Boyle tutarsiz ve dengesiz insanlar asiri asiri yorar benden soylemesi
Bir konusma stilinin bile uyumu oldukca onemli
Bir taraf cok konuskan diger taraf suskunsa taraflardan birisi bir noktada patlar diye dusunuyorum
Sosyal medyadan eklemeyi bile erken bulmasi cok sacma ayrica
Sevgilisi olmadigina emin mi araci olan kisi?
Birde eski sevgilinle iliskini bildiginden de icten ice kiskanclik yapip uzak duruyor olabilir.
Bazi erkeklerin kafasinda cok acayip seyler donuyor anlamak zor
Ben surekli adim atarim diyorsan devam et ama simdiden sıkıldım diyorsan ve embesil ifadesini kullanabiliyorsan bu iliskiden de pek bir sey cikacagini sanmam
Sizden olmaz
Sosyal medya için erken miymiş
Akşamları yarım saat konuşuyor, seni ve eski ilişkinle alakalı herkese sorular sorabiliyor ama medyadan eklemek için erken.
İyiymiş..
Bence sosyal medyada bir işler çeviriyor
o bi adim atmadikca surekli beklebtileirmi söyleyip dırdırcı aceleci konumuna düşmek istemiyorum . Bilemedim napsam
Yapacağınız şey bence kendinizi pek fazla kaptırmamak belli ki bir denge sorunu da var arkadaşın.
Ayrıca dengesiz insanlarla uğraşmak gerçekten zordur.
Ben olsam beklentilerimi söylerim uyuşmuyorsa uyuşmuyordur.
Bana bu iş olmaz gibi geliyor elektriğiniz tutmamış sizin benzer durumu ben de yaşadım sürmedi bence o çocuğun ya aklında başka biri var ya da sizi ilerisini düşünebileceği biri olarak görmüyor
Yani mesela bir ilişkiden ne beklersin nasıl olmalı tarzı konuşmalar, eğer varsa gönlü bu konuşmalarla siz de isteklerinizi söylersiniz.Yani adamda yakın zamanda bi konuşma yapıp ben bi iliskiden şunları beklerim diyip çekilmek mi yoksa bekleyip bakalım zaman ne gösterecek mi
demeliyim
Yani mesela bir ilişkiden ne beklersin nasıl olmalı tarzı konuşmalar, eğer varsa gönlü bu konuşmalarla siz de isteklerinizi söylersiniz.