- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Şuanda 7 kişiyiz canım 2 kişi mazeretli ilk gün50 tane okunacak kişi başı 10 duşuyor ama diğer arkadaş gelecek mi bilmiyoruz. 23:00 gibi ben yazarım tam sayıyı.Bugün başlıyor muyuz? Kaç tane ayetel kürsi? Yine kalemero için mi?
Olur canım o zaman 4 kişi kalmış oluyor. Diğer arkadaş fa cevap verirse 5..canım mustafabusra dünde bildirim yapmadı
bugün için saymasak tekrar giriş yaptığında listeye alsak olur mu
Canm en erkmen 11 de okunmaya başlanıyorBen 10 tane okuyorum o Zaman
Tamam canım ama aynen 23:00da başlıyorBen 10 tane okuyorum o Zaman
Ben 22:50 gibi girer sayıma bakarım canim şimdi günlük duaların var onlara başlayayım gelirim tekrar inşallahK kalemero L likearfemmepetal Saksi_Degilim_Ben kızlar bu gece okuyacak sizlersiniz sanırım sadece. Cevap gelmedi kimseden.. 2 mazeretli ve bir @mustafabusra. O sanırım siteye girmiyor gormuyor o yuzden bugünlük okuyamıyor olarak kabul ediyorum..
Aynen canım tekrar yazıcam ben sayıyıBen 22:50 gibi girer sayıma bakarım canim şimdi günlük duaların var onlara başlayayım gelirim tekrar inşallah
canım ben 12 tane okucam inşallah.Aynen canım tekrar yazıcam ben sayıyı
Kaln 7 yi ben okuyorum canmK kalemero 14
Saksi_Degilim_Ben 12
femmepetal 10
L likear 7
43 oldu kızlar 7 eksik var, okuyan bildirsin:) diğer arkadaşlar cevap vermediği için duzensiz oldu biraz
Evet canım sonra senden yorum gelmeyince gormedin sandım olsun fazla olan 5 tane de tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inşallah, senin de izninle12 okudum bende 12 demisiz kisi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?