- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
- Konu Sahibi braindamage
-
Esma oku canim onlarında gücü çok fazlaAyyy kızlar mazaretliyim ama en kısa zamanda geleceğim.
Çok büyük yer kapliyormus hayatim da.
Duâsız kaldim sanki birden çok boşluktu
Esma oku canim onlarında gücü çok fazla
Canım bu gün ku sayı paylaşımı yapıldı bu günlük okuma na gerek yok her gün sayı değişiyorKalimero diye biri vardı pardon karıştırmış olabilirim ama gene de öptüm
10ar tane mi okuyoruz? Kimin niyetine inşallah?
Ben aklımda kalanları okudum kalmayanlari bu gün tammladim artıkAyyy canım ben kk kapandiya onu demek istemistim
Yoksa okuyorum esmalarimi..
Aminn canimben on tane okudum güzeller Allah kabul etsin inşallah
Ben aklımda kalanları okudum kalmayanlari bu gün tammladim artık
Boş kalmadım okumak istediğim büyük sure lerden okudun fetih süresini kenzul arsi vs . Degerlndirdim boşluğu yani
Ben de 10 tane ayetel kürsi okudum,kimin niyetineyse Allah kabul etsin inşallah,liste mi var? Hergün sayı mı belirleniyor? Kaç kişi var listede?bilgilendirirseniz sevinirim
Hoşgeldin canım, 6 kişiyiz listede sen gelirsen 7 olacağız. Konunun ilk başındaki mesajda detaylı yazıyor, bir haftada bir kişiye okuyoruz belli sayılarla. Saat 23:00 06:00 arası okuyoruz..Ben de 10 tane ayetel kürsi okudum,kimin niyetineyse Allah kabul etsin inşallah,liste mi var? Hergün sayı mı belirleniyor? Kaç kişi var listede?bilgilendirirseniz sevinirim
Kızlar şimdi 60 tane mi okumuş olcaz biz ilk gün için yav?
Tamam canım ben şuan mazeretli duruma düştüm okuyamayacağım 6 gün, benim okuyamadıklarım yerine okumuş olsun. Likear paylaşmış sayıları, şu an mazeretli iki kişiyiz sanırım.Yokk canım mommy bugün okumuş ama listeye dahil değil.
Yarın ki listeye dahil edersen sayıyı bolersin o zaman okur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?