• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görme engelli adamı dövüp gasp ettiler

Otobüs şoförlerinin gözlerinin içine bakıyorlar rampayı açsınlar diye.Adamlar öyle bir tavırla iniyor ki sürücü koltuğundan,sanırsın boks ringine çıkıyor.:47:

Abla yakalanmışlar da 2 güne salarlar...:ssz: Kıyamam,kalacak yeri de yokmuş.:14:

Deme:43: devlet sahip çıksın. Yaşı var amcanın devlet bünyesinde bir yere yeleştirilsin, bakım evleri var, darülaceze var, gasp edilene kadar hiç mi fark edilmemiş bu amca:43:

Deme:43: devlet sahip çıksın. Yaşı var amcanın devlet bünyesinde bir yere yeleştirilsin, bakım evleri var, darülaceze var, gasp edilene kadar hiç mi fark edilmemiş bu amca:43:

Kimse kimsenin umrunda değil ki artık.:50: Yaşlılara ve çocuklara hiç kıyamıyorum.:14: Edilmemiştir,sanmıyorum.İnşallah sahip çıkar devlet.

Adamlarda öyle bir pişkinlik var ki çekim yapan kameramana laf söylüyor.:47: Yüz olur insanda azıcık be.

böyle vicdansızlar da varmış,15 lira değil ne olursa olsun heleki gözleri görmeyen yaşlı adama hangi vicdan bunu layık görür,bazen haberlere hiç bakmicam diyorum ama bakıyoruz yine de..

böyle vicdansızlar da varmış,15 lira değil ne olursa olsun heleki gözleri görmeyen yaşlı adama hangi vicdan bunu layık görür,bazen haberlere hiç bakmicam diyorum ama bakıyoruz yine de..

Rabbim içimizden vicdanı çekip almasın.:50: 15 lira yahu...:ssz: 3 kişi,adam başı 5 lira.Bir paket sigara bile alınmaz.Elime verseler ıslak odunla döverim sabah akşam.:47:

adam mardinden gelmiş
beni oraya gönderin diyodu tvde
orası burdan iyidir diyodu

adam gözlerini göstermek için istanbula gelmiş trafik kazasında kör olmuş
bi umut açılır diye düşünüp gelmiş
cebinde 170 tl varmış
öldürürseniz öldürün başka param yok demiş
öyle anlatıyodu akşam röpörtaj yapmışlar

çok üzüldüm ya
o adamı nasıl göndermişler tek başına hiç mi akrabası filan yok anlamadım
umarım hayırsever insanlar bu amcayı tedavi ettirir sahip çıkar öyle gönderir

adam mardinden gelmiş
beni oraya gönderin diyodu tvde
orası burdan iyidir diyodu

adam gözlerini göstermek için istanbula gelmiş trafik kazasında kör olmuş
bi umut açılır diye düşünüp gelmiş
cebinde 170 tl varmış
öldürürseniz öldürün başka param yok demiş
öyle anlatıyodu akşam röpörtaj yapmışlar

çok üzüldüm ya
o adamı nasıl göndermişler tek başına hiç mi akrabası filan yok anlamadım
umarım hayırsever insanlar bu amcayı tedavi ettirir sahip çıkar öyle gönderir

:43: ben röportajı dinlememiştim, sadece görüntüleri gördüm, hop oturup hop kalktım sinirden, inşallah röportajı seyreden bir göz hastanesi amcanın tedavisini üstlenir.
Kimsesi yok muydu acaba:26: hem yaşlı hem görme engelli ta Mardin'den buraya tek başına gönderilmesi:50: bilemedim şimdi:(

:43: ben röportajı dinlememiştim, sadece görüntüleri gördüm, hop oturup hop kalktım sinirden, inşallah röportajı seyreden bir göz hastanesi amcanın tedavisini üstlenir.
Kimsesi yok muydu acaba:26: hem yaşlı hem görme engelli ta Mardin'den buraya tek başına gönderilmesi:50: bilemedim şimdi:(

ben de şaşırdım
bi ailesi filan olsa göndermezdi bence bu şekilde bilmedim
ama çok üzüldüm
umarım birileri yardım eder

kimseye muhtaç olmamak için bi gözümün açılmasını istiyorum diyodu
çok üzüldüm ya haline

Son düzenleme:
Yakalanmışlar mı:46::46: çok sevindim:46:
Dün gece seyrederken çok üzüldüm:50: görme engelli yaşlı bir adama yapılanlara bak:43:
İnsanlığın İ'si kalmadı artık:47:
Yakalanmış Mune sabah haberlerinde izledim ben haberi ilk kez iyi ki.En azından yakalandığını duyunca bir nebze olsun seviniyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam sayıyı 24 ayrı sabıkası varmış kişinin ve bir sürü suçtan da aranıyormuş zaten.İçimden tek geçen şunu karakolda bir güzel dövseler ya oldu.
Bu haberin üstüne de tekerlikli sandalyeye muhtaç iki kardeşin tekerlikli sandalyelerinin çalındığı haberini izledim.sinirimden sabah sabah öyle negatif kalktım yataktan.Yattığım yerden güzel bir şeyler varsa izleyeyim güne enerjik başlayayım diye açmıştım televizyonu.Açmasam bilmesem daha iyiydi.

