• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görenler düşüncesini yazabilirmi lütfennn ????

Esmerbayan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
28
10
3
25
Merhaba kızlar, yaklaşık bir hafta önce gebelik için soru sormuştum. Yumurtlama günümden bir gün önce korunmasız ilişkiye girdim bide adetimin bittiği gün korunmasız ilişkiye girdim üzerinden 10 gün geçti ve adetime 6 gün var. 4-5 gündür durmak bilmeyen bir ishalim var kuru bir karın ağrısı rahstsız edicek derecede değil, afedersiniz ama normal lavaboya gittiğimde bu şekildeyim kıstlamıyor ve rahatsız etmiyor ama ishalim. Bugün akıntım sarıya döndü koyu renkok hafif leke gibi şeyler geliyor bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi karnm da hafif arada ağrıyor ama ishal kafamı karıştırdı bebek istiyoruz, siz ne düşünüyorsunuz 😏🌺

Merhaba kızlar, yaklaşık bir hafta önce gebelik için soru sormuştum. Yumurtlama günümden bir gün önce korunmasız ilişkiye girdim bide adetimin bittiği gün korunmasız ilişkiye girdim üzerinden 10 gün geçti ve adetime 6 gün var. 4-5 gündür durmak bilmeyen bir ishalim var kuru bir karın ağrısı rahstsız edicek derecede değil, afedersiniz ama normal lavaboya gittiğimde bu şekildeyim kıstlamıyor ve rahatsız etmiyor ama ishalim. Bugün akıntım sarıya döndü koyu renkok hafif leke gibi şeyler geliyor bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi karnm da hafif arada ağrıyor ama ishal kafamı karıştırdı bebek istiyoruz, siz ne düşünüyorsunuz 😏🌺
Adet öncesi bagirsaklarin calismasi hizlanir.Insallah sizinki hamilelikten dolayıdır ama gununuzun gecmesini bekleyin bence Allah gonlunuze gore versin insallah

Bende de benzer belirtiler var hamile misiniz

Canım adetime 2 gün var bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı ama görümcem biraz bekle erken yapıyorsun dedi ben yarın kesin sonuç almak için kan testi vericem burdan haber veririm inşallah hamileyimdir
Bide şöyle sarı akıntım başladı benim yoğun değil ama sarı akıntım var bugün bacaklarım kasıklarım ağrıyordu ara ara çok halsiz hissediyorum bir yandan da her an adet olabilirmişim gibi hissediyorum bilmiyorum beklemekok zor yarın gebelik için kan vericem inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir 😔♥️

Güzel haberlerini bekliyorum canım. Bende de hemoroid problemi var normalde kabızlık sorunu yaşarken uzun bir süreden sonra ilk defa ishal oldum. Migde yanması karnıma ara ara giren kramplar var ara ara belim ağrıyor dün biraz da ateşim var gibiydi. Belki de ortalık hastalığı ama bilmiyorum
Canım adetime 2 gün var bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı ama görümcem biraz bekle erken yapıyorsun dedi ben yarın kesin sonuç almak için kan testi vericem burdan haber veririm inşallah hamileyimdir

Güzel haberlerini bekliyorum canım. Bende de hemoroid problemi var normalde kabızlık sorunu yaşarken uzun bir süreden sonra ilk defa ishal oldum. Migde yanması karnıma ara ara giren kramplar var ara ara belim ağrıyor dün biraz da ateşim var gibiydi. Belki de ortalık hastalığı ama bilmiyorum
Adetime son bir gün kaldı ama dayanamadım ben acildeyim şu an gebelik testi için geldim inşallah sonuç pozitif olur sizinlede paylaşıcam burdan :) ♥️🙏

Negatif malesef canım, adet olmazsan bikaç gün sonra yeniden idrar testi yap geç döllenme olabilir ama üzülerek söylüyorum adet olursun muhtemelen
Herşeyin hayrlısı olsun kuzum. Yani yükselme ihtimali varmı bugün adet olmam gerekiyor bekliycem

Herşeyin hayrlısı olsun kuzum. Yani yükselme ihtimali varmı bugün adet olmam gerekiyor bekliycem
Yükselme ihtimali tabi ki var geç döllenme olduysa adetin geçtikten 1-2 hafta sonra bile negatiften pozitife dönebilir. Naptın adet oldun mu beklemede misin?

Yükselme ihtimali tabi ki var geç döllenme olduysa adetin geçtikten 1-2 hafta sonra bile negatiften pozitife dönebilir. Naptın adet oldun mu beklemede misin?
Canım adet olmadım 1 gün gecikti şu an adet olcak gibide hissetmiyorum karnımda adet öncesi şişliği gibi ödem var akıntı geliyor korkuyorum hemen bakıyorum ama biley tok şu anlık. Bide akıntım beyaza döndü ara ara sadece sarımsı geliyor bilmiyorum hayrlısı olur inşallah ümitlenmiycem kötüye odaklanıyim ki sonradan bir yıkım olmasın rabbim tüm isteyenlere versin inşallah 🙏😏

3.gebeligim ancak hiç ishal olmadım.ishal sindirim sistemine ait bir rahatsızlık diğeri ise üreme sistemi bağı olduğunu düşünmüyorum.ben sadece kasıkta sızlama hissettim hala da oluyor.bebek orda varlığını hissettiriyor bence.ufak sizlamalar şeklinde.

Bir de tamamen akintinizi takip etmenizi öneririm,uzayan akıntıyı görür görmez gün aşırı ilişkiye girin.zaten 3-4 gün suruyor

Back
X