- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
merhaba kızlar hemen hemen hepimizin derdi olan görümceden şikayetçiyim bende yaptıklarını unutamıyorum ve bu durumda sürekli yüzümün düşmesine ve eşimle tartısmalara sebep oluyor . En ama en basından beri problemli ben iyi olmaya çalıştıkça daha bir havalandı kendini ağırdan almaya başladı ve mecburen de olsa olan konusmlardan dahi bunaldım . Eşimle 2 yıl sevgililik dönemi yaşadık sonrasında evlendik . Eşim bana evlenme teklifi etmek için ondan yardım istemiş o ise hemen anne babasına yetiştirip abim sizi saymıyor sizi katmadan kızla yüzük takıyor diyip kendini yerlere atmış eşimin ailesi de madem öyle tek başına hallet deyip rest cekmişler haliyle eşim evlenme teklifi yapamadı bu durum hep içimde kaldı nikahımda aileme arkadaslarıma ters davrandı gelip bir tebrik dahi etmedi ikram olan çikolataları benim akrabalarımın önünden cekip aldı . Bayramda kayınvalideye gideriz biz gidince cekip gidiyor sadece benle olsa sorunu iyi tüm aileme akrabalarıma karsı aynı tutum içinde düğün hazırlıklarında asla yardımcı olmadı ama eşim nerdeyse onun evini dizdi kendisi taka taka küçük altın taktı düğünde dalga gecer gibi . Ev görmesine elini kolunu sallayarak geldi bombos ha ben onun parasında mıyım aslaa ama düşünülmek hediyelesmek insanın hosuna gidiyor ben cok sınırlı bir ailede büyüdüm yani çekirdek ailde eşimin kardesleriyle kardes olur kuzenleriyle kuzen olurum diye düşündüm ama maalesef kendisi evlenip gittiği halde bana alınan altına hep karıstı yani kısaca hiç iyi nişanlılık dönemi geciremedim ve suan o kadar pişmanım ki neden onu takıpta o zamanları kendime zehrettim gerci suanda da aklıma geldikce deliriyorum ve nasıl davranayım bilmiyorum vatsapta doğum günüm oldugunu görür yazmaz meslek günüm oldugunu görür yazmaz oysa ben her gününü kutlrrım nasıl dayanırım bu insana bilmiyorum