• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

google play store

Telin markasi ne?
Note 2 de ana ekrandan silsem bile uygulamalar menusunden istedigim zaman girerim mesela
Ordan silinmez cunku

Google play telefona sonradan inan birsey degil cunku
Telin kendi isledim sistemine ozel bi program. O olmadan olmaz

tlfnum samsung galaxy i8150

http://www.teknosa.com/urunler/145011491/samsung-i8150-galaxy-w-soft-black-akilli-telefon

Telin markasi ne?
Note 2 de ana ekrandan silsem bile uygulamalar menusunden istedigim zaman girerim mesela
Ordan silinmez cunku

Google play telefona sonradan inan birsey degil cunku
Telin kendi isledim sistemine ozel bi program. O olmadan olmaz
benim uygulamalArda yoktu zaten.
hem az önce indirilen den baktım.yeni indirilmis.
indirdigim oyunun birini indirilenlerden temizledim
uygulamalardan da silindi.
hem bu oyunlardan sonra tlfnum acayip yavaşladı.

Son düzenleme:
Marketten bir ucretli bir uygulama almak istersen zaten kredi karti numarani sorar. Faturandan yada baska sekilde telefonun uzerinden cekmez. Kredi kartin tanimli degilse zaten indirmene izin vermez ucretli olanlari.

Uygulamalari indirirken telefonunuzun modeline gore indirmenizi tavsiye ederim ki telefonunuz yavaslamassin. Yani kasma yapmasin. Onuda uygulamayi indirirken aciklama kisminda gerekli donanimi okuyarak secebiliriz.

Genelde android i ogrenebilmenizicin biraz kurcalamaniz gerekir. Arada bir tum uygulamalari kapatirsaniz ram kullanimi rahatlar telefonunuz kasmaz.

Play store yuklu gelir. Ilk defa internete baglandiginizda guncelleme yapmis olabilir bu sayede ana ekrana gelmis olabilir.

Mobil veri değilde. Wifi ile indirin. Mobil veri paketiniz biterse tl yazar. Gerisi arkadaşların anlattığı gibi.

benim uygulamalArda yoktu zaten.
hem az önce indirilen den baktım.yeni indirilmis.
indirdigim oyunun birini indirilenlerden temizledim
uygulamalardan da silindi.
hem bu oyunlardan sonra tlfnum acayip yavaşladı.

Canim indirilenlerde görünür guncelleniyor çünkü.. telefonunu kasiyorsa marketten silmelisin ekrandan silsende gitmez yuklemeyi kaldir demelisin. Birde esela benim telde nagivasyon var, ben onu indirmedim ama indirilenlerde gorunuyor ve silmek istiyorum silinmiyor. Niye cunku kendi istetim sisteminden kurulu o telefonda. Birde telin i n markasini vermissin daha once kullanmadigim bi tel. Belki Önceden kullanmisimdir diye dusunup yardimci olabilirim dedim ama o telin ekran araclarini bilmiyorum.

Telefonunu kasiyorsa sil mutlaka kaldir uygulamayi

kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama tlfnuma
büyük ihtimalle kızım indirdi(google play store yi)

deminden belli biraz takıldım(ilk kez kullanıyorum)
ücretsiz oyunlari falan inceledim
biraz oyniyim dedim.:26:

indirmeden oynayamadim :50:
3 tane ücretsiz oyun indirdim

ama pisman oldum.ücretsiz deyipte
ne kazıklar yiyoruz dimi ama.

gece gece canım sıkıldı.

