gördüğüm rüyalar yüzünden uyuyamıyorum benim gibi olanınız var mı?

yeldacinar35

küçük adamım
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.129
1
arkadaşlar 22 haftalık hamileyim gördüğüm rüyalar yüzünden geceleri hiç uyuyamıyorum rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüp korkuyla uyanıyorum rüyalarımı kötüye yormuyorum ama yinede endişeleniyorum benim gibi olanınız varmı aranızda yoksa tek benmiyim

Hamilelikte değişen hormonlar ve duygulardan dolayı yaşadığın çok normal... Ben de çok yaşadım kızımda... Takmamaya çalış, Allah'a güven yeter... Allah verdi o bebeği sana, Allah korur inşallah... Bol bol Ayet'el Kürsi oku... ınan ben de çok yaşadım.. Kızım neredeyse 3,5 yaşında şimdi ama hala hatırlarım gördüğüm rüyaları... Beynini çok fazla meşgul etme o rüyalarla... Çok çok normal olduğunu unutma.. Sağlıcakla gelsin meleğin inşallah...

sağol canım takmamaya gayret ediyorum ama işte ne bileyim ayet'el kürsimi hergün bol bol okuyorum inşallah hepimizin yavrusu sağlıcakla gelsin

bende kzımı görüyorum rüyamda ama değişik bazen esmer bazen sarışın doğmuş oluyo. acaba rüyasında gördüğü gibi doğan çocuklar var mıdır?

yaaa son zamnalarda bende çok kötü oluyorum rüyalar görüyorum bir rüyadan bir rüyaya geçiyorum sanki gece uyanıyorum bana okunman lazım diyolar nazardan oluyomuş sanırım okunacağım en yakın zamnda ayetel kürsüyü çok okuyorum gördüğümde

bende 4 aylık olana kadar her gece bağırarak ya da hep ağlayarak uyandım.
bebeğimi düşürdüğümü eşimin beni aldattığını vs.. hep berbat rüyalar gördüm ve çok etkilendim.uyumaya korkar olmuştum ama şükür geçti artık.
bence hamilelikteki hormonlardan ve içimize attığımız endişelerden kaynaklanıyor.
ne kadar çok düşünürsen o kadar çok oluyor.düşünmemeye çalış.zamanla geçer inşallah seninkide..

bende 4 aylık olana kadar her gece bağırarak ya da hep ağlayarak uyandım.
bebeğimi düşürdüğümü eşimin beni aldattığını vs.. hep berbat rüyalar gördüm ve çok etkilendim.uyumaya korkar olmuştum ama şükür geçti artık.
bence hamilelikteki hormonlardan ve içimize attığımız endişelerden kaynaklanıyor.
ne kadar çok düşünürsen o kadar çok oluyor.düşünmemeye çalış.zamanla geçer inşallah seninkide..

inşallah canım ben zaten hamilelik öncesindede pimpirikli bir insandım şimdi dahada arttı hep iyi düşünmeye çalışıyorum bebişimi kucağıma alıcağım günü düşünmeye çalışıyorum ama işte oluyo yinede

bende rüyamda bebegimi ve agladıgını görüyorum her dr. gidişimde bişey mi oldu dıye soruyorum allahım hayırlısıyla bir hareketlerini hissetsem..... allah isteyen herkese bebek ve
hamilelere de yavrularını saglıkla kucagına almayı nasıp etsin

X