• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül işleri ve yalnızlık

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
217
92
28
Merhabalar,

27 yaşına kadar hayatına kimse girmemiş bir kızın biriyle evlenmesi hayal mıdır?
Bazen hayatım boyunca yalnız kalacak gibi hissediyorum.

Hiç öyle düsünmeyin bir gün hiç beklemediğiniz anda çıkıverir karsınıza ayrıca artık 27 yaş da öyle çok geç bi yaş değil

Gün geçtikçe uzaklaşıyor gibi hissediyorum. Gençliğim gidiyor. Saçlarım beyazlıyor. Beyaz değilken bile kimse sevmedi şimdi nasıl olacak diyorum
Ben de bu sene 26 yaşına gireceğim. Bakıldığı zaman yetişkin yaşı deniliyor ama ben de hayatta bazı konularda yaşayamadığım şeyler içimde ukte kaldı. Herkesin hayat döngüsü farklıdır, bu yaşta sevgili bulmak bu yaşta iş bulmak diye bir şey yoktur. Daha genç yaşlardayız hayatı bir yerden yakalayabiliriz. Bu devirde sevgi odaklı ilişkiler çok nadir oluyor erkekler ilişkiye çıkar olarak bakıyor. Kafanıza uyan sizi gerçekten seven birini bulmak bu kadar süre beklemenize değebilir. Bunun için acele etmeyin.

Hayatınla ilgili hicbir detay vermemissin ki.
Calisiyormusun yasam tarzın nasıl aile yapın nasıl karakterin nasıl yeterince sosyalmisin hayatında hic biri oldumu vsvs

Hayatınla ilgili hicbir detay vermemissin ki.
Calisiyormusun yasam tarzın nasıl aile yapın nasıl karakterin nasıl yeterince sosyalmisin hayatında hic biri oldumu vsvs
Çalışıyorum ailemle yaşıyorum. Babam baskıcıdır. arkadaşlarımda falan kalamam her yerden erken dönerim. Hayatımda hiç kimse olmadı. Kendimce sosyalleşmeye çalışıyorum ama etrafim hep kız dolu. Kız arkadaşlarımla gezdim bu yaşa kadar hep. Erkek çevrem olmadı işyerinde de herkes kadın.

Çalışıyorum ailemle yaşıyorum. Babam baskıcıdır. arkadaşlarımda falan kalamam her yerden erken dönerim. Hayatımda hiç kimse olmadı. Kendimce sosyalleşmeye çalışıyorum ama etrafim hep kız dolu. Kız arkadaşlarımla gezdim bu yaşa kadar hep. Erkek çevrem olmadı işyerinde de herkes kadın.
Ah su aileler . Görücü usulünün oldugu bi cagda mıyız ki cocukları bu kadar kısıtlıyorlar. Hayır öyle olsa hak vericem yine en azından birileriyle tanısılabilme sansın oluyodu eski zamanlarda. Simdi hem kısıtlıyorlar hem de koca bulman bekleniyor. Cok acayip gercekten.

Arkadaslarının eslerinden tanistiran olur belki. Arkadaslarina haber verebilirsin bana birini bulun diye. Ya da bir kursa yazılabilirsin

Ah su aileler . Görücü usulünün oldugu bi cagda mıyız ki cocukları bu kadar kısıtlıyorlar. Hayır öyle olsa hak vericem yine en azından birileriyle tanısılabilme sansın oluyodu eski zamanlarda. Simdi hem kısıtlıyorlar hem de koca bulman bekleniyor. Cok acayip gercekten.

Arkadaslarının eslerinden tanistiran olur belki. Arkadaslarina haber verebilirsin bana birini bulun diye. Ya da bir kursa yazılabilirsin
Arkadaşlarım o topa hiç girmedi girmez de. Zaten arkadaşlarım bir eş bulunca bekar olan bizlerden uzaklaşıyor çiftlerle görüşüyorlar.
Kurslarda da hep kadın oluyor ki. Bir de erkek arar gibi böyle bir sebeple kursa gitmek bana göre değil pek. Bugün biri hakkında konuşurken bile "bekar bir erkek" ben o gözle bakamam asla diyip tövbe çektim. Beni herkese tovbeli yetistirmistler malesef. Herkesin bacısı gibiyim

Arkadaşlarım o topa hiç girmedi girmez de. Zaten arkadaşlarım bir eş bulunca bekar olan bizlerden uzaklaşıyor çiftlerle görüşüyorlar.
Kurslarda da hep kadın oluyor ki. Bir de erkek arar gibi böyle bir sebeple kursa gitmek bana göre değil pek. Bugün biri hakkında konuşurken bile "bekar bir erkek" ben o gözle bakamam asla diyip tövbe çektim. Beni herkese tovbeli yetistirmistler malesef. Herkesin bacısı gibiyim
Bence bu konuyla ilgili tabularınız semalarınız var terapiye gitmek faydalı olabilir
Sosyal medyadan da erkeklerle konusabilirsiniz evlilik olmak zorunda degil en azından karsı cinse karsi olan duvarlarınız yıkılır

Bence bu konuyla ilgili tabularınız semalarınız var terapiye gitmek faydalı olabilir
Sosyal medyadan da erkeklerle konusabilirsiniz evlilik olmak zorunda degil en azından karsı cinse karsi olan duvarlarınız yıkılır
Konuşsam bile kimseye kendimi açamam. Bir erkeğin bana dokunması veya görmesi beni korkutuyor

Bi yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış insanlar bana tuhaf geliyor açıkcası hadi sevgiliyi geç bi flört bi hoşlanma hiç mi olmuyor yahu

Back