyen eli kanda olsa gelirdi ne diyim ya da şuan ben çok doldum canım bilemiyorume aradıgında acmamıssınız
oda konusmak ıstemıyorsunuz dıye ustune dusmemıs belkı yaranı kanatmak ıstememıstır
bırde samımıydık demıssınız hayırdır bır sorun mu var kotu gunumde yanımda olmadın merak ettım dıye de sorabılırsınız cok samımı ınsanlar bırbırıne sorabılır
ılk 3 ay dusuk tehlıkesıyle gecer ya da kımyasal gebelık dıs gebelık kendılıgınden kalbın durması gıbı durumlar sık yasanır ılk 3 ay genelde her an hersey olabılır ve buna gayet normal bakarlar
hatta sız doktorunuza huzunlu gorundugunuzde aynen su cumleyı kurar
saglıklı olsa boyle bırsey yasanmazdı saglıksız olunca vucut kendısı atmak ıstıyor dıyecektı
saglıkla yıne gebe kalırsınız yıne olur sakin olmaya calısın
gorumceyle de ıcınızden gelmıyorsa gorusmeyın mesafe koyun
kızını tabıkı savunacak buna kızmayınAçmadım çünkü tam haberi aldım aradı zaten kötüydüm ama dün bi saat bile olsa gelebilir diye düşündüm inşallah kalırım ilk ya belki ondan böyle oldum bi de kaynanam hep savununca tam doldum belki çünkü kızını sormuyorum ama hep işi var diyor halbuki paylaşımlar yapıyor yok sormam artık isteyen eli kanda olsa gelirdi ne diyim ya da şuan ben çok doldum canım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?