Yakalanmış Mune sabah haberlerinde izledim ben haberi ilk kez iyi ki.En azından yakalandığını duyunca bir nebze olsun seviniyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam sayıyı 24 ayrı sabıkası varmış kişinin ve bir sürü suçtan da aranıyormuş zaten.İçimden tek geçen şunu karakolda bir güzel dövseler ya oldu.
Bu haberin üstüne de tekerlikli sandalyeye muhtaç iki kardeşin tekerlikli sandalyelerinin çalındığı haberini izledim.sinirimden sabah sabah öyle negatif kalktım yataktan.Yattığım yerden güzel bir şeyler varsa izleyeyim güne enerjik başlayayım diye açmıştım televizyonu.Açmasam bilmesem daha iyiydi.

Nasıl bir vicdandır bilmiyorum.:50:

o gençlere yeni akülü sandalye gönderilmiş sanırım haberlerde gördüm

ay gönderilsin tabi ki onlara da yardım edemiyorsak ne biçim ülkeyiz.çok sevindim.tabi daha fazlası yapılsa keşke onlarada

bence de daha fazlası yapılabilir
ben zengin bi insan olsam görür görmez tedavi olsun sosyal başka durumlar olsun elimden geleni yapmak isterdim
sandalye dışında da yardım edenler mutlaka olmuştur bence
yani umarım olmuştur

geçen gün de bi hastanın oksijen tüpünü çalmıştı hırsızlar
adam tüp olmadan bikaç gün bile dayanamam diyodu
ilaçlarını da almışlardı sanırım alacak gücü de yokmuş adamın

haberleri izleyince tüm moralim sıfırlanıyo

İki kardeşin haberini seyretmedim, burda da konu açılmıştı ama okumadım, sinirim bozuluyor çünkü:50:
Televizyonu bir açıyorsun, yaşlı ve engelli bir adamcağız itilip kakılmış, gasp edilmiş, iki kardeşin tekerlekli sandalyesi çalınmış, hayvanlara eziyet edilmiş, kadın cinayetleri işlenmiş, ağaç dibine yeni doğmuş bebek bırakılmış haberleri:43: insanda moral kalmıyor, her dakika söyleniyorum, insanlığımızı kaybettik hükümsüzdür:50:

Valla o kadar suçtan aranıyorsa yıllarca salmasınlar, ıslah olmamış işte, cezası da hafif geliyor ki sürekli yapıyor:47:

bence de daha fazlası yapılabilir
ben zengin bi insan olsam görür görmez tedavi olsun sosyal başka durumlar olsun elimden geleni yapmak isterdim
sandalye dışında da yardım edenler mutlaka olmuştur bence
yani umarım olmuştur

geçen gün de bi hastanın oksijen tüpünü çalmıştı hırsızlar
adam tüp olmadan bikaç gün bile dayanamam diyodu
ilaçlarını da almışlardı sanırım alacak gücü de yokmuş adamın

haberleri izleyince tüm moralim sıfırlanıyo
Bu yüzden haber izlemiyorum işte çok asabi geziniyorum o gün farkında olmadan.Nasıl sinirlenmeyeyim ,artık duya duya daha az umursuyor insanlar etkilerini daha çabuk atlatıyor ,bende geçmiyor bazen günlerce sürüyor bir haberin siniri üzüntüsü.Şu kedi olayını atlatamadım ya .Daha yeni duruldu sinirim.

İki kardeşin haberini seyretmedim, burda da konu açılmıştı ama okumadım, sinirim bozuluyor çünkü:50:
Televizyonu bir açıyorsun, yaşlı ve engelli bir adamcağız itilip kakılmış, gasp edilmiş, iki kardeşin tekerlekli sandalyesi çalınmış, hayvanlara eziyet edilmiş, kadın cinayetleri işlenmiş, ağaç dibine yeni doğmuş bebek bırakılmış haberleri:43: insanda moral kalmıyor, her dakika söyleniyorum, insanlığımızı kaybettik hükümsüzdür:50:

Valla o kadar suçtan aranıyorsa yıllarca salmasınlar, ıslah olmamış işte, cezası da hafif geliyor ki sürekli yapıyor:47:
Hani Mune İzledin mi bilmiyorum "Yeşil Yol" filmini...Orda bir dev vardı.Diyordu ki:"her gün dünyanın her yerinde olan olayları biliyorum ve dayanamıyorum sanki beynime cam parçaları batıyor,ölmek istiyorum" bazen gerçekten o sahneyi yaşıyorum duyduğum olaylar karşısında.

Hani Mune İzledin mi bilmiyorum "Yeşil Yol" filmini...Orda bir dev vardı.Diyordu ki:"her gün dünyanın her yerinde olan olayları biliyorum ve dayanamıyorum sanki beynime cam parçaları batıyor,ölmek istiyorum" bazen gerçekten o sahneyi yaşıyorum duyduğum olaylar karşısında.

Gözyaşları içinde seyretmiştim:43:

Şunu hergün yaşıyan bir insanım bu hayat benim için çok kötü gerçekten hayvanlara insanlara işkence ediliyor çocuklara neler neler yapılıyor :14: bu hayat bana göre değil :14::14::14:

Yakalanmışlar mı:46::46: çok sevindim:46:
Dün gece seyrederken çok üzüldüm:50: görme engelli yaşlı bir adama yapılanlara bak:43:
İnsanlığın İ'si kalmadı artık:47:
Yakalanmışlar abla da yakında salarlar. Soysuz bunlar ya daha beterini yaşatsın inşallah allahım

Back