• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül Gözüyle Görenler ...

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Bu topiği Görme engelliler için neler yapabilirizi paylaşmak adına oluşturdum. Yardıma ihtiyacı olanlardan tutunda , gönüllü okuma yapacağımız il , ilçe , adres ve internet sitelerini paylaşıp bilgilenebileceğiz... Ayrıca her konuda yardım isteyen ( okul , kabartam yazı nerede bulabilirim diyen yada bir dernekte aktif olarak üye olmak isteyen ) görme engelli tanıdıklarınızın da bilgilenebileceği bir platform...

Bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve amacına ulaşır...

Aşağıdaki linkte gönüllü katılımda bulunabilirsiniz... ızmir ' de inceleyebilirsiniz...

Untitled Document

Aşağıdaki linkte de Ankara ' da bir okul hakkında bilgilendirme mevcuttur.

Göreneller Görme Engelliler ılköğretim Okulu ıletişim

Daha fazla bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız. ıstanbul'da dahil olmak üzere...

http://www.6nokta.org.tr/kutuphaneler.html

Bu konuda sizlerinde paylaşımlarınızı görmek isteriz...

a.s.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben kitap seslendirmek için başvurmuştum...Görüştüğüm kişi işi o kadar zora koştuki yardım talebimi geri çektim...Dipnot düşmek isterim eğer öyle bir ihtiyaç olursa seve seve yaparım:)

TŞK EDERıM M TERLıK GÜZEL Bı PAYLAŞIMMM
BENDE BURDAKı Bı OKULADA HAFTADA BıRGÜN YARDIM AMACI GıDıYORUM KÖR DEĞıLLER AMA OZURLULERRRR:teselli:

canım ben amasya merkez değil oturduğum yer küçük bir ilçe
öyle dernekler yok malesef.
kütüphanemiz bile doğru düzgün acılmıyor.
ama topiğin çok güzel teşekkürler canım opuyorumnanaktan

kovaelinde böyle faaliyetler varsa ben de katılmak isterim, bilgilendirme için çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Ben kitap seslendirmek için başvurmuştum...Görüştüğüm kişi işi o kadar zora koştuki yardım talebimi geri çektim...Dipnot düşmek isterim eğer öyle bir ihtiyaç olursa seve seve yaparım:)

Teşekkürler canım , cd 'ye yada kasete kitap okumak diksiyonla da alakalı birşey fakat sık okuyan biri mutlaka okuyabilir diye düşünüyorum... o kişi de fazla sıkmış anlaşılan :olmaz: o zaman kimse okumaz biz böyle şeylere fırsat vermeyip var gücümüzle bu konuda yardıma ihtiyacı olanlara elimizden geleni yapalım... manevi olarak gönüllee... araştırıp başka bir yerde tekrar dene canım... kaydirigubbakcemile5

TŞK EDERıM M TERLıK GÜZEL Bı PAYLAŞIMMM
BENDE BURDAKı Bı OKULADA HAFTADA BıRGÜN YARDIM AMACI GıDıYORUM KÖR DEĞıLLER AMA OZURLULERRRR:teselli:

Bende sana teşekkür ederim tatlım ilgine. Önemli olan gönülden birşeyler yapabilmek canım , isterse yaşlıya , çocuğa yardım olsun engelli olmaları da şart değil... Gönlüne sağlık birtanem esmerim... opuyorumnanaktan
canım ben amasya merkez değil oturduğum yer küçük bir ilçe
öyle dernekler yok malesef.
kütüphanemiz bile doğru düzgün acılmıyor.
ama topiğin çok güzel teşekkürler canım opuyorumnanaktan
Teşekkürler irnam... sen mutlaka birşeyler yaparsın bu konuyla alakalı. Örneğin semtinizde yakınınızda engelli yada yardıma ihtiyacı birileri yokmu?... Arkadaşlar dernek vs olmayabilir , gidip birebir o kişiyede okuyabilirsiniz. Ben geçen yıl üniversiteye hazırlanan kızımıza okumuştum (dernek teklif etmişti , sizlerde bulabilirsiniz , çevrenizde soruşturun) üniversiteyi çok şükür kazandı... kaydirigubbakcemile5 Bu yıl kitaplarını okumamı istiyor ses kaydı yapan bir teyp herhalde verecek o kitapları ona okuyup vereceğim. Hatta arkadaşı dersanede sınav olacakmış onun sınavını okumaya gidermisin dedi tabii ki dedim onada okuyacağım biriyle başlarsanız devamı zincirleme geliyor zatennn.... a.s ırnacığım anlayacağın dernek yoksada mutlaka sen gerekeni yaparsın hadi buradan bizimlede paylaşşş tatlım... opuyorumnanaktan

canim cok güzel bir konu acmissin yüregine saglikopuyorumnanaktan

Teşekkürler tatlım umarım sende bu konuda gerekeni yapacaksındır... opuyorumnanaktan

kovaelinde böyle faaliyetler varsa ben de katılmak isterim, bilgilendirme için çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Kocaelimi , semti anlayamadım canım. Çevrenizde araştırıp mutlaka engelli vs vardır... elinizden geleni yapmanızı tavsiye ederim görün bakın ki, nasıl huzur içinde oluyorsunuz... Buradan bizi de bilgilendirmeni bekleyeceğim tatlım... opuyorumnanaktan

Görme engelli arkadaşlarımıza , aşağıdaki link Konuşan Kitaplık buradan kitapları dinleyebilirler. Girip okuma da yapılabiliyor zannedersem bilgisayarım kilitlendi deneyemedim. Vakti olan arkadaşlar denerlerse sevinirim...

Konuşan kitaplık

Konuşan Kitaplık

a.s.

kocaeli yazacaktım yanlış olmuş :)

bu arada gönüllü okuyucu olmak için başvurdum, bilgi gelince iletirim size de...

Diyorsanız ki, benim vaktim yok bir yerlere gidip okumaya o taktirde evde bilgisayar başında da okuyabilirsiniz... Aşağıdaki link siz okurlara yardımcı olacaktır kayıt olup gerekenleri anlatıldığı şekilde yaparsanız sizde gönüllü okuyucu olursunuz... Başlayanlar lütfen bizleride bilgilendirsin hangi kitabı okuduğunuzu da bizlere söylerseniz seviniriz... Hepinize başarılar...

http://www.seslikitapgonulluleri.com/

vereliniortakopuyorumnanaktan

bayramtu.jpg

Back