• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google Chrome - Kötü amaçlı yazılım uyarısı

MissHavisham

BabyGoat
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
1.432
637
178
Kızlar aranızda benim gibi Google Chrome kullanıp da, siteye ulaşmaya çalıştığında bu uyarıyı alan var mı? :110:
Gideceğiniz Web Sitesinde Kötü Amaçlı Yazılım Var!
Google Chrome şu an için www.kadinlarkulubu.com erişimini engelledi.
Bu web sitesini daha önce güvenle ziyaret etmiş olsanız da, siteyi şu an ziyaret etmeniz büyük olasılıkla bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılım bulaştıracaktır.
Kötü amaçlı yazılım, kimlik hırsızlığı, mali kayıplar ve dosyaların kalıcı olarak silinmesi gibi şeylere neden olan zararlı yazılımdır.

Bende de safari ve chromeda oluyor ama operada normal giriliyor... Uzun sure uyariyi goz ardi edip etmemek arasinda kaldim hatta baktim operada bir sey yok ondan sonra girdim... Umarim en kisa surede halledilir, cunku her adimda tekrar karsima cikiyor, bir sayfadan bir sayfaya gecerken her seferinde uyariyi gozardi et secenegini secmem gerekiyor...

Evett bende de var bu sorun geceden berı. sebebını merak edıyorum ve tereddut edıyorum acaba sorun olur mu dıye ?

aynen bendede çıkıyor ve sürekli karşıma çıkıyor her hangi bir yazı mesaj yazmak için 5 kere görüyorum. bi çözümü bulunsa.

valla bende firefoxda da çıkıyor ve üstte kırmızı şerit olarak hala saldırgan site yazıyor, gayette mülayim üyelerimiz var ama aşkolsun yani:KK53::KK53:

Back