Görümce ve Kayınvalide ile Tatil Tecrübesi

Amma abartmışsın senin geçinmeye gönlün yok bence. Hem cinslerimi anlamıyorum ya bu kiloyla alakalı söylenen seyleri amma cok takıyorlar. Biz arkadaşlarla aramızda geyik yapıyoruz. Daha bugn arkadaşıma minik panda dedim o da bana burnun kocaman falan diyo gülüşüyoz ne kadarda cok sevsem kv ile tatile gitmek istemem ben sende en başta kabul etmeseydin keske.

Uyyyy. Düşman başınasınız valla.
yolda konuşma, evde temizlik yapma, alısveris yapma. Pisliğin içinde taş mı kemirsin insanlar? Yol üstünden almak daha mantıklı orda tekrar market derdine düşmektense. O kadar kendinizi doldurmuşsunuz ki garibanların tatili de keyifsiz geçmiştir muhtemelen. Bence de bir daha gitmeyin :)

Kusura bakmayın da herşeyleri batmış size.Madem istemiyordunuz niye kabul ettiniz ki beraber tatil yapmayı?Uygun bir dille biz başka bir tatil yerini düşünüyoruz oraya gideceğiz size iyi tatiller denilebilirdi o kadar alıngan insan değiller kv ve görümcenler.ortak işe gelirsek yapılacak tabi ki siz yiyip içerken onlar sizin her işinizi yapamaz ki.

Kv de gorumcede yuzme bilmiyor yinede havuza soktuk eglensinler diye..Biz yuzemedik

çok merak ettim 50 yaşında görümce 80 yaşında kv nasıl havuza soktunuz da siz yüzemediniz

havuz 140 lık ise girip içinde duracaklar zaten siz de yüzün

hadi diyelim yanlarında durdurunuz bir süre sonra çıkar onlar siz yüzersiniz

yani çocuğu kıyıda bırakamıyorsun açılamıyorsun vs de kv ve görümce kıyıda ya da havuz kenarında durabilir

bir de havuzu taşırma esprisi de rutindir yani ne var bunda

sonuçta görümce kilolu ve yüzme de bilmiyorsa muhatabı odur

Siz alıntılayınca fark ettim sanki 2 yaşındaki bebeği sokmuşlar suya eğlenmeleri için skfmfkf. Kumdan kale de yapmışlardır şimdi hanım kızımızın tatili mahvolmustur iyice

Ben alinmam,bedavadan tecrube olur benim icin. Ama siz alinmayin demiyorum,esinizle birlikte hem teklifi kabul edip hem de sonradan sikayet etmek laf sokmak kabalik diyorum. Kilo konusunda her hamileye benzer sakalar yaparlar,bunda da sorun yok. Ama mesela menemen konusunda soyledikleriniz bile beni cok sasirtti,konservesi varken kimse taze domatesi dograyayim saatlerce pisireyim,icine biber tohumlarini ayiklayip koyayim,yine pisireyim sonra icine yag sarimsak koyayim diye ugrasmaz. Konserveyi acar icine de yumurtayi kirar yani. Su anda cocugunuz yok,olunca anlayacaksiniz. Gittiginiz yerde marketler olabilir ama bazi seyler markette satilmaz,mesela ben su anda bulundugum yere gelirken evden yanima pismemis sarma bile aldim. Bunu hicbir market satmaz,satsa da benim yaptiklarim kadar iyi olmaz.

Genel olarak ben hic birseye alinmam,size de oyle tavsiye ederim yoksa omur gecmiyor. Siz esinizle beraber disari yemege cikabilirdiniz. Esinize soyleyin isteklerinizi. Hamilesiniz caniniz da cekebilir ama insanlarin verdigi emek de ortada. Madem planlarinizi iptal ettiniz bir yola girdiniz,mumkun olan en iyi sekilde degerlendirin icinde bulundugunuz durumu.

Dun esimin kuzeni geldi esini alip,kiraladiklari villada sorun olmus,bizde kaldilar gece. Sabaha evde ne varsa hazirladim,oglen yemegi icin kendimize ne dusunduysem onlari da sofraya davet ettim,buyrun yiyelim dedim. Mangal yakmamistik mesela, ogle sicaginda zor olur diye dusunmustum. Simdi gelin hanim ogle yemegini begenmediyse alir kocasini disari gider restorana oyle degil mi sizce de? Yiyip yiyip,oturup oturup sonradan cik cik cik yapsa uzulurdum. Bakin disaridan bakildiginda durum bu sekilde oluyor. Kendimize simdi bu durumu dert etsek nolacak,oraya yerlesmeye gitmediniz,alt tarafi 10-15 gun. Hadi olsun 1 ay. Sonra herkes eski duzenine donecek. Dert etmenize alinmaniza degmez

Gram sevmiyorsun onları niye bilmem ama gıcık kapmışsın bence mesafeli ol stres yapma boşuna.

