- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Öncekini bilmiyorum ama bu olay yeni olmuş.Aynı adam mı yakalanan? Daha önce bir adam yakalandı bu şekilde yazışmalar onun çok benzeri zaten ona şaşırdım.
yüzünde meymenet yok.pislik adam küçücük çocuklaramı nefsin akıyor
Kiz yazmamis mesjlari annesi farketmis o kizi gibi yazmis.Iyide kız sanki kurgulanmış gibi yazıyor .
Kimden gelmiş bu mesaj ? Belki bu fotodaki insanla hiç ilgisi yok olayın, sahte fotodur belki,bilmeden nasıl ifşa edelim ?.
Kiz yazmamis mesjlari annesi farketmis o kizi gibi yazmis.
Kesinlikle katiliyorum bide cocuk aileden yada arkadas cevresinden yeterince ilgi sevgi goremiyorsa ona sevgiyle ilgiyle deger vererek yaklasan yabanci birine guvenip herseyi yapabilir yaptirilabilir ...çocukların eline tablet, akıllı telefon vermemek lazım. interneti gözeti altında kullanmalı. ülkede sapık insan çok
özellikle facebook. lisede siteden tanışıp okulu bırakıp kaçan çok fazla kız var. dediğin gibi ailenin önemi büyük. çocuğu sıkıştırıp durursan o da ilk bulduğu kişiye giderKesinlikle katiliyorum bide cocuk aileden yada arkadas cevresinden yeterince ilgi sevgi goremiyorsa ona sevgiyle ilgiyle deger vererek yaklasan yabanci birine guvenip herseyi yapabilir yaptirilabilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?