- Konu Sahibi braindamage
-
Duam allahım özge kuluna tez vakitte her yönden güzel mutlu huzurlu bir evlilik yapabileceği kişiyi cikart karşısına 2016 yılında evlensinler aminEvettttt dorduncu kisiye gecilecekse bugunmu gecilecek.duasini yazsin arkadas okuyanlar okusun kalmasin
yok canım gün içinde ne zaman okur san oku sıkıntı değil :)Sen bana 50 ayetel kursi 9 insirah okundu yaz canim basliyorum simdi unutuyorum hep gece olmasini bekliyorum 12yi gecince bise olmaz dimi
Ben de bu cumartesi bitiririm mazereti inşallah :) Allahtan dua çok değil gecen ki gibi olsa bir kişiye 100 tane falan düşüyorducanım benım sımdı gordum ben genelde gece yatarken okuyorum hepsını tamamdır :)
benımde magzeretım yaklaşıyor ama sımdılık ıyımm =))
Ben de bu cumartesi bitiririm mazereti inşallah :) Allahtan dua çok değil gecen ki gibi olsa bir kişiye 100 tane falan düşüyordu
Mazeretli arkadaslarinkini fazla fazla okurum ben ayetel kursiyi cok okumak istyorum ne kadar cok okursam o kadar huzurla yatiyorum baska arkadaslarima da olsa.. şimdi kacar tane okuyoruz canimBen de bu cumartesi bitiririm mazereti inşallah :) Allahtan dua çok değil gecen ki gibi olsa bir kişiye 100 tane falan düşüyordu
1 mi yazmışım canım 19 okuyacaksin :)) yanlış yazmışım :))o seferkını bılmıyorum :)
benımde daha var ztn heralde hepsını tamamlamış oluruz denk gelmez ınsallah :)
canım ben sımdık 1 tane mı okuyorum ?
bu arada Allah hepımızın dualarını kabul etsın
aynen canım ben de öyle hissediyorum ama bazen o kadar yorgun oluyordum ki geçen sefer kardeşimle paylaşıp okuyorduk :)Mazeretli arkadaslarinkini fazla fazla okurum ben ayetel kursiyi cok okumak istyorum ne kadar cok okursam o kadar huzurla yatiyorum baska arkadaslarima da olsa.. şimdi kacar tane okuyoruz canim
aiyyy sıra bana gelmiş çok heycanlıyım.
duamı yazıyorum.
Hayirli,imanlı, merhametli,birlikte Allaha yürüyebilceğimiz bir eş, hz.Ali ve hz.Zeynep in yuvası gibi yuva ve hayırlı imanlı evlatlar istiyorum İşleriminkolaylıkla olmasını,ibadetlerimi aşkla yapmayı,tüm inananlarla, ailem vesevdiklerimle birlikte mutlu,huzurlu vesağlıklı bir hayatımız olsun inşallah.
canım en son 4. kişi olan kalemero için okundu bugün ben mi yanlış hatırlıyorum?canım bgn 4. kısıde degıl mı sıra ? :S benım aklım karıstı
evet canım aynen ben bir dahaki kişiyi hazırlamak için sormuştum sen 19 oku.canım bgn 4. kısıde degıl mı sıra ? :S benım aklım karıstı
evet canim senin duan çarşamba oluyor ben erken yazıyorum akşamdan ki gece de okuyan olur belki diye ayda sabah giremezsem falancanım en son 4. kişi olan kalemero için okundu bugün ben mi yanlış hatırlıyorum?
tamam şimdi oldu yarın benim sıram duamda yukarıdaydı tekrar yazayım :)))evet canim senin duan çarşamba oluyor ben erken yazıyorum akşamdan ki gece de okuyan olur belki diye ayda sabah giremezsem falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?