Gorsel Olarak Onerilerinizi Bekliyorum (renkler)

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.325
En iyi cevaplar
2
69.473
1.623
101
evet bence de daha güzel olabilir lila olursa sabit konular.ve ana sayfanın rengi hoş olmuş

kazen hızlı cevaptaki bu smileyler çok yer kaplamış eskisi gibi buton şeklinde olursa görüntü kirliliği olmaz.

avatarın yanındaki kalpleri çok beğendim...sayfadaki herşey daha canlı pembe olsun.......mesela giriş için kullanıcı adı ,şifre, profil ,vb.kısmındaki yazılar daha kalın yazı ve fuşya rengi olursa daha güzel olacağını düşünüyorum..yapımda emeği geçen herkese şimdiden kolay gelsin..ellerinize sağlıkk

kazen hızlı cevaptaki bu smileyler çok yer kaplamış eskisi gibi buton şeklinde olursa görüntü kirliliği olmaz.

Ben sana katılmıyorum arkadaşım.Şimdiki hali daha iyi,hemen gözümüzün önünde,kolaylık bizler için,teşekkürler herşey için ben sitenin bu rengini çok beğendim...

çok güzel olmuş site demekki çalışmalar iyi beğendimDD
hehehe herneyse lila gayet hoş ve iç açıcı çok modern bi site oldu

kazen site çok güzel oldu emeğinize sağlık

Cok fazla göz alici renkler olmasa daha iyi olur diye düsünüyorum. Birde tabi ki kadinlara has bir forum ama illede pembe olmasina gerek yok sanirim, degilmi? Mesela yesil yada mavi (koyu) tonlarda kullanilabilir belki. Sadece bir fikir yani. Ama bu halide fena degil. Belki biraz daha koyulastirilabilir. Mesela gelmis cevap bölümündeyim suan ve bana göre biraz cok beyaz. Nasil anlatayim bilmiyorum. Renkler cok acik olunca yada cok asiri olunca göze rahatsizlik verebilir. Pembe olmasi sorun degil ama baska yesil mavi yada hatta kahverengi tonlarda olabilir belki. En önemlisi benim icin biraz daha koyu olmasi. Bilmem anlatabildim mi.

Kolay gelsin deneyimleriniz.

Son düzenleme:
kazene baş ağrısı ilaç yollayalım elinden geldiğinin fazlasını yapıyo bu kadar kadınla baş etmek zor valla

Son düzenleme:
Bence gorsel tarafi tamamladik. yayinda emegi gecen herkese tesekkur ederim....

ben çok memnunum son halinden,eski kk dizaynını aratmıyor şuan da
kullanıcı paneli de yenilenmiş ve şekillenmiş ,şuan çok daha iyi :80:

kazen eline emeğine sağlık çok güzel oldu şahsen ben çok beğendim renk tonlarını:13:

vavv çok güzel olmuş,hem gözlerimi yormuyor hem de yazı,resim ne varsa çok net görebiliyorum.ellerinize sağlık.

Başlık oldukça tehlikeli olmuş.. Ne de olsa göreceli bir konuya değinmişsiniz..

Uzun zamandır forumun pembe boya kutusuna düşmüş halinden kişisel olarak hoşlanmıyorum.. Renk seçeneği sunmak zırvalamak gibi geldiği için tek ricam şudur: Bir dönemler giriş sayfasında "orijinale dönmeyi" sağlayan bir buton vardı.. Bastığımızda mavi oluyordu forum sayfaları..
Mavi, SB, hiç önemli değil.. yeter ki şu pembe alemden kurtarmanın bi'yolu olsun..

İmza: Göreceli şımarık

2 gün önce beni banladığın için teessüflerimi iletmekle lafa başlıyorum

Şu cevaplama panelinin altındaki smilleri az daha büyük yapamazmısın ehtiyar. Valla seçilmiyor böyle he:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…