- 19 Nisan 2020
- 519
- 344
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
İyi akşamlar herkese. Ben nişan attığımdan beri yani 8 aydır her gece rüya görüyorum. Kabus da denilebilir. Gördüklerim hep korku ve endişe dolu. Bir kaç tanesini anlatmak istiyorum. Kendi düğünümdeyim üstümde gelinlik yok. Çok kalabalık açık bir alandayız. Annem ortada yok. Sonra telaşlı bir şekilde geliyor annem. Ben anneme endişeyle gelinliğim yok nasıl olacak ki böyle düğün mü olur hem evleneceğim kişiyi tanımıyorum bile diyorum. Sonra damatlıkla gelen evleneceğim kişi bir akrabamızmış güya. Yanıma geliyor. Ben de diyorum ki biz seninle konuşmadık ben görevimden dolayı başka bir şehirdeyim nasıl olacak yanıma gelecek misin? O da evleniri bekleri nolacak ya diyor laubali bir şekilde. O kadar perişan oluyorum ki içimden diyorum eski nişanlım da böyle dediği için gelmem dediği için nişanı attım şimdi bu da aynısını yapıyor bunu sevmiyorum bile nasıl evlenicem diye kendi kendimi yiyorum. Sonra meğer bununla evlenmiyormuşum nişan oluyormuş. Ertesi gün annemin yanına gidiyorum ikinci kez nişan atmış kız diyecekler ama ben istemiyorum bununla evlenmek. Annem de hoş bakmıyor biraz burun kıvırıyor. Babama diyorum o da istemiyor atmamı. O kadar çaresiz kalıyorum ki. Çok korkunç bir rüyaydı. Nişan attığımdaki duyguları yaşadım rüyamda.
Her gece farklı bir rüya görüyorum. Bir keresinde de , bavulumu hazırlayıp evden çıkıyorum ben ona gidiyorum balayına gidicez beni bekliyor diyorum ama içimde endişe var aynı zamanda , ya gittiğimde onu bulamazsam vazgeçerse diye ?
Çoğu Rüyalarımda labirent karanlık odada çıkış yolu bulmaya çalışıyorum.
Son olarak dün de bir rüya gördüm. Karanlık bir yerdeyim. Karşıma eski nişanlım çıkıyor. Sonra annesi babası yanında beliriyor. Bana annesi diyor ki siz evleneceksiniz. Biraz sabret bekle orda evleneceksiniz çocuklarınız olacak diyor .
Bu şekilde hanımlar, uçarken kaçarken birilerinden saklanırken görüyorum kendimi hep . Sıkıldım bunları görmekten . Dua ediyorum rüya görmeyeyim diye ama olmuyor ne yazık ki ?
İlk anlattığım kabus beni çok fazla etkiledi onu yorumlamanızı istiyorum. Teşekkürler şimdiden
Her gece farklı bir rüya görüyorum. Bir keresinde de , bavulumu hazırlayıp evden çıkıyorum ben ona gidiyorum balayına gidicez beni bekliyor diyorum ama içimde endişe var aynı zamanda , ya gittiğimde onu bulamazsam vazgeçerse diye ?
Çoğu Rüyalarımda labirent karanlık odada çıkış yolu bulmaya çalışıyorum.
Son olarak dün de bir rüya gördüm. Karanlık bir yerdeyim. Karşıma eski nişanlım çıkıyor. Sonra annesi babası yanında beliriyor. Bana annesi diyor ki siz evleneceksiniz. Biraz sabret bekle orda evleneceksiniz çocuklarınız olacak diyor .
Bu şekilde hanımlar, uçarken kaçarken birilerinden saklanırken görüyorum kendimi hep . Sıkıldım bunları görmekten . Dua ediyorum rüya görmeyeyim diye ama olmuyor ne yazık ki ?
İlk anlattığım kabus beni çok fazla etkiledi onu yorumlamanızı istiyorum. Teşekkürler şimdiden