ciddi misiniz aşık olmak bizim elimzde miCanım ailenin beğendiği erkek iyidir kıymetini bilen nazını çeken erkek iyidir mesela ben eşimi ilk tanıdığımda hiç sevmemiştim çok iyisin ama sana aşık değilim derdim sonra eşimin iyiliğini efendiliğini ve en önemlisi beni nasıl sevdiğini görünce eşime aşık oldum şu an eşime deli gibi aşığım:) bu çocuğu kaçırma tatlım belki sana çok saçma gelebilir ama tecrübemle konuşuyorum mantık olarak uygunsa aşk sonradan oluyor. Aşık olmak istiyorsan olursun bu senin elinde. Diğer çocuğu sakın düşünme seni çok üzer
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gorucu usulundeki ilk gorusme..
- Konu Sahibi sandriyon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?haha arkadaş haklı olabilirciddi misiniz aşık olmak bizim elimzde mi
beyin yapısına göre erkekler gerçekten aşık olurmuş
ama kadınlar erkeklerin ilgisine aşık olurmuş kendisine değil
bir beyin araştırmaları yapan hoca söylemişti tvde
arada çıkıp beyin anlatanlar var ya öteki gündem programında onlar:))
Tabikiciddi misiniz aşık olmak bizim elimzde mi
İşte canım önce tanırsın nişanlılık döneminde ısınırsın hemen kapılmaman çok güzel hata yapmazsınInsallah hayirlisiysa dedigib gibi olur bilmiyorum oyle kolay kapilan asik olan birisi degilim belkide ondan isinamadim henuz
Daha cok yeni birde ben once tanimak istiyorum oluru varmi yokmu onu bi gozetlemek istiyorum
İşte canım önce tanırsın nişanlılık döneminde ısınırsın hemen kapılmaman çok güzel hata yapmazsın
Aklim eski sevgilimde degil yani zaten son gunler ben kafamdaki butun sorularimi icimdeki aciyi kendi kendime dile getirerek ayrildik. Evet sevdim ama haketmedigim biseyi yasatti bana. Bugun bunu yapan yarin evliyken napar? Ben sorularimi sordum cvpladimAklınız ve kalbiniz eski sevgilinizden arınmadan böyle bir şeye kalkışmak iyi olmaz.
Ama görücü usulünde öyle ilk görüşmede bir şey hisseden herhalde çok yoktur.
Yani kararlıysanız birkaç görüşme sonunda, tartın,düşünün...İlk görüşmede hemen birşey olmasını beklemeyin
Kalbimde diyorki aklinin almadigini kalbinde almasin acikcasi buyuk bosluga dusmedim
Zaten yinede ne karsimdakini nede kendimi aldatmamk icin once tlfnda goruselim diyorum hem birbirmizi tanir hemde alisirmiyim diye
biraz zaman ver kendine hemen ilk görüşte zaten sevemezsin ama eğer bir süre sonra hisler hala değişmezse iyi düşün sevgisiz evlilik olmaz çünkü sevginin olmadığı yerde anlayış pek fazla olmaz diye düşünüyorum sevdiklerine katlanamazken insan sevmediği insana sanmıyorum en ufak hatada göze batar yapılanlar...
Haklisinbiraz zaman ver kendine hemen ilk görüşte zaten sevemezsin ama eğer bir süre sonra hisler hala değişmezse iyi düşün sevgisiz evlilik olmaz çünkü sevginin olmadığı yerde anlayış pek fazla olmaz diye düşünüyorum sevdiklerine katlanamazken insan sevmediği insana sanmıyorum en ufak hatada göze batar yapılanlar...
Suan konusuyoruz tlfnda msjlasiyoruz
Ama suda bi gercek o bana msj atmasa ben ona atmak icin aklima gelmiyo bile gelsede sirf bi jest olsun yapim'diyorum buseferde icimden gelmiyo - umit verecekmisim gibi oluyo
Arkadasim msjlasmalarimiza bakti bu cocuk kendinden gecmis sana kaptirmis gorunuyo diyo
Ama suda bi gercek o bana msj atmasa ben ona atmak icin aklima gelmiyo bile gelsede sirf bi jest olsun yapim'diyorum buseferde icimden gelmiyo - umit verecekmisim gibi oluyo
Arkadasim msjlasmalarimiza bakti bu cocuk kendinden gecmis sana kaptirmis gorunuyo diyo
Gectim zatenIstemiyorsan gec derim.
Ben diger kizlar katiliyorum kendine biraz zaman ver, digerini unut, belki sonra yeni briyle tanisacaksin.
Simdide baska bi aday cikmis onunla tanistiracak bizimkiler
Sanirim annemler yanlisa dusmeyim diye kismet ustune kismet ariyolar
Gectim zaten
Simdide baska bi aday cikmis onunla tanistiracak bizimkiler
Sanirim annemler yanlisa dusmeyim diye kismet ustune kismet ariyolar
Aahahahahaha
Valla ben de 28im, ben de kotu ayrilik yasadim, yas itibariyle durum vahim oldugu icin benim annem de acaip arama calismalari yapiyor. 4 aday getirdi, 4!!!!!!! Hepsine sirayla tek tek bak dedi. Sanki herifler cariyem.
Belki bu sayede hayatim degisir dedimAyrılalı çok kısa bir zaman olmuş, senin görüşmen hata.
Belki kismetimdir dedim
Beni aldatan bir insanin arkasindan yas tutup dunyami k
ben annemlerin bana kismet aramasina kizmiyorum kendi bulduklarima asik oluyorum olunca insanin gozu kor oluyo mantik evliligi istiyorum ama icim isinsin istiyorumda icimin almadigi insanla degil bi omur bi saat geciremem benAahahahahaha
Valla ben de 28im, ben de kotu ayrilik yasadim, yas itibariyle durum vahim oldugu icin benim annem de acaip arama calismalari yapiyor. 4 aday getirdi, 4!!!!!!! Hepsine sirayla tek tek bak dedi. Sanki herifler cariyem.
kalp kırıklıkların olmasaydı da bu randevudan etkilenmemen normaldi. görüştüğün kişi olur da hızlı davranmak isterse ağırdan almak istediğini söylersin. ben zaten ilk görüşmede birbirine kapılan insanlara anlam verememSlm kizlar,
Kisa sure once bi topik acmistim eski sevgilimle ilgili. Aldatilma ve yalan dolayisiyla eski sevgilimden ayrildim. Henuz cok kisa bi sure oldu. Aklimdan cikardim nekadar kalbimdende cikrdim desemde kosede bucakda kalmis parcalar var.
Neyse annemler tarafindan birisiyle tanistirildim tanisma dun gerceklesti ailem onayliyo bu cok onemli aslinda ama ben hic bise hissetmedim acaba ayrilik henuz yeni oldugu icinmi yoksa tanimadigim biri olsugu icinmi bilmiyorum
Sorum su; aranizda esiyle gorucu usulu tanistirilip evlenenler nsl gelisti gorusmeleriniz? Ilk gorusmede ne hissettiniz? Isindinizmi? Nekadar sure sonra ? Benim kafam allak bullak oldu resmen
Yardim edin lutfen
Cvplar icin tskkurler
Cnm gorustugum kisi cok hizli davraniyodu kac kez uyardiysamda anlamak istemedi bende Devam edemedim biraktimkalp kırıklıkların olmasaydı da bu randevudan etkilenmemen normaldi. görüştüğün kişi olur da hızlı davranmak isterse ağırdan almak istediğini söylersin. ben zaten ilk görüşmede birbirine kapılan insanlara anlam veremem