1-google play store indirmek ücretlimi
2-indirdigim oyunlar için ne diyorsunuz gerçekten ucretsizmi (faturayı görünce :53:böyle:53:kalmiyim.hoş her ay:53:böyle:53:kalıyorum)
3-indirmeden oynanilmiyormu?
4-google play kullanan ve memnun olan varmı özellikleri neler.hakkında biraz bilgi sahibiyim ama emin değilim:26:

Merak etmeyin ücretli olanların yanında ücretli yazıyor zaten hemde ücretli olanlar kredi kartı numarası falan ister sizde girmezseniz almamış olursunuz yani:) yani telefon faturasına yansımaz Zaten kart extrenize yansır alırsanız

ücretli oyunların veya başka programların karşısında ücretli yazılıyor ama ücretsiz olanların karşısında ücretsiz.bende note kullanıyorum.yeni yeni keşf ediyorum play storeyi.bugün mesela 2 oyun indirdim ücretsiz olarak.
ya ücretli bir program indirmişsiniz yada bilemedim:44: faturalar niye gelsinki başka :26:
virüs konusunda bende endişeliyim açıkçası.programların,oyunların altında yorumlar var ama okumaya sabrım yok tek tek.:50:

google play store güvenilirdir.. ücretsiz oyunların yanında ücretsiz yazar, ücretli olanların da fiyatı yazar, bu zamana kadar 40-50 tane indirip oynamışımdır herhalde, hiçbir sorun yaşamadım :))

ayy canim su virus isi nerden anlasiliyor calismiyormu telefon yoksa baska sorunlar mi oluyor?

canım benim telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başlamıştı oradan anladım. yok yere kitleniyordu filan. öyle anladım. formatladım.

google play güvenilir merak etmeyin googleplaysiz akıllı telmi olur hem :34:
aynenn katılıyorummm:21:
play storesiz android mi olurmuşş
whatsapp viber tango bbm skype oyunlaarr vs vs.. hepsi ordaa
bunları kullanmicaksanız androidede gerek yok ozaman
alın bi nokia 3310 bakın keyfinize:1:

Not:ücretsiz oyunlar gerçekten üçretsizdir faturanıza yansımaz
ama internetinize dikkat edin sınırsız değilse kotayı doldurduktan sonra harcayacağınız mb ler faturanza ek ücret olarak yansır

Marketten bir ucretli bir uygulama almak istersen zaten kredi karti numarani sorar. Faturandan yada baska sekilde telefonun uzerinden cekmez. Kredi kartin tanimli degilse zaten indirmene izin vermez ucretli olanlari.

Uygulamalari indirirken telefonunuzun modeline gore indirmenizi tavsiye ederim ki telefonunuz yavaslamassin. Yani kasma yapmasin. Onuda uygulamayi indirirken aciklama kisminda gerekli donanimi okuyarak secebiliriz.

Genelde android i ogrenebilmenizicin biraz kurcalamaniz gerekir. Arada bir tum uygulamalari kapatirsaniz ram kullanimi rahatlar telefonunuz kasmaz.

Play store yuklu gelir. Ilk defa internete baglandiginizda guncelleme yapmis olabilir bu sayede ana ekrana gelmis olabilir.
anladım çok teşekkür ederim.

Mobil veri değilde. Wifi ile indirin. Mobil veri paketiniz biterse tl yazar. Gerisi arkadaşların anlattığı gibi.
sınırsız internet paketim var:)

Canim indirilenlerde görünür guncelleniyor çünkü.. telefonunu kasiyorsa marketten silmelisin ekrandan silsende gitmez yuklemeyi kaldir demelisin. Birde esela benim telde nagivasyon var, ben onu indirmedim ama indirilenlerde gorunuyor ve silmek istiyorum silinmiyor. Niye cunku kendi istetim sisteminden kurulu o telefonda. Birde telin i n markasini vermissin daha once kullanmadigim bi tel. Belki Önceden kullanmisimdir diye dusunup yardimci olabilirim dedim ama o telin ekran araclarini bilmiyorum.

