Görümce ve Kayınvalide ile Tatil Tecrübesi

Keşke gitmeseymişsiniz. Hem gidip hem söylenmek hoş değil.

Ben açıkçası kayınvalide ve görümcenizde hiçbir kusur göremedim. Maalesef sizin alınganlığınız gibi duruyor.

Birincisi ben ve eşim uzun yolda özellikle sohbet ederiz. Dikkatimizi dağıtmaz, aksine bizi zinde tutar.

İkincisi havuz şakası o kadar da büyütülecek bir şey değilmiş, bence verdiğiniz tepki çok kaba olmuş.

Üçüncüsü hiç bir şeye elinizi vurmak istemeyebilirsiniz ama o zaman her şey dahil otele gidecektiniz. Zaten karşınızdakiler anlayışlı insanlarmış.
Yorulduklarını da mı söylemesinler?

Hem kahvaltıda çeşidi bol severim demişsiniz, hem kadının götürdüklerine laf etmişsiniz. Kadın da ilk defa gidiyor sonuçta, yakında market var mı bilememiş olabilir.

Yani menemenin soğanına bile laf etmişsiniz. Bir çeşidi yemeseniz ne olur? Çok istiyorsanız, keşke deseydiniz ben sevmiyorum diye.

Eşinizin araba bagajı ile ilgili söylediği de enteresan geldi. Yani ne olur kadın geri götürse? Bagaja başka şeyler mi koyacaktınız?

Başka türlü bir tatil hayalinizi anlarım. Ama hem teklifi kabul edip, hem basit şeyleri kafaya takmanızı anlayamam. Ben olsam teklifi kabul edip gitmezdim mesela.

Tatbiki bende yazdığınız kadarıyla anlattığınız kesimdem böyle düşündüm belirtmiştim zaten dediğim gibi haklısınz ama dert etmeyin daha da az görüşün yeter

Bence her şeyi abartmışsınız. Hep kendi istediğiniz gibi davransın insanlar istiyorsunuz. Gem hamilesiniz ve virüs var Nasıl 1 haftalık otel tatiline gidecektiniz anlamadım.

Biz uzun yolda inanılmaz güzel sohbetler ederiz, dikkatini dağıtır endişesi çok da mantıklı gelmedi bana.
sizin tek tatiliniz varmış, şuan yazlık tatili çok daha güvenli olsa da başkasının dahil olduğu bir ortamda yalnız gibi hareket edilmez.
Kilo muhabbeti bana çok boş boğazca geldi. Onun dışında şahsınıza yapılmış çok da saygısız bir durum görmedim. Çok da büyütmeyin.
daha sonraki yıllarda kendi tatilinizden sonra bir kaç gün birlikte de gidilebilir bence

Ben sizi biraz aksi gördüm. Kilonuza laf etmeleri dışında size yönelik hiçbir yanlış hareketleri olmamış. Onun dışındaki her şey kendi karakterleriyle alakalı. Mesela ben de uzun yolda şoförü konuşturmayı severim. Ki uygusu gelmesin ayık kalsın. Hatta yan koltuğu oturur müzikleri her şeyi ben ayarlar şoförle ben sohbet ederim. 6 saatlik yol konuşmadan çekilir mi? Dikkatini dağıtmamaya çalışmanız tuhaf geldi. 3 yıllık şoförüm, yan yoldan ana yola çıkmıyorsam, park etmiyorsam vs çok rahat konuşurum. Normal seviyede araba kullanam birinin konuşarak dikkatinin dağılacağını düşünmüyorum.
Onlar iş yapmayı tercih ettiyse onları da dizginlemeye çalışabilirdiniz. Tatile geldik ne uğraşıyorsunuz gelin dinlenelim vb. Eğer yanaşmıyorlarsa zaten siz keyfinize baksaydınız. Onlar öyle yapmış. Burada sürekli karşısındakinde kusur arayan biri gibi geldiniz bana. Hamile olduğunuzdan dolayı belki anlayış gösterme katsayınız düşmüş olabilir. Seneye gitmezsiniz olur biter. Keşke bizim de öyle bir yazlığımız olsa da topluca gitsek valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…