• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce derdi

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
merhaba kızlar hemen hemen hepimizin derdi olan görümceden şikayetçiyim bende yaptıklarını unutamıyorum ve bu durumda sürekli yüzümün düşmesine ve eşimle tartısmalara sebep oluyor . En ama en basından beri problemli ben iyi olmaya çalıştıkça daha bir havalandı kendini ağırdan almaya başladı ve mecburen de olsa olan konusmlardan dahi bunaldım . Eşimle 2 yıl sevgililik dönemi yaşadık sonrasında evlendik . Eşim bana evlenme teklifi etmek için ondan yardım istemiş o ise hemen anne babasına yetiştirip abim sizi saymıyor sizi katmadan kızla yüzük takıyor diyip kendini yerlere atmış eşimin ailesi de madem öyle tek başına hallet deyip rest cekmişler haliyle eşim evlenme teklifi yapamadı bu durum hep içimde kaldı nikahımda aileme arkadaslarıma ters davrandı gelip bir tebrik dahi etmedi ikram olan çikolataları benim akrabalarımın önünden cekip aldı . Bayramda kayınvalideye gideriz biz gidince cekip gidiyor sadece benle olsa sorunu iyi tüm aileme akrabalarıma karsı aynı tutum içinde düğün hazırlıklarında asla yardımcı olmadı ama eşim nerdeyse onun evini dizdi kendisi taka taka küçük altın taktı düğünde dalga gecer gibi . Ev görmesine elini kolunu sallayarak geldi bombos ha ben onun parasında mıyım aslaa ama düşünülmek hediyelesmek insanın hosuna gidiyor ben cok sınırlı bir ailede büyüdüm yani çekirdek ailde eşimin kardesleriyle kardes olur kuzenleriyle kuzen olurum diye düşündüm ama maalesef kendisi evlenip gittiği halde bana alınan altına hep karıstı yani kısaca hiç iyi nişanlılık dönemi geciremedim ve suan o kadar pişmanım ki neden onu takıpta o zamanları kendime zehrettim gerci suanda da aklıma geldikce deliriyorum ve nasıl davranayım bilmiyorum vatsapta doğum günüm oldugunu görür yazmaz meslek günüm oldugunu görür yazmaz oysa ben her gününü kutlrrım nasıl dayanırım bu insana bilmiyorum

Niye bu kadar kıymet veriyorsunuz hala anlayamadım.? Herkese ederi kadar muamele edin takmayın sıkmayın canınızı. O size nasıl tavır takınıyorsa ayniyle muamele edin ve size nacizane tavsiyem asla eşinizle vs.ile alakalı konuşmayın

Görümceniz mutlu değil. Sorunları var. Evli olsa bile. Takmayın takılmayın. Bu yaşınıza kadar onsuz geldiniz bundan sonrada ona ihtiyacınız yok. Kardeşi olduğu için saygı gösteriniz aynı ortamlarda gerisini boşveriniz.

Görümceniz mutlu değil. Sorunları var. Evli olsa bile. Takmayın takılmayın. Bu yaşınıza kadar onsuz geldiniz bundan sonrada ona ihtiyacınız yok. Kardeşi olduğu için saygı gösteriniz aynı ortamlarda gerisini boşveriniz.
kendi kocası ve görümcesi hayat onlardan ibaret onlara nerdeyse kul köle

Aaah yaptıklarını eksik yazmısım yeni yeni aklıma geliyor insan ciddrn raharlıyor derdini anlatınca . Her neyse sözüm olacagı gün kuaförde bana tepsiyi ben tutacm dedi bende bu zamana kadar deseydin keşke dedim benim bildiğim kız tarafından biri tutar kuzenime söyledim cok önceden geri cevirmek olmaz orda hiç bi şey demedi söz saatine yakın eşim aradı sorun cıkarma tepsiyi kardesim tutacak diye ben sünir krizi gecirdim en güzel günümde ağlattı beni yetmedi fotoğraf cekimine beni götürmüyorlar deyip annesini aramıs annesiyle sırf inadına babasını göndermiş aile boyu fotoğraf cekimine gittik işleri kolay ilerleyen insanları görünce benim suçum neydi diye isyan ediyorum resmen

Back