- Konu Sahibi braindamage
@mustafabusra okumadım sanırım kızlar gene olmadı benim duam hayırdır inşallah ya canim bi girip haber verseydin okurduk yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmüşse okumuştur belki canım ya@mustafabusra okumadım sanırım kızlar gene olmadı benim duam hayırdır inşallah ya canim bi girip haber verseydin okurduk yani
canım valla inanılmaz canım sıkıldı sanmıyorum okuduğunu ben tek başıma okuyacağım böyle olmaz ki ben herkesin duasına o kadar özendim ki benim kinde neden böyle oldu anlamıyorumGörmüşse okumuştur belki canım ya
akşam fazladan okuyan arkadaşın kini dahil edelim tamamlanmış oluyor sanırım öyle olmaz mı?akşam başka biri çıktı okuma dediğimiz halde okudu fazla eksik önemli yani bir okuma usulü var
yok canım olmuyor brain okumadı mazeretliydi onunkiyle 40 olmuş oluyorakşam fazladan okuyan arkadaşın kini dahil edelim tamamlanmış oluyor sanırım öyle olmaz mı?
canım o kk nın açıldığının farkında değil sanırımyok canım olmuyor brain okumadı mazeretliydi onunkiyle 40 olmuş oluyor
olabilir canım kısmet olmadı bir türlü yacanım o kk nın açıldığının farkında değil sanırım![]()
mutlaka bi hayır vardır bunda da ama göremiyoruz işte şimdi.olabilir canım kısmet olmadı bir türlü ya
yok canım hiç girmemişmutlaka bi hayır vardır bunda da ama göremiyoruz işte şimdi.
belkide okumuştur dur bakalım
canım valla inanılmaz canım sıkıldı sanmıyorum okuduğunu ben tek başıma okuyacağım böyle olmaz ki ben herkesin duasına o kadar özendim ki benim kinde neden böyle oldu anlamıyorum
mazeretinde varsa gir 2 dk bilgi ver okuyamayacağım de
sağolasın canım inşallahKuzum öyle düşünme lütfen.
Yani evet aksilik oldu ama belki böylesi daha hayırlıdır.
Hiç üzülme buradayız beraberiz çözeriz.
Tatlım ben senin okuma mesajını görmeden çok iyi niyetle okumuştum,neyse saymayın o Zaman,beni de listeye almayın,size hayırlı dualar dilerim.akşam başka biri çıktı okuma dediğimiz halde okudu fazla eksik önemli yani bir okuma usulü var
Yok canım evet ben gece 12 gibi mazeretli oldum maalesef, keşke önce okuyaydımakşam fazladan okuyan arkadaşın kini dahil edelim tamamlanmış oluyor sanırım öyle olmaz mı?
Yok canım seninle ilgili bir durum yok, arkadaşımız kötü niyetle soylemedi. Ben zaten mazeretli oldum okuman iyi oldu, başka bir arkadaş okumayınca dua yine olmadı maalesef..Tatlım ben senin okuma mesajını görmeden çok iyi niyetle okumuştum,neyse saymayın o Zaman,beni de listeye almayın,size hayırlı dualar dilerim.
kusura bakma seninle ilgisi yok sabah biraz üzüldüm sadece kimseyi kırmak istemem sonuçta sen bilmiyorsun gerçekten kusura bakmaTatlım ben senin okuma mesajını görmeden çok iyi niyetle okumuştum,neyse saymayın o Zaman,beni de listeye almayın,size hayırlı dualar dilerim.
bence bi sakin olalım yeniden düzenleyelim bugün listeyiTatlım ben senin okuma mesajını görmeden çok iyi niyetle okumuştum,neyse saymayın o Zaman,beni de listeye almayın,size hayırlı dualar dilerim.
aynen canım girip haber verelim okunacak sayı problem değil önemli olan sayının tamamlanmasıArkadaşlar şöyle yapabiliriz, 06:00 ya kadar bildirim yapmayan arkadaşların yerine okuyalım. Okuyorum diye de bildirim yapabilirsiniz. Ben bazen çok yorgun oluyorum okuyorum ya da okuyacağım yazıyorum, bu şekilde haber verirsek netlik olur..