gördüğünüz şeye çok şaşıracaksınız

Ben bu tür illüzyonlarda genelde göremem pek duvara ya da düz bir zemine baktığımda bir şey, bu sefer de hadi yine bir deneyeyim dedim ve sonuç gerçekten şaşırtıcı... Evet, bende görmeye başladığım zaman Hz.İsa'ya benzettim. İlginçmiş...eyvahedigeldismile

Ben bu tür illüzyonlarda genelde göremem pek duvara ya da düz bir zemine baktığımda bir şey, bu sefer de hadi yine bir deneyeyim dedim ve sonuç gerçekten şaşırtıcı... Evet, bende görmeye başladığım zaman Hz.İsa'ya benzettim. İlginçmiş...eyvahedigeldismile

sengözlerimebaksanab

bende baris mancoyu gordum daha sonra tekrar yapayim dedim bu seferde o beyazliklarin aslinda barismanco oldugunu gordum:))

Ben resmen gördüm duvara baktığımda. Ama resime gözlerini kirpmadan uuzun uzun baktığınızda da aynı suratı görebiliyorsunuz.

kızlar yapalı bi kaç dakika oldu ama hala nereye baksam o resmi göruyorum sizde de oldu mu :26::26::26:

bende gördüm nasıl yapıyolarki benim resmimede yapsınlar aynısından saçlarım benziyo:))

vaayy çok ilginç,barış manço sanmıştım ama hz isaymış dikkatli bakınca gördüm.yalnız çok bakmışım galiba pc ekranına bakıncada görüyorum hala:9:

Back