Telefonunu kasiyorsa sil mutlaka kaldir uygulamayi
çok teşekkür ederim çok açık ve net anlatmissiniz.sağolun

Merak etmeyin ücretli olanların yanında ücretli yazıyor zaten hemde ücretli olanlar kredi kartı numarası falan ister sizde girmezseniz almamış olursunuz yani:) yani telefon faturasına yansımaz Zaten kart extrenize yansır alırsanız
tsk ederim

ücretli oyunların veya başka programların karşısında ücretli yazılıyor ama ücretsiz olanların karşısında ücretsiz.bende note kullanıyorum.yeni yeni keşf ediyorum play storeyi.bugün mesela 2 oyun indirdim ücretsiz olarak.
ya ücretli bir program indirmişsiniz yada bilemedim:44: faturalar niye gelsinki başka :26:
virüs konusunda bende endişeliyim açıkçası.programların,oyunların altında yorumlar var ama okumaya sabrım yok tek tek.:50:
yok canım henüz ücret falan yansımadı.
ben yansirmi diyorum:)

google play store güvenilirdir.. ücretsiz oyunların yanında ücretsiz yazar, ücretli olanların da fiyatı yazar, bu zamana kadar 40-50 tane indirip oynamışımdır herhalde, hiçbir sorun yaşamadım :))
evet ya bende ilk kez kullanmama rağmen kaç kez yükleyip sildim
galiba bagimlilik yapacak.:9:
sonradan görme böyle oluyor herhalde:9:

ayy canim su virus isi nerden anlasiliyor calismiyormu telefon yoksa baska sorunlar mi oluyor?

bende merak ettim

nasıl oluyor tlfoncumu yukluyor programı?
ve bu işlemden sonra tlfnun icindekiler falan siliniyor mu?

Telefonumda virus programı vardı zaten. Aktif değildi onu etkinleştirdim ve tarama yaptım. Formatlayınca yani fabrika ayarlarına dönünce siliniyor tabiki bilgiler. Senin böyle bir şüphen mi var anlamadım ki? Telaşlancak bişey yok aslında. Yüklediğin programlardan emin deilsen sil. Önceki sayfalarda bir arkadaş anlatmıştı play store'dan nasıl sileceğini. Ancak android kullanan herkes playstore'dan bişeyler indirir. Çok gizemli karışık bi olay değil yani

Telefonumda virus programı vardı zaten. Aktif değildi onu etkinleştirdim ve tarama yaptım. Formatlayınca yani fabrika ayarlarına dönünce siliniyor tabiki bilgiler. Senin böyle bir şüphen mi var anlamadım ki? Telaşlancak bişey yok aslında. Yüklediğin programlardan emin deilsen sil. Önceki sayfalarda bir arkadaş anlatmıştı play store'dan nasıl sileceğini. Ancak android kullanan herkes playstore'dan bişeyler indirir. Çok gizemli karışık bi olay değil yani

canım. benim tlfnumun uygulamalarinda yoktu(google player)
sonra 1 yıldır kullanıyorum.dün uygulamalara yüklenmiş.

bir arkAdaş dedi ara klasördedir falan dedi.
benim kizimin internetten yanlışlıkla indirdiğini sanıyordum.

yani 2 gündür kullanıyorum.

benim tlfnumun kapanıp açılması uzun zamandir var.
google playerla alakasi olmadığıni biliyorum.

canım. benim tlfnumun uygulamalarinda yoktu(google player)
sonra 1 yıldır kullanıyorum.dün uygulamalara yüklenmiş.

bir arkAdaş dedi ara klasördedir falan dedi.
benim kizimin internetten yanlışlıkla indirdiğini sanıyordum.

yani 2 gündür kullanıyorum.

benim tlfnumun kapanıp açılması uzun zamandir var.
google playerla alakasi olmadığıni biliyorum.

Anladım canım şimdi. Silmeyi mi düşünüyorsun play store'u?

canım benim telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başlamıştı oradan anladım. yok yere kitleniyordu filan. öyle anladım. formatladım.

bende ekran siyah oluyor sadece solda üst kösesi kaliyor üstüne tiklayinca normale dönüyor ama sirf chrome girdigim zaman oluyor insaALLAH viruslanmamisdir :)

Back