Görev yerim beni boğuyor.....

fatma_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
47
0
86
Konya
dr hanım aslında nereden başlasam bilemiyorum.ben güneydoğuda terör bölgesinde 3yıldır öğretmenlik yapıyorum.bu yıl özellikle kendimi kötü hissediyorum.
-küçüklüğümden beri ara ara kendi kendime konuşurum.
-geçmişi sorgulayıp duruyorum çok başarılıydım üniversitede buraya ilk atandığımda arkadaşlarım iyi yerlerde ben nası burada olurum düşündükçe kusma derecesine gelen bi dönem geçirdim.zamanla alıştım.
-hayatımla ilgili kararlarda şöyle olmasa böle olurdu şunu yapmasam böle olurdu gibi şeyleri çok düşünüorm.
-terörün içinde olma sebebiyle geleceğe umutsuz bakıyorum.
-beynimin içindeki düşünceler ensemde bi ağrı sanki.
-burda hayat çok sıkıcı neşeli konuşkan hareketli biriyim ben daralıyorum.hep gülümserim huyumdur .asık suratlı insanlardan ürküyorum.incitemem kimseyi incitilince çok üzülüyorumm
-eşimi bazen sıkacak kadar çok seviyorum bazen bu kadar niye sevmişim diye sorguluyorum.
-dr hanım eşim mesleği gereği çoğu zaman evde olmuo. çoğu zaman bu yalnızlık beni olmadık düşüncelere sürüklüyor.
diş gıcırdatıyorum,uykumda sayıklıyorum.
-buralarda psikolog yok kendi kendime aşabilir miyim.tayinimiz çıkınca düzelir umarım.

DR HANIM TÜM BUNLARIN ÜSTÜNE BEBEĞıM DE OLMUYOR.(1 senedir)TABı BUNDA SIKINTILI HAYATIMIZIN DA ETKıSı VARDIR.BıRAZ SAĞLIK SIKINTIMIZ VAR AMA ÖYLE ÇOOK BÜYÜK Bı SIKINTI DEĞıL.BUNA RAĞMEN DR'A BELKı KENDı KENDıME HAMıLE KALABıLıRıM DEDıM O DA BANA KALSAN ŞıMDıYE KADAR KALIRDIN BAŞKA ŞEYLERLE UĞRAŞMA AŞILAMA YAPICAZ DEDı.belki o yüzlerce binlerce hasta görmüş olabilir ama ben kendim için tekim.ben kısır bile olsam insanın yüzüne böyle bişey denir mi?bebek için umutlu olmak suç mu?ki bana öncesinde sağlık probleminin ciddi olmadığını söyleyen kendisiydi.hastaneden çıktım ağladım ağladım benim derdim bana yeter yıktı attı ümitlerimi.boğazıma bir düğüm oldu ki bu cümleler anlatamam.eşimle birlikteyken bile konsantre olamıyorum artık ...

dr hanım çok çok teşekkür ederim.burda psikolog olmadığı için batıya gidene kadar kendi kendimi oyalayacağım.kitap okuyarak vs.. eşim de farkında beni gezmeye felan götürmeye çalışıo moralim düzelio biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…