görücü usulü

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
merhaba hanımlar benimkisi dert sayılmaz aslında ama benim için sorun teşkil ediyor cevaplarınızı esirgemezsiniz işallah konuyu anlatayım;

artık evlilik yaşın geldi diye diye bi sürü görücü geliyor bende çok karşıyım yani arkadaş ortamında iş yerinde vb vb yani kendiliğinden olsun istiyorum bu yüzden hep hayır dedim geçen gün halamın arkadaşı var küçüklüğümden beri tanıdığım onlar geldi ablasının oğluyla görüşmemi istedi ilk başta hayır dedim ama o kadar çok ısrar etti ki kabul etmek zorunda kaldım telefon numaramı vericek yarın konuşun diye çocuk arayınca ne konuşucaz o beni tanımıyor ben onu çok gerdi bu konu beni kabul ettiğim için geride dönemedim olmaz da diyemedim baya söz verdirtti kadın bi taraftan da bi kere görüş nolcak ki diyorum kızlar şimdi benim size danışmak istediğim ilk defa oluyor böylee görücü usulu biriyle tanışma tecrübeli olanlar varsa bi yardım etsinler ne konuşulur napılır ne edilir günlerdir bunu düşünüyorum...

cevaplarınız için çokkkk teşekkürler ...

Telefonla olmamalı ilk görüşme..bence yüz yüze görüşmek daha iyi..

Canım öncelikle görücü usulüyle ilgili kafandaki ön yargıyı at bende görücü usulü tamıştm sayılır sadece tanıyım dedim ama şimdi en doğru adamı bulduğumu düşünüyorum:16: şunu da unutma herşey nasip kaderinde varsa o seni bulacak görüşmede eğitm iş gelecek planı tanıştıran kişiyle ilgili herşey den muhabbet kuabilirsnz zaten eger bi sıcaklık olursa saçmalamakta serbest :21:

koridorda yürürken çarpışıp dökülen kitapları toplarken gözgöze gelmek daha çok filmlerde:) illa kendiniz bir yerlerde tanışınca daha iyi olacak diye birşey yok..
bir arkadaşının seni biriyle tanıştırmasından bir farkı yok aslında.. sadece ilerde sorun yaşadığınızda daha fazla kişi işin içine girebilir ama o da kesin birşey değil..
bu işler kısmet kader.. tanışmakta zarar yok.. belki çok güzel bir görüşme olacak.. rahat olun.. çok düşünmeyin.. telefonda olması biraz daha zor tabi..

Bence de ilk görüşmeyi yüz yüze yapsanız daha iyi olur.Eğer ki elektrik alırsan görüşmeye devam edersiniz.Ayrıca görücü usulü için kafandaki kötü düşünceleri sil.Ben görücü usulü evlendim yani bizi tanıştırdılar birkaç kez görüştük sonra nişan olduk şu an çok mutlu bir yuvam 2 tane de evladım var.görücü usulüne göre severek evlenenler de boşanma daha fazla oluyor.Ayrıca burdaki pek çok konularda yıllardır sevgili olup evlenenler evlendikten sonra bu adamı tanıyamamışım,nasıl böyle değişti,v.s gibi sorunları çok oluyor.Zaten içine sinmezse bir daha görüşmezsin...

Bence de ilk görüşmeyi yüz yüze yapsanız daha iyi olur.Eğer ki elektrik alırsan görüşmeye devam edersiniz.Ayrıca görücü usulü için kafandaki kötü düşünceleri sil.Ben görücü usulü evlendim yani bizi tanıştırdılar birkaç kez görüştük sonra nişan olduk şu an çok mutlu bir yuvam 2 tane de evladım var.görücü usulüne göre severek evlenenler de boşanma daha fazla oluyor.Ayrıca burdaki pek çok konularda yıllardır sevgili olup evlenenler evlendikten sonra bu adamı tanıyamamışım,nasıl böyle değişti,v.s gibi sorunları çok oluyor.Zaten içine sinmezse bir daha görüşmezsin...[/Q

yüz yüze görüşçektik bu hafta sonu ama ayağını burkmuş hastana falan zor basıyormuş üstüne o yüzden telefon istemiş en azından telefonda konuşalım diye o yüzden ilk telefonda görüşücez görücü usulüyle ilgili kötü düşünmüyorum tabi her şey kader kısmet te şimdi görüşmedeki amaç belli niyet belli o yüzden çok geriliyorum utanıyorum falan

Bence ilk etapta telefon veya mesaj yoluyla görüşmeniz daha iyi. Buluşsanız, birbirinizi tanımadığınız konuşacak iki çift laf bulamayacağınız için sıkıcı geçebilir ve moraliniz bozulabilir. En azından ayağı iyileşene kadar 1 hafta 10 gün konuşun ki yüzyüze geldiğinizde birbirinizden sıkılmayın.

Telefonda değil de facebooktan ekleyip konuşulması daha mantıklı bence

Hayırlı olur inşallah sana kendi yaşadığımı anlatayım eşim beni yolda görüp beğenmiş sert durduğum ve kendi mahallemde olduğumuz için tepki verirsem diye korkmuş aracı kullandı kadın 6 ay hemen hemen hergün bize geldi bende karşıydım görücü usulüne sonra annem telefonumu vermiş bıktım artık hergün kadının gelmesinden demişti konuştuk telefonda işte sonunda ulaştım sana hemen görüşmek istiyorum yarın buluşalım hiç bekleyemem demişti kendinden bahsetmişti 5 dk konuşmuştuk çok güzeldi ne çekindim ne sıkıldım telefonu kapatınca annem ne kadar çok konuştunuz diyince bi baktım 5 dk çok şaşırdım farkında bile değildim buluştuğumuzda da ikimizde gergin ve heyecanlıydık kendimizden bahsettik görücü olduğu için güldük dalga geçtik çok uzatmadık konuşcak konu kalmadı eve döndük çok kasma kendini herşey olacağına varır

Back