- Konu Sahibi braindamage
-
tamam şimdi oldu yarın benim sıram duamda yukarıdaydı tekrar yazayım :)))
Hayirli,imanlı, merhametli,birlikte Allaha yürüyebilceğimiz bir eş, hz.Ali ve hz.Zeynep in yuvası gibi yuva ve hayırlı imanlı evlatlar istiyorum İşleriminkolaylıkla olmasını,ibadetlerimi aşkla yapmayı,tüm inananlarla, ailem vesevdiklerimle birlikte mutlu,huzurlu vesağlıklı bir hayatımız olsun inşallah.
Bende yorgunluktan uyuya kalmazsam iyi uyuya kalirsam kaçar diye ödüm kopuyo :)aynen canım ben de öyle hissediyorum ama bazen o kadar yorgun oluyordum ki geçen sefer kardeşimle paylaşıp okuyorduk :)
bugün 4. sıradaki arkadaşa okudukBende anlamadim simdi ne oluyor kafam karisti en son kime okuduk simdi kime okuyoruz..
yok canım ben geceeden söylüyorum bir sonraki gün okunacak kişiyi. Gün olarak yazarım artık karışmaz kime okunduğu :)Yarin basliyoruz yani tamam bende her aksam 12 den once yetistirmeye calisiyodum o gunkini seni de bugun duan bitmek uzerre sandim canim :)
:)) simdi 35 mi okuyoruz canimyok canım ben geceeden söylüyorum bir sonraki gün okunacak kişiyi. Gün olarak yazarım artık karışmaz kime okunduğu :)
Kizlar gunaydin,bugunden itibaren bende mazeretliyimdun gece fazla fazla okumustum kizlar hepimizin duasi kabul olsun insallah
Evet canim dun gece 19 tane fazla okumustumSaksi_Degilim_Ben için okudun mu canım
yani53 tane okudun di mi canım 34+19Evet canim dun gece 19 tane fazla okumustum
Canım benyani53 tane okudun di mi canım 34+19
tamam canım sayıyı yazmamis miyim ben dün yav
canım dün sana 19 oku dediğimde mi okudun ayrı olarak mi okudun?Evet canim dun gece 19 tane fazla okumustum
Yazmıştın canim da audrey_24 fazla okudum diyince bende okuduğum sayıyı yazdım ki ona göre ayarlarsin diyetamam canım sayıyı yazmamis miyim ben dün yav
benim daha var canım1) L likear
2)Nefs
3)aprilnis
4) K kalemero
5)Saksi_Degilim_Ben mazeretli
6)braindamage mazeretli
7) A audrey_24 mazeretli
8) @femmepetalmazeretli
kizlar mazereti biten oldu mu??
himm tamam canım o 19 olan dun ki arkadaşın duası içindi :) 34 okumuş oldun o zamanKuzum ben 19 okudum ayrica 34 tane daha okudum bugunki kisi icinde okudum dun gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?