Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sade ve şık bir kıyafet tercih etmiştim.Kızlar düğünde kinada görümce abiyesi nasıl olmalı yani illa çok abartılı pahalı bir şey mi olmalı. Sade zarif ama çok pahalı olmayan bir şeyler olsa taşsız normal bir abiye olsa olur mu sizce ?
Kaç yaşında bu görümce![]()
Görümcelesemediklerimizden misinizGorumce siz misiniz?
Ben de öyle yaparım zaten kinada kırmızı bordo düğünde beyaz giymem dee yani illa taşlı tüllü bakınca pahalı olduğu belli olan abiye mi olması lazım internetten bir şeyler alsam olmaz mı diye düşünüyorumGörümce değilim, normalde de yakın arkadaşımın kınasına giderken giyilmesini tercih etmediği renk var mı diye sorarım, mesela kırmızı giyen tek kişi olmak istiyor olabilir, ona göre ilerlerim.
Herkesin dolabında bence şık siyah bir elbise olmalı, birçok durumu kurtarır. Yas izlenimi vermemesi için kırmızı ruj, oje ile renk katılabilir ya da takılar ile.
Yok normal bir elbise giymem zaten abiye giyerim. Benim sorduğum mesela askılı saks mavisi taşsız tulsuz uzun bir abiye giysem basit olur mu? Yoksa illa kalın kumaş taşlı falan mı olması lazımBen olsam abartılı giyinme imkanım olan belki de tek düğünde ona göre giyinirdim. Genelde elbise tercih ederim kardeşim yok ama kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenimin düğününde abiye giymiştim. Normal bir arkadaşın düğününde giyinseniz acaba fazla mı kaçar diye endişe ettiğiniz bir kıyafeti görümceyken rahatlıkla giyebilirsiniz. Elbette aşırı tüylü taşlı sahne kıyafeti gibi bir kıyafetten söz etmiyorum, onlar kim giyinse giyinsin hoş olmuyor bence. Tabi karar sizin sade giyinmek isterseniz sade giyinirsiniz
Evet bordo siyah lacivert gibi koyu renklerde tam bahsettiğiniz gibibordo, taşsız, yerlerde sürünmeyen, kabarık olmayan sade bir elbise canlandı gözümde.
Ahhh ruj aaahhh. Salgın başladıktan sonra hepsi banyo dolabımda kalakaldı oyleceGörümce değilim, normalde de yakın arkadaşımın kınasına giderken giyilmesini tercih etmediği renk var mı diye sorarım, mesela kırmızı giyen tek kişi olmak istiyor olabilir, ona göre ilerlerim.
Herkesin dolabında bence şık siyah bir elbise olmalı, birçok durumu kurtarır. Yas izlenimi vermemesi için kırmızı ruj, oje ile renk katılabilir ya da takılar ile.