Gram sevmiyorsun onları niye bilmem ama gıcık kapmışsın bence mesafeli ol stres yapma boşuna.

ben genel olarak mesafeyi seven soğuk bi tipim.
hemen herkes ile kaynasamam ve aile ici sürekli git gellere de alisamadim (1 yillik evliyim) üstüne 10 birlikte vakit geçirmek ciddi bi deneyim oldu benim icin.
Yazının basında belirttim zaten cazgir bi görümce huysuz bi kv degiller benide seviyorlar biliyorum..ama tatil fikri erkenmis..

canim insanlarin geçimsiz olmadigini zaten yazinin basında belirttim..
birlikte tatil deneyimi yaşadım tekrar olmaz diye diliyorum yalan degil..
kg takintim olmasi beni baglar evet ama hamile bi kadının kg sunu agza sakız etmek nezaketsizliktir 2 2 4

sızın kılonuzla dalga gecmısler ya bırtek o konuda haklısınız

sizler yazıldığı kadarıyla tabiki espri ya da abartma olarak görebilirsiniz bu anlasilir durum.
Yazının basında belirttim insanlar huysuz gecimsiz degil..
burada okuduğumuz kötü karakterde de degiller..bilakis eşim ile kavgam olsa benim tarafimda olurlar..
Dert değil ilginc bi deneyim oldu bana..

sızın kılonuzla dalga gecmısler ya bırtek o konuda haklısınız

aslında ortada hakli haksiz mevzu yok..
basliktada belirttim tecrübemi paylasmak istedim..
bu bir dert mi tabiki değil insanlar neler yaşıyor hep birlikte okuyoruz..
ben aile ile tatile hazir degilmisim vermedigim daha cok detay ve örneğe bakarak bunu deneyimledim

yok kılo konusunda dalga gecmısler ve buna ıcerlemek bır tepkıdır bunda haklısınız bunun aksını kımse ıddaa edemez saka falan degıl bayagı ayıp etmısler

ama onun dısında genel tavrınız su sekılde gorunuyor nefes alsalar öf nefes sesı basımı agrıttı der gıbısınız sanırım yaz sıcagı hamılelık son haftalar tahammulunuz azalmıs cunku sunu yaptılar bunu dedıler bu oldu su oldu dedıgınız hıc bırsey (kılo konusu harıc) olumsuz veya bosa gıden tatıl degıl aslında eglenebılırmıssınız ama sız cok rahatsız olmussunuz
herseyden ama
herseyden

bunu hıssetmemelerı ımkansız onlar ıcın de zor durum olmustur sızın bu hıssıyatlarınız emın olun kımse ıstemez cunku boyle negatıf bır enerjı

bu tatıl bu seferlık boyle olmus olsun bırdahakınde zaten keyfınıze bakarsınız

yazlık tatili böyle olur.
ayrıca sürücü ile de uykusu gelmesin diye konuşulur.
benim kv ve görümcem de çok konuşur bilirim. teklif gelse gitmem sizde gitmeseydiniz. hem gidip hem insanlara onca laf olmamış.
hint dizisine katıldım yalnız:) annem de ananemle beraber sokağa çıkma yasağı süresini beraber geçirince hint dizisi kapmış çekilecek gibi değil.

Ben de 6 aylık hamile iken görümcemler ve kvdemlerle tatile gittik. Tuttuğumuz villada yemek ve temizlik derdine düştüler. Gezme tozma kısıtlıydı ama ben de hamile olduğum için çok dert etmedim. Pişirip önüme getirdiler. Rahat ettirmeye çalıştılar. Normalde tercih etmeyeceğim bir tatildi ama keyfini çıkardım. Hep kötü yönlerine odaklanıp kendinize zehir etmişsiniz tatili.
Bu arada şu anda kendi çekirdek ailemle tatildeyim. 10 saat yol geldik. Eşim kullandı. Sürekli değişik değişik konullar açtım ki adam direksiyon başında uyuya kalmasın.

Bazi seyleri biraz abartmissiniz bence ama zaten rahat edilebilecek bir tatil yazlıksiz ve cok iyi anlasabildigin insanlarla olan tatildir gerisi eziyettir. Yazlik tatilleri boyledir genelde hadi kalabalik olmasa iyi de kalabaliksa hic cekemem şahsen. Hamileyken is guc sofra yemek bilmemne muhabbeti konusunda bence haklisiniz ve kilo mevzusunda digerleri biraz sizin alinganliginiz olmus.

Yılların dostlukları bile beraber tatile çıkınca bozulabiliyor, şaşırtıcı bir durum yok.
Sonuçta eşinizi severek evlendiniz, görümce için değil ki? İllaki bir laf yetiştirme olur.

Onlar size uymamış, sizler de onlara.
Bu durum çok normal, en azından büyük bir kavga çıkmadan tercübe etmiş oldunuz.
Bundan sonra beraber gitmezsiniz, herkesin de kafası rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…