• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görevli kadın telefonumu düşürdü

Bende öyle diyeceğini düşünüyorum çok yaş farkımız yok zaten ama evet keşke uyarsaydi ben o an bişey yok sanmıştım
Bence git soyle kadina bak ablacim cok hizli atmissin o gun boyle oldu bir daha ozenli ol lutfen de. Isi ne olursa olsun daha saygili olmali baskasinin esyalarina karsi.

Benim eve temizliğe gelen kadında sürekli kırar döker ondan şimdiye kadar h bişey istemedim ama öğrenci olmak farklı
Başka şehirde ailenin dişinden tırmağından artırdığı ile geçinirken kadın geliyor düşürüp bozuyor telefonunu
yurt Yönetimi ile konuşun anlatın durumu ve zararınızın ödenmesini isteyin

Odana tekrar geldigindw bak abla gecen gün telefonumu dusurdun aumdi sarj olmuyor de tepkisini bekle. Cirkefe yatacak olursa hic ugrasma degmez sert dill2 bir daha dikkat et de gec. Ama eger osurlenecek olursa durumunu izah et abla benim de bu ay elim sikisik internette 70 tl diyo ama telefoncu belki daha ucuza yapar. Yaptirayim yarisini bari sen ver de. Ya da belki kendisi teklif eder ben odeyim benim hatam diye.

Bir de ben şunu anlamıyorum ...
Öğrenciler maşallah çok güzel giyiniyor avm’lerde iyi giyim markalarının sıralarında bekliyor en iyi makyaj malzemesi kullanılıyor marka kahve içiyor arkadaşlarla cafelerde falan ..
diyorum ki temizlikçi abla şarj kaplosunu bozmuş ah tüh nasıl vericemm 70₺ zaten bu ay zor kıt geçindim falan..
Ama şarj bozulmasaydı belki de o 70₺ ile beğendiğin bi kazak ne biliyim eyeliner , nemlendirici alırdın ama gözüne gelmezdi belki ..
Sizin mağaza sırasında gördükleriniz ailesiyle aynı şehirde yaşayan ya da özel okulda okuyan öğrenciler olmasın? Belki de genç kadındır, siz yaşınin gençliğinden öğrenci sanmişsinizdir.
70 lira,ailesinden uzakta yaşayan,orta halli bir öğrenci için yüksek bir para.
Ha, belki de biriktirmiş kazak almıştır,alsın tabii ki hakkı. Ama genellemeniz çok yanlış. Geçtiğimiz sene organizasyon firmasıyla çalışıyordum. Öğrenci çocuklar (tam bir ay sonra hesaplarına yatacak) 70 lira için sabah 9da gelip akşam 7ye kadar ayakta kosturuyordu.
Yazdığınız mesaj çok kırıcı bir genelleme olmus.

Yaptırmak zorunda sonuçta o kadın kırmış ,daha dikkat edecek kusura bakmasın bence hemen söyleyin üstünden zaman geçmeden

Bir de ben şunu anlamıyorum ...
Öğrenciler maşallah çok güzel giyiniyor avm’lerde iyi giyim markalarının sıralarında bekliyor en iyi makyaj malzemesi kullanılıyor marka kahve içiyor arkadaşlarla cafelerde falan ..
diyorum ki temizlikçi abla şarj kaplosunu bozmuş ah tüh nasıl vericemm 70₺ zaten bu ay zor kıt geçindim falan..
Ama şarj bozulmasaydı belki de o 70₺ ile beğendiğin bi kazak ne biliyim eyeliner , nemlendirici alırdın ama gözüne gelmezdi belki ..
İyi vallaha her gördüğün avm deki öğrencimi Allahım ya ,ne kafa .
Ayrıca 70 lirayla ne yapacağı kendi bileceği bi iş ,o kadın yaptırmak zorunda

Back