• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce kaynana derdim.. cektim çekiyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var

73815

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
3
2
36
Arkadaşlar severek isteyerek evlendik hersey güzeldi ta ki kına günüme kadar.. Eşimin ailesi sankı benı zorla ıstemıs gıbı somurtmaktan baska birsey yapmadılar ikimizinde moralını bozdular ama hıc aldırıs etmedık ve gercekten eglendık.

Kına sonrası esımı doldurmuslardı bana kardesıme bagırıp cagırıyor kızacak bahane arıyor aıleme tavır yapıyordu. Şimdi hepsını anlıyor kabul edıyor ama pısmanlıgını hatasını dıle getırmıyor.

Düğünde de ben sınır yaptım.. onlarda(kaynana gorumce) dugun sonrası altınlarımı caldılar evet bıldıgınız yedıler.. Eşim onların taktıgı altını almıstı bırlıkte calısarak hala oduyoruz o kredilerı. Hıc bı ev esyası, salon parası , gelınlık parası hatta davetıye parasına kadar hıc bırsey harcamadılar. Ama benım yanımda kaynana evlı kızının evıne hala alısverıs yapardı.

kayınbaba ya gelınce onunda oglu ile arası yok yıllardır gergınler ondan para harcanmamasına göz yumdu hatta ısıne geldı. Nıtekım bızım dugunden calınanlarla bıldıgın tatıle gıttıler evlerini dosedıler ve araba aldılar.. aıleme cok agır laflar etmesı ogluna bana denmedık laf bırakmadı ama hepsi kaynana-görümcenın doldurusu ve onların laflarıydı. eşim simdi sadece babası ıle gorumuyor.

gorumce ye gelince bana ve aıleme denmedık laf bırakmadı bende ona saydım sayacagımı ama cogu lafı yuttum ıcımde hepsı.. eşim bırgun yuvamız ıcın benım mutlulugum huzurum ıcın tam tavır koymadı ona.. hep bahanesi bacısı oldu o hamıle o anne o tek kardesım falan fılan.. oysa o tek bacısının kocası esımı bıldıgınız sallamaz, iplemez.. esım ben neyım ben kımım hıc dusunmedı... bacısını hep savundu eskıden olmadıgı kadar cok gorustu. yılda 1 kere gorusmezlerdı sımdı gorumce gunluk arıyo yada resmını atıyo.. sırf bana gıcıklık olsun dıye.. esım bunları anlamıyor ve millet benım lafımı dınledıgını benım ıstedıgım gıbı oldugunu dusunmesın dıye bacısıyla bole sıkı fıkı oldugunu kabul edıyor. yazısmalarını sılıyo tlfon görüşmelerini siliyo sebep hep aynı ben uzulmuyım dıyeymıs..

cok yoruldum bunaldım cıkmazdayım.. ne yapmalıyım bu evlilik bıtirmek istiyorum ama bulundugum toplum ıtıbarıyle bosanırsam öyle yasamak simdiki halimden kotu.. ancak surunerek yasamaya da dayanıyorum.. hıc bır sey yasamadan genclıgımı en guzel yıllarımı verdım.. onlar yedı yıyor ben oduyorum zoruma gıdıyor ve esım onlarla eskıden oldugundan samımı benim saf aıleme ıse tavırlı..guzelllıgım bıle gitti arkadaslar.. agladım cok agladım..buraya her seyi yazamıyorum ama benı anlayın onlardan çekiyorum... ne yapmalıyım bılmıyorum yardım edın

Son düzenleme:
şerefsiz ve karektersiz bu erkek milleti
evlendiği kadına sahip çıkmayı bilmez evde ki bacısına sahip çıkmaya çalışır ,

çocuk varmı bilmiyorum ama bence yüreğini tüketme ,
yedikleri parayı allah onlara koymaz merak etme

Bir kere su adım dul kadına çıkacak lafı nedir Allah askina..bu mudur yani..böyle dusunuyorsun madem çek o zaman.. dul kadınların nesi varmış..çok sinir oldum..devam et boyle pasif pasif hakkını yedir..

Bir kere su adım dul kadına çıkacak lafı nedir Allah askina..bu mudur yani..böyle dusunuyorsun madem çek o zaman.. dul kadınların nesi varmış..çok sinir oldum..devam et boyle pasif pasif hakkını yedir..
kimseyi incitmek istemem burda klavye basında her seyı yazabılırım ama carsı pazarda bulundugum aıle de maalesef ben bu durumla cok soguk karsılasırım. keske daha rahat olan bi cevrem olsaydı..

Aynı şekilde ben de adım dula çıkacak kısmına takıldım. Boşanmak ayıp bir şey mi ki bir şeye çıkıyor adınız?
Pavyona çıkmak misali gibi dula çıkmak mı var?

Görüşmeme durumunuz varsa ne ala, ama sürekli dip dibe iseniz, eşiniz balık hafızalı ise zor. Çünkü siz yapılanları unutmayacaksınız, eşinizse ohooo dünyadan bihaber olacak. Sonra da siz sırayla herkese kinleneceksiniz. Aşamalar bunlar.

Back