- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Evet canım, ben yeni işe başladım da gündüz yazamıyorum. Yeni yazabildim..aynen canım girip haber verelim okunacak sayı problem değil önemli olan sayının tamamlanması
Canım okuyabilirsin tabii, 23:00 06:00 arası okuyoruz ve bildirim yapmamız gerekiyor illa. Çünkü yapmazsak dua yarım kalıyor, eksik oluyor falan zor olur o şekilde. Varım dersen yazayım listeye :)Eger kişiye ihtiyaciniz varsa okuyabilirim :)
kaç tane okuyoruz canım ? yeni arkadaşlardan ses yok sanırım değil mi1.@Saksi_Degilim_Ben
2.@braindamage mazeretli
3.@mustafabusra
4.@kalemero
5.@NEFSSEMS mazeretli
6.@likear
K kalemero için okuyoruz
duam ;Allahım çok şükür sana şükürler olsun ÖZge kulunun sana ettiği duaları kabul ettin Özge kulun sana şükrediyor...Allahım sen haklarında hayırlı kıl pişman etme....AMİN
Canım 10 bucuga kadar gelmezlerse biz devam ederiz bnce
Aynen canımCanım 10 bucuga kadar gelmezlerse biz devam ederiz bnce
Evet yazmadım bende şimdilik hani gelirlerse diyerekten :)kaç tane okuyoruz canım ? yeni arkadaşlardan ses yok sanırım değil mi
Canım bugün 1i yeniden mi okusak çunku birinci gün olmadı eksik okundu..Ben 24 tane okuyacagim 6 ya kadar kizlar telefonum bozuldu sarj etmiyo kapanabilir beni okudu olarak yazın.. yarında 31 okurum Allahin izniyle obur gune yapilmis olur ya da pc den girer soylerim..
Hayır canım kotu niyetle soylenmiş birşey değildi gerçekten o. Çünkü iki seferdir arkadaşın duası eksik kalıyor. Senin okumana birşey demedi, eksik kaldı dua. Ben seninkini benim yerime yazmıştım zaten, çünkü mazeretliydim.. Alınma lütfen gerçekten senlik birşey yok..Yeniden mi başlıyorsunuz? Beni de yazabilirsiniz listeye,ama lütfen temiz bir kalp ve niyetle okuyalım,ödev gibi değil içimizden gelerek duamıZı yapalım(ben öyle yapıyorum) açıkçası ben dün akşamdan biraz kırıldım ama ayet el kürsi nin hatırına listeye girmek istiyorum
Anladım canım,zaten dua etti diye kimse kimseye kızmaz herhalde ama,msj çok iticiydi,biri geldi okuma dediğim halde okumuş,sonuçta sayı önemli yani demiş,şaşırdım doğrusu,neyse Allah dileğini kabul etsin diyorum.Hayır canım kotu niyetle soylenmiş birşey değildi gerçekten o. Çünkü iki seferdir arkadaşın duası eksik kalıyor. Senin okumana birşey demedi, eksik kaldı dua. Ben seninkini benim yerime yazmıştım zaten, çünkü mazeretliydim.. Alınma lütfen gerçekten senlik birşey yok..
evet canım en baştan başlayalım bencedeCanım bugün 1i yeniden mi okusak çunku birinci gün olmadı eksik okundu..
kırılma arkadaşım.Yeniden mi başlıyorsunuz? Beni de yazabilirsiniz listeye,ama lütfen temiz bir kalp ve niyetle okuyalım,ödev gibi değil içimizden gelerek duamıZı yapalım(ben öyle yapıyorum) açıkçası ben dün akşamdan biraz kırıldım ama ayet el kürsi nin hatırına listeye girmek istiyorum
canım mustafabusra dünde bildirim yapmadı1.@Saksi_Degilim_Ben
2.@braindamage mazeretli
3.@mustafabusra
4.@kalemero
5.@NEFSSEMS mazeretli
6.@likear
7.@mommy
K kalemero için okuyoruz
duam ;Allahım çok şükür sana şükürler olsun ÖZge kulunun sana ettiği duaları kabul ettin Özge kulun sana şükrediyor...Allahım sen haklarında hayırlı kıl pişman etme....AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?