• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gördüm bittim aldım ;)

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
$bbaet.jpg $bbaet 1.jpg $bbaet 3.jpg

sürekli topuklu ayakkabıyla kabusa dönmesin gün die arada ayağıma geçirip dolaşacağım tamda böyle birşey arıodum!! az önce trendyolda gördüm bayıldım resmen 39u ben kaptım diğer numaraları ilginizi çekerse tavsiye olunur :16:

Ben de bundan almayı düşünüyorum şu an bir sitede satışta ama karar veremedim bir türlü ya rahat mı bir de numara olarak tam oldu mu ayağına acaba? çünkü ben normalde babette 37 giyiyorum ama geçenlerde trendyoldan 37 numara babet almıştım çok büyük gelmişti. o yüzden biraz tereddütteyim alıp almamak konusunda ama çok beğendim

Ben de bundan almayı düşünüyorum şu an bir sitede satışta ama karar veremedim bir türlü ya rahat mı bir de numara olarak tam oldu mu ayağına acaba? çünkü ben normalde babette 37 giyiyorum ama geçenlerde trendyoldan 37 numara babet almıştım çok büyük gelmişti. o yüzden biraz tereddütteyim alıp almamak konusunda ama çok beğendim

canım istanbulda isen kadiköyde dogo diye mağazası açıldı ora da var deneyip alabilirsin.. Bende bu haftasonu gördüm yeni açılmış sanırım..

ay bunlar benım cıcılerımm :) Bitanecık aşkım begenıp bana da almış netten. ay o kadar rahat ki anlatamam... elite fashıon markası

ay bunlar mükemmel ben bunları bi fotoğrafçıda fotoğraf albümünde kızın ayağında görmüştüm çok tatlı duruyor çok şeker güle güle giyin canım

belkı ınternetten sana gonderebilecek bır fırma vardır bı arastır derım hevesın ıcınde kalmasın,
dogo store, elite fashıon, sanemiko bu tarz urunler yapıyor..

Evet, dogo'nun "just married" diye bir modeli var hatta, kırmızılı siyahlı, topuklusuna bakmıştım. Diğer topuklu modellerinden de "welcome to my world" yazanı beğenmiştim ama mağazada gördüğüm topukluların rengi beyazdan çok beje yakındı, koyu geldi bana tereddüt edip almaktan vazgeçtim :19: Fiyatları uygun, gönderiyor da olabilirler, emin değilim ama bir bakabilirsin.

Back