Merhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum. Öğrenciyim özel yurtta kalıyorum iki günde bir odada temizlik yapılıyor yurttaki görevliler tarafından. Cuma günü telefonumu basucumdaki komidine şarja bıraktım. Şarj da üçlü prize bağlı o da hemen komidinin dibinde yerde. Sabah da saat 10 falan uyuyorum temizlige gelen kadın acele acele yapıp gitmek için galiba sürekli fişleri çekip pata kute ordan oraya atıyor zaten sürekli. Neyse yine bir anda çekti ki telefonumu küüüüt diye yere düşürdü ama normalde o mesafe ve yükseklikten düşse bişey bile olmazdı ama aşırı şiddetli savurdu attı resmen neyse sese uyandim. Uyku sersemiydim çok anlayamadım "ayyy aman aman ay Allah Allah tüh tüh" falan dedi bıraktı tekrar komidinin üzerine bende bişey yok sandım bakmadim hiç telefona uyumaya devam ettim. Kadın temizliği bitirdi çıktı kalktım baktım şarja takılı olmasına rağmen şarj olmamış. Sarjdan çıkmıştır dedim görünürde de bişey yoktu. Sonra şarja taktım farkettim ki şarj olmuyor şarj olabilmesi için belli acılar gerekiyor, ters olup adaptorun desteklenmesi gibi.
İnternetten baktım şarj soketi oynamış sanırım. 70tl gibi bir masrafı var diyor nette. Ama ben bu durumda napacagimi bilemedim. Yani kadına söylesem kadin hmm tamam dese ee ne diycem. Masrafini istesem nasıl istiycem. İstemesem geçtiğimiz ay eksiye çok düştüm bu ay kit kitinaydi bütçem şuan 70 TL bile beni zorlar açıkçası. Bi yandan da ben her seferinde şarja takıp aci ayarini yapmakla mi ugrasicam. Ne dersiniz siz olsanız napardiniz?
İnternetten baktım şarj soketi oynamış sanırım. 70tl gibi bir masrafı var diyor nette. Ama ben bu durumda napacagimi bilemedim. Yani kadına söylesem kadin hmm tamam dese ee ne diycem. Masrafini istesem nasıl istiycem. İstemesem geçtiğimiz ay eksiye çok düştüm bu ay kit kitinaydi bütçem şuan 70 TL bile beni zorlar açıkçası. Bi yandan da ben her seferinde şarja takıp aci ayarini yapmakla mi ugrasicam. Ne dersiniz siz olsanız napardiniz?