Gorsel Olarak Onerilerinizi Bekliyorum (renkler)

2 gün önce beni banladığın için teessüflerimi iletmekle lafa başlıyorum

Şu cevaplama panelinin altındaki smilleri az daha büyük yapamazmısın ehtiyar. Valla seçilmiyor böyle he:82:

: ))) sagol sekerim saati kotu oldu yoksa 1 gun ban yemistin : ) ama aksam uzeri oldugu icin 2 gun gibi geldi sana mapis....

hic acimam bilirsin...

: ))) sagol sekerim saati kotu oldu yoksa 1 gun ban yemistin : ) ama aksam uzeri oldugu icin 2 gun gibi geldi sana mapis....

hic acimam bilirsin...

E bunca yıldan sonra tecrübe edindik o kadar. Bilmem mi:18:

kazen ve churly
ellerinize sağlık, çok uğraştınız yoruldunuz ama sonuç güzel oldu.
teşekkür ederim.

birde herkeste varmı bılmıyorum ama kullanıcı panelindeyken yeni mesajlar oyun kulubü olan sütünu göremıyorum bir topıge girdiğimde cıkıyor üstte sadee :44:

renkler güzel olmuş . elinize sağlık. şaffalık gidince hakketen oturmuş renkler. son hali güzel. her açtığımda farklı bir renk tonu buluyorumda. anten çevirme işine döndü sanki:44:

belirtmeden geçemeyecem kalplerde böyle çok cici olmuş. kimin fikriyse tebrik ederim.

Son düzenleme:
birde herkeste varmı bılmıyorum ama kullanıcı panelindeyken yeni mesajlar oyun kulubü olan sütünu göremıyorum bir topıge girdiğimde cıkıyor üstte sadee :44:
bende az önce curly e sordum kontrol panelinin alt menüsü olmadığı için görünmediğini söyledi

cok güzel olmus :81:
ama sabit konulardaki lila, renkler degismeden önce mavi beyaz sansimali renk gibi lila beyaz yansimali olsaydi daha güzel olurdu :dakkabasiyazipkazenidelirtenfstksmili: :86:
bide avatarlarla kullanici isimleri biraz daha büyüse
o zaman site mikemmel olur :98:

ha bide patron hazir burdayken soruyum :86:
eski smillerimiz (delphin, sirnasik sey ve digerleri) geri gelmicek mi

bide su on/off seyleri daha kibar olamaz mi
tamam tamam susuyorum

teknik olarak herşey düzeldi sanırım...ellerinize sağlık....

o lila tonlarda çok güzel olmuş....ama ben hala mesajları okuduğumuz bu sayfalardaki pembe tonlarının koyu ve donuk olduğunu düşünüyorum...:97:

neyse emeklerinize sağlık.....

edit:fstk'a katılıyorum online offline simgeleri kare olunca kaba durdu sankim:26:

ama şu kalpleri çok sevdim...

Son düzenleme:
Edit: yansimali olcakti :rezilfstksmili: :86:

Son yazdigim mesajlara baktigimda, cvp gelen topiklerin basindaki buton rengi farkli oluyordu.. simdiyse hepsi ayni
cvp yazilip yazilmadigini göremiyorum.. bunuada el atarsaniz cok makbule gecer efemm

selam daha öncede yazmıştım konu başlığının altında ilk mesajı yazan kullanıcı ismi daha farkı bir renk olamaz mı misal
Konu sahibi aycangul, 03-06-2010 18:40
aycangul farklı bi renkte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…